![]() |
Cytat:
Dajmy spokoj z tym ciotami... |
Cytat:
|
W prasie zaczynają się pojawiać plotki o niejakim Beirao... Ktoś ? Coś ?
|
To prawie pewne
|
Zapewne podpisany na pół roku i odstrzelony po tym czasie...
|
Cytat:
|
Rozumiem, że temat F.Starzyńskiego umarł śmiercią tragiczną? Widziałbym u Nas G.Kuświka na 9, kontrakt mu wygasa 30 czerwca. Pogłosek żadnych nie ma co z ich przyszłością. A tych dwóch graczy Ruchu sprawdziło się (M.Buchalik, M.Sadlok) w Wiśle.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
BTW Ciekawe czy nasi skauci byli chociaż na 1 meczu III ligi w Polsce? Bo na meczach III ligi portugalskiej jak widać bywają. |
Może w tej Portugalii to lepszy klimat do oglądania mają? :D
|
Buchalik jest dla mnie nie najgorszym bramkarzem. W każdym razie - lepszego nie mamy. Owszem, nie może się równać z Pareiką czy Miśkiem z jego złotego sezonu, ale łapać umie, czasem coś fajnie wybroni.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To strach pomyslec co robi Misiek na treningach... |
Ludzie, jeśli go nie wystawił przez tyle czasu to oznacza że faktycznie jest gorszy. Nie wiem co Wy macie do tego Buchalika. W ostatnim czasie wybronił nam mnóstwo piłek, winy przy wczorajszych bramkach u niego nie widzę.. tradycyjnie lepiej wybrzydzać, tylko czekać aż kolejnego Angelo Hughuesa podpiszą.
|
Cytat:
pozdro |
http://ekstraklasa.tv/bramki/podbesk...dazyl-w/ddw1zh
http://ekstraklasa.tv/piast-wisla-0-...potkania/1gjl6 pierwsze z brzegu + nominacje do interwencji kolejek numer 23, 27, 30, oraz nominacja do interwencji września 2014. Czego oczekujesz w takim razie? Owszem, nie jest idealny, czasem wpuści coś co nie ma prawa wpaść, ale nie wiem jak można i nazywać go ręcznikiem, to zbyt niesprawiedliwe określenie. |
Cytat:
Tak krawiec kraje jak mu materii staje. To odnośnie Michała. Cytat:
|
Cytat:
Po czym wnioskujesz, że Misiek jest w lepszej formie? Oglądasz go codziennie na treningach? Zgaduje, ze podobnie jak ja, nie. Jedynym wyznacznikiem jest w takim razie wyjściową 11, w której to po prostu nie ma. Proponujesz wiec zmianę dla zmiany. To nie Buchalik zawalił bramki w tym meczu, ale defensorzy. Łatwo się broni, oglądając powtórki w tv. |
Cytat:
Ja pisałem ze nikt tego nie wie w jakiej jest formie bo nie dostal szansy zaprezentowania się... |
Cytat:
w rezerwach w PP zagrał tak że Musiał do tej pory nie skorzystał ze jego pomocy na zmianę w rezerwach grają M. Zając i Bieszczad |
Cytat:
|
Cytat:
Z Czekajem w rezerwach inni napastnicy robili co cheili a i tak później gral w pierwszym składzie... |
Cytat:
bo po tym jednym meczu więcej Miśkiewicz w rezerwach nie zagrał |
Czekaj grał w pierwszym, bo kadra była tak wąska, że nikt inny nie mógł zagrać. Trio Nalepa - Czekaj - Uryga w defensywie to było max, na co mogliśmy sobie pozwolić bez Głowy...
|
Cytat:
A po drugie Panowie no nie robmy z Miskiewicza az takiego nieudacznika bo naprawdę kilka meczow w zyciu uratowal... |
Cytat:
|
Tom Hateley
!123123123 |
Ja bym u nas widział Zwolińskiego z Pogoni, kontrakt mu się kończy, ale pewnie nie w naszym zasięgu finansowym. Myślałem też o Wojciechu Golli jako alternatywie na środek obrony (też mu się kończy kontrakt).
|
Kupisz - spadł z Serie B, ale jakby wrócił do Polski, to pewnie by wymiatał, wiadomo
Lewandowski podobał mi się już w Pogoni i myślę, że to by był trafiony transfer. Chrapek - też bym chciała, aby wrócił Wilk - nie, dziękuję Tych pozostałych właściwie nie znam. |
Przykład Jovicia ,a wcześniej Kirma pokazuje ,że można w Słowenii za stosunkowo nieduże pieniądze (lub za free) znaleźć solidnych zawodników.
|
Kirm to nawet dupą potrafił strzelić gola.
|
Cytat:
|
Racja, wystarczy poszukać. Słowenia ma też ten jeden wielki atut, że znajduje się w UE, w przeciwieństwie do np. Urugwaju czy innych Haiti ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl