![]() |
Cytat:
|
Gdzie mogę oglądnąć dzisiejszą walkę w internecie?
Na ipla.tv trzeba wykupić konto VIP... |
1 Załącznik(ów)
Witam, mam pytanie do osob znających się na tym, czy na takich parametrach na moim laptopie uruchomie filmy w .mkv 720p 7,5GB?
|
Był ktoś z forumowiczów kiedyś w Fashion House Outlet Centre w Sosnowcu ?
Chodzi o te sklepy: http://www.fashionhouse.pl/?p=pl/out...nowiec/1/index Jest tam coś ciekawego? Te ceny rzeczywiście niskie czy pic na wodę? |
Ceny niższe, ale w promocjach. Jest ich tam pewnie więcej niż w zwykłych sklepach, ale bez szału. Tzn trzeba trafić, jest kilka sklepów z ciekawymi ofertami. Szczególnie w tych "sportowych" (Nike, Reebook, Adidas ect) idzie coś fajnego wynalezc.
Ogólnie warto się wybrać i samemu ocenić. |
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie głównie o sklepy sportowe mi chodzi ;) |
a ja mam dosc nietypowe pytanie:) co moze byc z moimi glosnikami jezeli slysze z nich cwiergot ptakow??:/ myslalem ze to jakas glupia reklama w przegladarce albo gg ale powylaczalem wszystko i dalej mi to swiergota. co to moze byc??
|
Cytat:
@Above - moim zdaniem bardzo malo rzeczy tam jest. Jako taki wybor jesli chodzi o sportowe ciuchy jest w umbro, ale zeby cos znalezc raczej trzeba miec szczescie. Oplaca sie wpasc z glupa jak sie przejezdza obok, specjalnie jechac moim zdaniem nie ma sensu. Choc fajny garniak w Vistuli nabylem przeceniony o 1500zl :) |
Witam, mam sprawdzian z fizyki a ja nie rozumiem w ząb jak to rozwiązać, mam babke od fizyki co nie potrafi nic wytlumaczyc człowiekowi:
1. a) oblicz wartość pierwszej prędkości kosmicznej dla Księżyca, jeśli jego promieć wynosi 1740km a masa1/81Mz ( Mz=6*10 do 24 potęgi kg) b) oblicz prędkość ucieczki dla Księżyca 2. Wyjaśnij różnicę między siłą grawitacji a ciężarem ciała. 3. a) Oblicz wartość I predkości kosmicznej dla Marda jeśli jego masa wynosi 0,11 Mz, a promień 0,53 Rz (I predkość kosmiczna dla Ziemi wynosi 7,9 km/s) b) oblicz prędkość ucieczki dla tej planety Błagam, zagrożenie tuż tuż.. :( Zadalem to pytanie rowniez w innym temacie, licze na Waszą pomoc... |
Można prznieść zwykły numer z Orange do Play? Zwykły tzn. nie abonament.
|
O której Pudzian tańczy?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co to za piosenka byla ktora leciala na KSW jak wchodzil DAVID OLIVA?
|
Mam takie małe pytanie. Mianowicie posiadam telefon nokia 5130 i kiedy wysyłam SMS np. o godzinie 14 to pojawia się informacja w raporcie że SMS wysłany o godzinie 13 to samo jest jak przychodzi SMS zamiast tam o 15 to jest napisane że godzinę wcześniej. Trochę to denerwujące, ktoś wie jak to przestawić ?? Żeby wyświetlało adekwatny czas...
|
Cytat:
nikt nie wie? |
Można przenieść
|
Ekonomia
do usunięcia
|
Cytat:
nie lepiej sie kopsnac do punktu PLAY i spytac;)?? |
Cytat:
No problem! |
Cytat:
dzięki wielkie:piwko: |
Wie ktoś gdzie kupiłbym teraz Wiślacką pościel? Czytałem, że kiedyś kiedyś była w jakimś krakowskim supermarkecie. A jeśli nie jest dostępna to czy planuje się wydanie takich pościeli?
|
Cytat:
Moje pytanie: Od nie dawna, mianowicie od piątku straszenie ścina mi głos i muzykę w kompie, myślałem że tylko na SopCascie jak oglądałem mecz, ale jak wczoraj puściłem Winampa lub Windowsa Playera było podobnie, były momenty gdzie głos się wieszał i muzyka się przycinała, na dłuższą metę jest to trochę denerwujące. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane?? |
Ściągnąłem film Bękarty Wojny w mkv 720p. Mam wesje dzwieku angielska i polską. Powinny być też napsiy, ale nie mogle ich wlaczyć. Mam 2 pliki w formacie .ass. Co zrobić?
|
witam, mam pytanie czy a jeśli tak to gdzie w Krakowie można zapisać się na treningi K1? interesuje mnie krowodrza bądź całkiem południowe tereny miasta. Pozdro
|
witam,ma ktos znajomego na poczcie lub patent zeby wyslac list polecony w dniu 02.12.09?ewentualnie za ile:)?pozdrawiam
|
Cytat:
|
Ktoś się orientuje jak można dostać/kupić koszulki z filmu "Ciacho" ? Coś było na ten temat mówione chyba u Kuby, ale nie zakonotowałam jakoś. Bo by idealnie na prezent była :D
|
do usunięcia
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl