Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

szprotson 04.12.2008 14:56

jakie wyjdziecie?

Życzę porażki

Nie wspieram wrogów

SZYMEK_TSW 04.12.2008 14:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kiju.ts (Post 637917)
jakies nowosci z obozu Lechitow??

zycze szczerze powodzenia. wyjdzcie z tej calkiem sredniej grupy !!

wie ktos czy bedzie transmisja w necie?
nie zapominajmy ze czeka nas jeszcze 17 grudnia mecz z Feyenordem - teoretycznie najslabsza druzyna w stawce w Rotterdamie. Tylko dwa zwyciestwa daja pewnosc historycznego awansu !

No na Nas do końca roku juz tylko Odra czeka, zaczyna sie temat co tygodniowy....

kiju.ts 04.12.2008 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 637920)
jakie wyjdziecie?

Życzę porażki

Nie wspieram wrogów

wspieram dobro polskiego futbolu
jestem kibicem Wisly, w drugiej kolejnosci Polski i wszystkich polskich klubow w walce z zagranicznymi druzynami - szczegolnie jesli to moze nam WSZYSTKIM przyniesc korzysc w postaci punktow w rankingu, dzieki czemu MY- WISLA albo inny polski klub moze bedzie rozstawiony w ktorejs z rund przyszlorocznych pucharow, na koncu jestem kibicem wszystkich krakowskich druzyn.

Lech Poznan w Pucharze UEFA nie jest zadnym wrogiem, nie rozumiem Twojego podejscia.

napisalem szprotson wyjdzcie
dziekuje

jgw 04.12.2008 15:10

2-1 dla Deportivo :) kiedyś fajna ekipa była może teraz się odrodzą bo całkiem fajnie grają.

szprotson 04.12.2008 15:13

no fajno, ale Lech wygrywa dajmy na to, dostaje pieniadze, przechodzi dalej
kupuje nowych lepszych zawodnikow, odskakuje nam w lidze ...

Lech dla mnie jest wrogiem, nawet jeśli sie nazywa Amica, w siatkówce, koszykowce plazowej, tenisie, hokeju, czy rolkach.

gackos 04.12.2008 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kiju.ts (Post 637931)
wspieram dobro polskiego futbolu
jestem kibicem Wisly, w drugiej kolejnosci Polski i wszystkich polskich klubow w walce z zagranicznymi druzynami - szczegolnie jesli to moze nam WSZYSTKIM przyniesc korzysc w postaci punktow w rankingu, dzieki czemu MY- WISLA albo inny polski klub moze bedzie rozstawiony w ktorejs z rund przyszlorocznych pucharow, na koncu jestem kibicem wszystkich krakowskich druzyn.

Lech Poznan w Pucharze UEFA nie jest zadnym wrogiem, nie rozumiem Twojego podejscia.

napisalem szprotson wyjdzcie
dziekuje

Ten temat juz był chyba poruszany przy okazji meczu Lecha z Nancy. Ja tylko dodam co według mnie jest najważniejsze. Po pierwsze Lech wygrywając mecz czy wychodząc z grupy zarabia pieniądze, dzięki którym może się wzmocnić i bardziej nam zagrozić w lidze. Po drugie, te punkty to jakoś nam szczęscia nie przyniosły, bo najpierw trafiliśmy Barcelonę, potem Tottenham, a Lech na punktach Amici oczywiście leszczy z Austrii. W związku z tym jakoś szczególnie bym się nie podniecał, że ewentualne punkty Lecha pomogą nam kiedyś w pucharach. Po trzecie jesteśmy kibicami WISŁY, a nie Lecha.

Dlatego nie widzę powodu żeby kibicować Lechowi.

spirit 04.12.2008 15:31

"Oczy całego świata zwrócone na Poznań i "Kolejorza""
wp.pl

:rotfl:

Mam nadzieję, że ten "cały świat" zobaczy jak "rozpędzonej lokomotywie" coś się nie udaje ruszyć z miejsca :-)

Eustachy 04.12.2008 15:33

Na poczatku sezonu ogladalem mecz Deportivo z norweskim Brann Bergen i musze powiedziec, ze Brann nie bedacy przeciez potega, ani chyba nawet sredniej klasy klubem, calkiem przyzwoicie sobie radzil. Wygral tamten mecz 2:0, choc okazji na zdobycie gola mial jeszcze kilka.
Jednak od tamtej pory wiecej meczy w ich wykonaniu juz nie widzialalemm, a z tego co widac zanotowali wyrazna zwyzke formy.

Szansy dla Lecha mozna upatrywac w tym, ze Deportivo na wyjazdach spisuje sie jednak slabiej, a ich trener postanowil oszczedzic dwoch podstawowych obroncow na mecz ligowy.
Moze jeszcze spora roznica temperatury odegra jakas role, choc niekoniecznie.
W kazdym badz razie, zapowiada sie ciekawy mecz, bo dla Deportivo porazka w Poznaniu moze oznaczac odpadniecie. Znajac szczescie pyr, Stilic dzis znowu zmontuje jakas bramke po rykoszecie i Lech odniesie zwyciestwo, a gdyby tak sie stalo, to droga do wyjscia z grupy bedzie juz bardzo prosta, gdyz w ostatniej kolejce w meczu z Feyennordem, ktory jest obecnie cienki jak tylek weza, Lech moim zdaniem bedzie faworytem.

arti 04.12.2008 15:37

moim zdaniem więcej niż remis Lech dziś nie ugra

gackos 04.12.2008 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 637941)
Znajac szczescie pyr, Stilic dzis znowu zmontuje jakas bramke po rykoszecie i Lech odniesie zwyciestwo

A może bramkarz znowu podaruje bramkę, przecież Mikołajki już za 2 dni:D

Chorynatrzykolory 04.12.2008 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spirit (Post 637939)
"Oczy całego świata zwrócone na Poznań i "Kolejorza""
wp.pl

:rotfl:

Mam nadzieję, że ten "cały świat" zobaczy jak "rozpędzonej lokomotywie" coś się nie udaje ruszyć z miejsca :-)

Te tytuły i to zbiorowe podniecanie Lechem jest śmieszne..A tytuł o oczach całego świata to już żenada, zapytam się tak, co ten Lech na razie osiągnął ? Ani jeszcze mistrza nie zdobyl w tym sezonie, 1 punkt w pucharze Uefa,no bez przesady , a cały świat to by patrzył ale jak by to była drużyna pokroju Manchesteru i by nie grała w takiej cudownej lidze jak nasza

Kocur 04.12.2008 16:50

Zawsze byłem zdania że wyjazd za granicę ma na niektórych strasznie negatywny wpływ...:-/
Odpukać, ale możliwa jest sytuacja że Craxa zagra w pucharach kiedyś i jakiś Wiślak będzie życzył powodzenia "polskiemu" klubowi ...http://i33.tinypic.com/oqyu04.gif

EDIT:

Znalezione na innym forum:
http://www.uefa.com/competitions/uef...230/index.html

Cytat:

The Polish side were previously known as KS Amica Wronki, but they changed their name and moved to Poznan in May 2006
:lol:

Gucio25 04.12.2008 16:57

zaczyna się zbiorowy orgazm, szczyt o 20:45, także uważajcie na latające białe obiekty.
zupełnie mnie ten mecz i jego wynik nie obchodzi, obejrze z ciekawości i braku innego zajęcia..

ps. co tam w ataku ma Depor, że na ławce Omar Bravo siedzi?

gackos 04.12.2008 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 637997)
ps. co tam w ataku ma Depor, że na ławce Omar Bravo siedzi?

Miguel Mista (który prawdopodobnie zagra) - 9 meczy w lidze w tym sezonie 1 gol, w PUEFA jeszcze nie grał oraz Iván Sánchez Rico Soto (Riki) - 1 bramka w lidze

Zieniu17 04.12.2008 17:43

Ja stawiam na zdecydowanie na Lecha w dzisiejszym pojedynku. Każdy inny wynik niż zwycięstwo poznaniaków będzie dla mnie niespodzianką.

konrad1991tsw 04.12.2008 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 638015)
Ja stawiam na zdecydowanie na Lecha w dzisiejszym pojedynku. Każdy inny wynik niż zwycięstwo poznaniaków będzie dla mnie niespodzianką.

Eee, ty to na serio piszesz?
Nie wierzcie w to co piszą pismaki że El Depor jest ch**owe, to jest całkiem niezły zespół no ale wg onetu czy wp.pl to oni amice do pięt nie dorastają:lol: . A do modów mam prośbę: Dawajcie bany za to pisanie o korzyściach dla Wisełki z pkt. zdobywanych przez amike bo to już się robi nudne.

1q2 04.12.2008 18:37

No racja, w koncu liga hiszpanska jest conajwyzej na takim poziomie jak nasza - juz nawet remis Lecha bedzie sensacja:D

A tak na serio

Wszystko mowi ze dzis chlopaki z Wronek dostana w dupsko i prysnie pewien mit - kazdy inny wynik przyjme jak duza niespodzianke i moj respekt, co do sportowej wartosci tej druzyny(ktora i tak uwaza na dzien dzisiejszy za najlepsza w pl) znacznie wzrosnie , jak i co do kunsztu Smudy.

Nie zebym sie jakos ekscytowal ale bardzo jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo - ciekawosc oczywiscie nie ze wzgledu na wynik , ktory jest mi obojetny a w kontekscie podgladniecia naszego najpowazniejszego rywala

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konrad1991tsw (Post 638023)
A do modów mam prośbę: Dawajcie bany za to pisanie o korzyściach dla Wisełki z pkt. zdobywanych przez amike bo to już się robi nudne.

haha dobre ,a Lukaszenka to ktos z rodziny moze?

a11 04.12.2008 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 637997)
zaczyna się zbiorowy orgazm, szczyt o 20:45, także uważajcie na latające białe obiekty.
zupełnie mnie ten mecz i jego wynik nie obchodzi, obejrze z ciekawości i braku innego zajęcia..

święte słowa, uciecha jakby walczyli już o finał. A szczerze powiedziawszy to remis Lecha w tym spotkaniu będzie dobrym rezultatem. Nie ma się co oszukiwać Deportivo jest przeciętnym (trochę lepiej niż przeciętnym, 7 miejsce w lidze) zespołem więc patrząc obiektywnie jeśli Hiszpanie wrócą do kraju bez punktów to będzie to sensacja.
Co do fartownych bramek Lecha to stara prawda mówi, że "suma szczęścia równa się zero" także w tym meczu wróżę samobója albo jakiś klopsik Turiny ala Cabaj.

Żeby nie było że życzę źle Lechowi. Jest mi po prostu obojętne czy wygrają, przegrają, czy awansują, odpadną.......

losiu2001 04.12.2008 19:45

A ja mam nadzieje ze dzis Hiszpanie wykoleją to poznanska lokomotywe z wielkim buummmmmm!!marzy mi sie 0:3!!I aż z przyjemnoscia bede czytał komentarze na interi,onecie,wp całej polski jak to sie smieja z Lech Poznan!!

South 04.12.2008 20:47

Deportivo :D

mic 04.12.2008 20:47

Amica juz w 59 sek przegrywa 1:0

bartek89TS 04.12.2008 20:47

Dobrze zaczeli:D:D Deportivo!!!!:)

Luu... 04.12.2008 20:48

człowiek nawet piwa nie zdążył otworzyć, a kuchenki już straciły bramkę :rotfl:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 638015)

ekspert, szacun .... ale masz jeszcze 90 minut

jeśli pisałeś to na serio

maTyS. 04.12.2008 20:48

najczarniejszy scenariusz Lecha się zaczyna :) ciężko im będzie wygrać.

FajQ 04.12.2008 20:49

Ładnie zaczęli :) jest lepiej niż się spodziewałem już 59 sekunda.Ale bramka z niczego.

dostuffca 04.12.2008 20:49

30 sekund nie minęło do momentu w którym Juskowiak rozpływał się o napewno wysoko ustawionym i atakującym Lechu. Ciekawy początek :>

Kamson 04.12.2008 20:50

Dorby początek! Jedziemyyy :D

Krissu 04.12.2008 20:50

Kto to na tym forum mówił, że Turina to bramkarz na poziomie Muchy?

piotrek chicago 04.12.2008 20:51

amica jak gołota:) poczatek rewelacyjny

rafalek 04.12.2008 20:55

Ło ****.a jakie wejście smoka :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jazda kolejorz, jeszcze 3!! Haha

Elendil 04.12.2008 20:57

Iwański: "Arboleda,ten zawsze musi chwile pomyśleć, co należy zrobić z piłką".To było rasistowskie :lol:

Scorpion7ABG 04.12.2008 20:57

Piękny mecz:) Deportivo!!! :)

sergio 04.12.2008 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FajQ (Post 638105)
Ładnie zaczęli :) jest lepiej niż się spodziewałem już 59 sekunda.Ale bramka z niczego.

Jak to z niczego??? trenowany schemat wykonywania rzutów rożnych:-D

mic 04.12.2008 21:02

Komentatorzy uwazaja ze to bedzie wielki sukces Deportivo, jezeli wyglaja z Lechem... :lol: Ostra propaganda :D

South 04.12.2008 21:05

wytną Stilica i skończy się zabawa dla pyr

Lechista69 04.12.2008 21:07

Smuda znowu udowadnia ze nieumie dokonywac zmian, robi to kompletnego farta. Raz mu wyjdzie a dwa razy nie... :)!

rafalek 04.12.2008 21:08

No, teraz 2:0................HALA DEPORTIVO!!

ajajajaj...centymetry:D

Czemu ten komentator cały czas mówi nasze - nasze pole karne, nasza gwiazda, nasz zawodnik....jak ja będę komentatorem to nigdy nie będę tak robił, bo to nie ma sensu(chyba, że będę komentował mecze Wisełki:D)

Robert_wislak 04.12.2008 21:09

Nie wydaje wam się, że ten ich bramkarz jest słaby? to co odstawiał z Nancy to była III liga. A Franz sadza na ławce Kotorowskiego

ToTylkoJa 04.12.2008 21:09

A Nancy prowadzi z CSKA 1-0. Zły wynik dla Lecha. Już 1-1
I już CSKA prowadzi 2-1

Lechista69 04.12.2008 21:12

Szkoda ze Stilic nie jest "Biala Gwiazda" :)!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl