![]() |
jakie wyjdziecie?
Życzę porażki Nie wspieram wrogów |
Cytat:
|
Cytat:
jestem kibicem Wisly, w drugiej kolejnosci Polski i wszystkich polskich klubow w walce z zagranicznymi druzynami - szczegolnie jesli to moze nam WSZYSTKIM przyniesc korzysc w postaci punktow w rankingu, dzieki czemu MY- WISLA albo inny polski klub moze bedzie rozstawiony w ktorejs z rund przyszlorocznych pucharow, na koncu jestem kibicem wszystkich krakowskich druzyn. Lech Poznan w Pucharze UEFA nie jest zadnym wrogiem, nie rozumiem Twojego podejscia. napisalem szprotson wyjdzcie dziekuje |
2-1 dla Deportivo :) kiedyś fajna ekipa była może teraz się odrodzą bo całkiem fajnie grają.
|
no fajno, ale Lech wygrywa dajmy na to, dostaje pieniadze, przechodzi dalej
kupuje nowych lepszych zawodnikow, odskakuje nam w lidze ... Lech dla mnie jest wrogiem, nawet jeśli sie nazywa Amica, w siatkówce, koszykowce plazowej, tenisie, hokeju, czy rolkach. |
Cytat:
Dlatego nie widzę powodu żeby kibicować Lechowi. |
"Oczy całego świata zwrócone na Poznań i "Kolejorza""
wp.pl :rotfl: Mam nadzieję, że ten "cały świat" zobaczy jak "rozpędzonej lokomotywie" coś się nie udaje ruszyć z miejsca :-) |
Na poczatku sezonu ogladalem mecz Deportivo z norweskim Brann Bergen i musze powiedziec, ze Brann nie bedacy przeciez potega, ani chyba nawet sredniej klasy klubem, calkiem przyzwoicie sobie radzil. Wygral tamten mecz 2:0, choc okazji na zdobycie gola mial jeszcze kilka.
Jednak od tamtej pory wiecej meczy w ich wykonaniu juz nie widzialalemm, a z tego co widac zanotowali wyrazna zwyzke formy. Szansy dla Lecha mozna upatrywac w tym, ze Deportivo na wyjazdach spisuje sie jednak slabiej, a ich trener postanowil oszczedzic dwoch podstawowych obroncow na mecz ligowy. Moze jeszcze spora roznica temperatury odegra jakas role, choc niekoniecznie. W kazdym badz razie, zapowiada sie ciekawy mecz, bo dla Deportivo porazka w Poznaniu moze oznaczac odpadniecie. Znajac szczescie pyr, Stilic dzis znowu zmontuje jakas bramke po rykoszecie i Lech odniesie zwyciestwo, a gdyby tak sie stalo, to droga do wyjscia z grupy bedzie juz bardzo prosta, gdyz w ostatniej kolejce w meczu z Feyennordem, ktory jest obecnie cienki jak tylek weza, Lech moim zdaniem bedzie faworytem. |
moim zdaniem więcej niż remis Lech dziś nie ugra
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawsze byłem zdania że wyjazd za granicę ma na niektórych strasznie negatywny wpływ...:-/
Odpukać, ale możliwa jest sytuacja że Craxa zagra w pucharach kiedyś i jakiś Wiślak będzie życzył powodzenia "polskiemu" klubowi ...http://i33.tinypic.com/oqyu04.gif EDIT: Znalezione na innym forum: http://www.uefa.com/competitions/uef...230/index.html Cytat:
|
zaczyna się zbiorowy orgazm, szczyt o 20:45, także uważajcie na latające białe obiekty.
zupełnie mnie ten mecz i jego wynik nie obchodzi, obejrze z ciekawości i braku innego zajęcia.. ps. co tam w ataku ma Depor, że na ławce Omar Bravo siedzi? |
Cytat:
|
Ja stawiam na zdecydowanie na Lecha w dzisiejszym pojedynku. Każdy inny wynik niż zwycięstwo poznaniaków będzie dla mnie niespodzianką.
|
Cytat:
Nie wierzcie w to co piszą pismaki że El Depor jest ch**owe, to jest całkiem niezły zespół no ale wg onetu czy wp.pl to oni amice do pięt nie dorastają:lol: . A do modów mam prośbę: Dawajcie bany za to pisanie o korzyściach dla Wisełki z pkt. zdobywanych przez amike bo to już się robi nudne. |
No racja, w koncu liga hiszpanska jest conajwyzej na takim poziomie jak nasza - juz nawet remis Lecha bedzie sensacja:D
A tak na serio Wszystko mowi ze dzis chlopaki z Wronek dostana w dupsko i prysnie pewien mit - kazdy inny wynik przyjme jak duza niespodzianke i moj respekt, co do sportowej wartosci tej druzyny(ktora i tak uwaza na dzien dzisiejszy za najlepsza w pl) znacznie wzrosnie , jak i co do kunsztu Smudy. Nie zebym sie jakos ekscytowal ale bardzo jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo - ciekawosc oczywiscie nie ze wzgledu na wynik , ktory jest mi obojetny a w kontekscie podgladniecia naszego najpowazniejszego rywala Cytat:
|
Cytat:
Co do fartownych bramek Lecha to stara prawda mówi, że "suma szczęścia równa się zero" także w tym meczu wróżę samobója albo jakiś klopsik Turiny ala Cabaj. Żeby nie było że życzę źle Lechowi. Jest mi po prostu obojętne czy wygrają, przegrają, czy awansują, odpadną....... |
A ja mam nadzieje ze dzis Hiszpanie wykoleją to poznanska lokomotywe z wielkim buummmmmm!!marzy mi sie 0:3!!I aż z przyjemnoscia bede czytał komentarze na interi,onecie,wp całej polski jak to sie smieja z Lech Poznan!!
|
Deportivo :D
|
Amica juz w 59 sek przegrywa 1:0
|
Dobrze zaczeli:D:D Deportivo!!!!:)
|
człowiek nawet piwa nie zdążył otworzyć, a kuchenki już straciły bramkę :rotfl:
Cytat:
jeśli pisałeś to na serio |
najczarniejszy scenariusz Lecha się zaczyna :) ciężko im będzie wygrać.
|
Ładnie zaczęli :) jest lepiej niż się spodziewałem już 59 sekunda.Ale bramka z niczego.
|
30 sekund nie minęło do momentu w którym Juskowiak rozpływał się o napewno wysoko ustawionym i atakującym Lechu. Ciekawy początek :>
|
Dorby początek! Jedziemyyy :D
|
Kto to na tym forum mówił, że Turina to bramkarz na poziomie Muchy?
|
amica jak gołota:) poczatek rewelacyjny
|
Ło ****.a jakie wejście smoka :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jazda kolejorz, jeszcze 3!! Haha |
Iwański: "Arboleda,ten zawsze musi chwile pomyśleć, co należy zrobić z piłką".To było rasistowskie :lol:
|
Piękny mecz:) Deportivo!!! :)
|
Cytat:
Jak to z niczego??? trenowany schemat wykonywania rzutów rożnych:-D |
Komentatorzy uwazaja ze to bedzie wielki sukces Deportivo, jezeli wyglaja z Lechem... :lol: Ostra propaganda :D
|
wytną Stilica i skończy się zabawa dla pyr
|
Smuda znowu udowadnia ze nieumie dokonywac zmian, robi to kompletnego farta. Raz mu wyjdzie a dwa razy nie... :)!
|
No, teraz 2:0................HALA DEPORTIVO!!
ajajajaj...centymetry:D Czemu ten komentator cały czas mówi nasze - nasze pole karne, nasza gwiazda, nasz zawodnik....jak ja będę komentatorem to nigdy nie będę tak robił, bo to nie ma sensu(chyba, że będę komentował mecze Wisełki:D) |
Nie wydaje wam się, że ten ich bramkarz jest słaby? to co odstawiał z Nancy to była III liga. A Franz sadza na ławce Kotorowskiego
|
A Nancy prowadzi z CSKA 1-0. Zły wynik dla Lecha. Już 1-1
I już CSKA prowadzi 2-1 |
Szkoda ze Stilic nie jest "Biala Gwiazda" :)!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl