![]() |
Zdrowie Najjaśniejszej i nowego Prezydenta!!!
:D:D:D |
Cytat:
|
Ale, ale! Poczekajmy jeszcze, bo 'wyniki sondażowe Dudy lecą w dół' :D
|
1. Pierwsze primo: nie wierzyłem. Na początku kampanii na tym forum zapuściłem post że AD ma szansę wygrać te wybory mnie więcej takie same jak Żyd na to aby przeżyć w Oświęcimiu. Myliłem się okrutnie. Szacun dla kerima który od początku twierdził że Andrzej wygra. Wiara czyni cuda. Moje pięć.
2. Szacun dla was dzieciaki! Z analizy wstępnych wyników wynika że AD wygrał przede wszystkim dlatego że jego poparcie w grupie wiekowej 19-29 lat było o 50% wyższe niż dla komoruskiego. To jest wasza zasługa i wasze zwycięstwo! Jestem przekonany że nie pożałujecie tej decyzji. Wygląda na to że za waszą sprawą udało się nareszcie przełamać klątwę ubeckich mediów krępującą waszych rodziców i starszych braci. Polska ma przyszłość! |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Zapomniałeś jeszcze napisać o czołgach na ulicach... |
wiadomosci.onet.pl/kraj/stefan-niesiolowski-wygrana-dudy-to-grozny-sygnal-przed-wyborami-parlamentarnymi/y37cqz
Niesioł wrócił |
Gdzies tu kiedys sie wpisalem, wspominajac o tym, ze jak nie wygra WSIok to bedzie to moj ostatni wpis w tym temacie. Bylem pewien, ze wygra. Sam oczywiscie wolalem budyn aczkolwiek poczekam do konca zliczania glosow i oficjalne wyniki bo nie takie cuda Polska widziala. Daj Boze zeby nie byl to glos wyrzucony w gowno. Tylko tego sobie i wszystkim innym zycze.
|
20% więcej głosów w przedziale 18-29 lat zdobył A.Duda. Czyli biorąc pod uwagę swój wiek mogę powiedzieć, że jestem jednym z gówniarzy wyrzucających Brąka :D
Czuje się znów taki piękny i młody :lol: |
Po 5 latach oczekiwania mamy wreszcie prezydenta Polaka.Chociaż lepiej poczekać do oficjalnego komunikatu leśnych dziadków z pkw...
|
Niestety prezydent z Krakowa a co miasto z tego będzie miało? Jak zwykle gówno... Nie piszcie mi tylko o tym że prezydent kraju nie ma wpływu na sprawy miasta. Chodzi głównie o lobbinng. Mam nadzieję, że przynajmniej utrzyma budżet Społecznego Komitetu Odnowy Zabytków Krakowa. Od zeszłego roku dostejmy mniej kasy dzięki Niesiołowskiemu...
|
Policzono już głosy z 38 z 51. I robi się ciekawie. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48.22 proc.
Będzie ciekawie do końca :) |
Cytat:
|
Ciekawe czy nie okaze sie za jakis czas ze te wybory jednak wygrał Jarek K i jego przyjaciel Antek M..., patrzac na te wszystkie statystyki to wies ( wiekszoc to mochery) wybrała Dude
|
Cytat:
|
Nie bede ukrywał ze tak i sie tego nie wstydze chociaz zaraz pewnie całe forum mnie tu " pożre" :)
|
A masz może jakieś sensowne argumenty za tym, czy "nie chcesz o tym rozmawiać" ?
|
Cytat:
|
argumenty za czym??
|
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Teraz czekam bardzo ale to bardzo niecierpliwie na spełnienie wyborczych obietnic...
|
Cytat:
|
Na spelnienie obietnic wyborczych przez PO tez dalej czekasz czy juz sie poddales?
|
Cytat:
|
Cytat:
Dokładnie, wyliczanie obietnic Dudzie przez zwolenników PO powinno się kwitować taką odpowiedzią! Niech Prezydentowi Elektowi A. Dudzie uda się tylko 50% zrealizować z tych obietnic to będzie i tak więcej niż 0% zrobione przez Prezydenta i Rząd PO. |
Cytat:
Na uwolnienie Marka Mareckiego też czekasz? Proszę, dla wszystkich cweli POpierających Po i straszących PiSem: http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...rtale-2015.htm Zajmujcie się dalej szczuciem, pluciem jadem a te łajzy niech Polskę zadłużają w najlepsze. |
Cytat:
By żyło się lepiej! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na pewno Duda już jest w jednej rzeczy lepszy od Komora...
Zrobil w jeden dzień więcej selfie niż Komor za 5 lat... PS. Do kolegow... Nie jest zwolennikiem PO ani PIS-u... |
Dokladnie ja tez nie, ale uwazam ze obrazanie forumowiczow ktorzy sa za PO jednoczesnie bedacymi kibicami Wisly i wyzywanie ich przez to od cweli to troche przegiecie, no ale...
Poczekajcie na rzady Jarka, bardzo jestem ciekaw co bedziecie pisac za kolejnych pare lat. |
Jaroo1... Żyją w wolnym kraju i mają prawo do swoich poglądów, i powinny być one szanowane.
Podkreślam to, bo widzisz, traktowanie zwolenników PiSu było dla mnie kiedyś (Kwiecień 2010) szokującym odkryciem. Tak wielkie morze pogardy wobec nich, te wszystkie dyskredytujące określenia, obywatele gorszej kategorii, itp.. we własnym kraju? Jak to się stało, że na to w ogóle było przyzwolenie? Trudno mi zrozumieć. Mam ogromną nadzieję, że naszemu nowemu Prezydentowi RP uda się choć w części przywrócić normalność pod tym względem. Ma zadatki na stanie się prawdziwym mężem stanu. Ogromnie to Polsce potrzebne. Pozdrawiam wszystkich głosujących za zmianą :-) |
Symboliczne:
https://pbs.twimg.com/media/CF2ELScUEAEpCGj.jpg Cytat:
|
Cytat:
jeżeli ktoś może pomóc pilne https://www.facebook.com/photo.php?fbid=874354425945853 |
Trochę na poważnie:
Niedawno zmarły Bartoszewski zapytany dlaczego tak wspiera Komorowskiego odpowiedział, że to kwestia prostego rachunku - on ma 94 lata, a kolejny prezydent będzie rządził przez pięć lat, więc jeśli Komorowski wygra, to przynajmniej on będzie osobą, która go pochowa... Niebiosa zabierając go dość niespodziewanie, w obliczu porażki Komorowskiego jak się okazało wypełniły jego wolę... |
Na miejsce Borata ze wsi, przyjdzie elokwentny, ułożony Duda. Dla rządzących to zmiana na lepsze, bo wzrośnie zaufanie do PiSu, który jesienią zapewne wygra wybory. A w sprawach gospodarczych PiS praktycznie nie różni się od PO. Partie opozycyjne jak Korwin, Ruch Narodowy, Kukiz czy nawet Gowin i nowa partia Stonogi, do wyborów przystąpią osobno, przez co nie dostaną się do Sejmu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl