![]() |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 6-0 (4-0) a co :)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Chrapek, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Paweł Brożek x3, Sarki, Guerrier Zmiany: Dudka, Klarić, Garguła |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Burliga, Sarki Zmiany: , Dudka, Burdenski, |
Wisła Kraków - cracovia 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Sarki, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klarić, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Stilić, Guerrier Zmiany: Dudka, Burdenski, Klarić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Stilic, Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klarić, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Sarki Zmiany: Dudka, Burdenski, Klarić |
Wisła Kraków - Cracovia 3-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Głowacki, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Burdenski, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 3-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Garguła, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Stilić |
Wisła Kraków - cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klaric, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Stilić,Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek ,Donald Guerrier Zmiany: Dudka, Burdenski,Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Chrapek Zmiany: Dudka, Garguła, Chavez |
Wisła Krakow - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric ,Burdenski Bramki: Paweł Brozek, Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 5:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, P. Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Głowacki, Guerrier, Sarki. Zmiany: Dudka, Fryc, Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Klaric, Dudka, Burdenski Bramki: Guerrier, Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Kraków - cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek x2, Sarki Zmiany: Klaric, Garguła, Dudka |
Wisła - Cracovia 2:01( 1:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Bunoza Piotr Brożek - Stjepanović Chrapek Stilić Sarki Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Szewczyk, Nalepa Gole: Paweł Brożek , Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 2 : 0 (2 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Stilić, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Garguła, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Krakow - cracovia 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric , Fryc Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 3-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Głowacki, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Burdenski, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stilic, Guerrier |
Wisła Krakow - cracovia 4:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric , Burdenski Bramki: Paweł Brożek x2, Guerrier, Stilic |
Wisła Kraków - Cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Chrapek, Guerrier Zmiany: Dudka, Garguła, Szewczyk |
WISŁA KRAKÓW - cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Guerrier, Stilić, Sarki, Garguła, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Szewczyk Strzelcy: Paweł Brożek 2, Guerrier. |
Wisła Kraków - Cracovia 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Guerrier, Stilić, Sarki, Garguła, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Klarić Strzelcy: Paweł Brożek |
Wisła Krakow - Cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric ,Burdenski Bramki: Paweł Brozek, Stilic, |
Wisła Kraków-cracovia 3-1(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Bunoza-Głowacki-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Stilic-Chrapek-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany: Dudka-Klaric-Szewczyk Bramki: Paweł Brożek x3 |
Wisła Kraków-cracovia 2-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Bunoza-Głowacki-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Stilic-Chrapek-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany: Dudka-Klaric-Brudenski Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - cracovia 4:0 (2:0)
Mi¶kiewicz - Burliga - Bunoza - Głowacki - Brożek Piotr - Garguła, Stilic, Chrapek, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Dudka, Burdeński Bramki: 2 x Paweł Brożek, Chrapek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Szewczyk, Burdenski Bramki: Paweł Brozek, Chrapek, Guerrier |
Wisła Kraków - cracovia 3-0(1-0)
Skład:Mi¶kiewicz-Burliga, Bunoza, Głowacki,Pi.Brożek-Stjepanović-Sarki, Stilić, Chrapek, Guerrier - Pa. Brożek Zmiany: Dudka, Klaric, Burdenski Bramki: Paweł Brożek 2x , Semir Stilić |
Wisła Krakow - Cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klarić, Garguła Bramki: Guerrier, Chrapek |
Wisła Kraków - Cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Sarki, Guerrier, Stilić, Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Burdenski, Klarić |
Klasyfikacja po meczu derbowym: 1. BronekTS 38 pkt fran23 Galonek jabadabaryba jarcze laxa M@Terac Mateusz Wis Patryk_185 St Yabol Uran235 Valandil vip2008 wislak1995 15. bartek89TS 36 pkt crosby DevilMayCry dulli78 emailowiec kamanwislak KptAnt lajcik92 Lord of WC marcin_częstochowa mitmichael pawkas1992 Porter qubu RybaTs Tomi TSW W.S wiernyNH1906 wislak2004 Xels 35. Ajax 34 pkt aussieFC El'kabat fansorina Grantar IncognitoTSW KaRaSTSW LuKaS TSW Marcin_fan marcint339 speedfashion 46. 63.5 Kg 32 pkt andys Camilos KOMINEK 50. arth_ur 30 pkt butazango focusik09 Krav piter116 Roszek Rustin 57. AYALA 28 pkt BW.WISŁA kibic12 lukasz.stupka nemox007 OpEnTaNy stan Titto TymonPRO WISŁAZWE 67. Fifiorek 26 pkt madenn 69. gypsy 14 pkt Witam! W zwi±zku z tym że nadal mam po¶lizg z liczeniem punktów, to klasyfikacja po meczu Piast - Wisła oraz Derbowa, będzie najwcze¶niej w ¶rodę wieczorem. Chyba, że jest jaki¶ ochotnik, który ogarn±łby chociaż mecz z Piastem to zapraszam na PW. Mecz przyjaĽni Lechia Gdańsk - Wisła Kraków, można typować do pi±tku do godziny 11:59! ZAPRASZAM. |
To może ja zacznę :)
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 0:2 (0:0) Skład: Mi¶kiewicz-Dudka-Głowacki-Bunoza-Piotr Brożek-Sarki-Garguła-Chrapek-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Garguła. Zmiany: Stjepanović,Burdenski,Klarić |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz-Dudka-Głowacki-Bunoza-Piotr Brożek-Sarki-Garguła-Chrapek-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović,Burdenski,Szewczyk |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz-Dudka-Głowacki-Bunoza-Piotr Brożek-Sarki-Garguła-Chrapek-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić Zmiany: Stjepanović, Szewczyk, Klarić |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz-Dudka-Głowacki-Bunoza-Piotr Brożek-Sarki-Garguła-Chrapek-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek Zmiany: Stjepanović,Burdenski |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz-Dudka-Głowacki-Bunoza-Piotr Brożek-Sarki-Garguła-Chrapek-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Guerrier Zmiany: Stjepanović,Burdenski,Szewczyk |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MI¦KIEWICZ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - DUDKA - - - - - - - - - GŁOWACKI - - - - - BUNOZA - - - - - - Piotr BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - CHRAPEK - - - - - - - GARGUŁA - - - - - - - - - - - - - SARKI - - - - - - - - - - - - - - - - - - STILIĆ - - - - - - - - - - - - - GUERRIER - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Paweł BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bramki: Paweł Brożek, Guerrier Zmiany: Stjepanović, Szewczyk, Burdenski |
Lechia - Wisła 1:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Dudka,Głowacki,Bunoza,Piotr Brożek - Sarki,Guerrier,Chrapek,Garguła,Stilić - Paweł Brożek Zmiany: Burdenski,Stjepanović Bramka: Garguła |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 0:1 (0:0) Skład: Mi¶kiewicz-Dudka,Głowacki,Bunoza,Piotr
Brożek-Garguła,Stjepanovic,Chrapek,Stilić,Guerrier- Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek. Zmiany: Sarki,Burdenski,Nalepa |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl