![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
O Wisle ze za Kable...o Lechu ,ze za AGD ..to chyba spiewali nawet.... coz takie realia ...nasze kluby byly biedniejsze i kazdy z nich szukal moznego sponsora...ech i pomyslec ,ze niby teraz kasa jest a w Europie nas nadal nie ma... |
Na miejscu kibiców Legii faulowałbym tych tępych ch** z NN tak, że już by nigdy więcej nie wyszli ponownie na boisko.
|
Cytat:
|
To moze byc jakis nowoczesny odlam kibicow LW. Ten co sie da pochlastac za truskawki i transfery.
|
Cytat:
Jak ten typ na 8 zdjęciu od dołu? |
Cytat:
:> |
Słuchajcie już w przyszły piątek na stadionie Legii ma się odbyć szlagier Legia-Lech. Wiadomo ile Legia przyjmuje w tej chwili? Około 25 tysięcy?
|
Cytat:
Nie jest tak do końca, przeprowadzenie transmisji bez komentatora z samym odgłosem trybun nie polega na wyłączeniu mikrofonu gadającemu. To odrębna realizacja, której koszty są adekwatne do tej, w której masz gadającego chłopa. Chodzi o koszta, w Polsce platformy nie mają za bardzo jeszcze z czego dokładać do takich projektów, bo budżety znacznie skromniejsze. Może kiedyś... |
Cytat:
|
Etnoliga to mimo wszystko fajna sprawa. Bylem w 2006 na kilku i wspominam pozytywnie. Fajna inicjatywa integracyjno informacyjna :D
Mozna oczywiscie przyczepic sie o to czy tamtmo, ale uwierzcie mi, niektorzy tam to naprawde spore kocury jak na amatorow :D Do obcokrajowcow nic nie mam, reszte przemilcze bo mnie poniesie :D |
Fajny temat a się marnuje, może jakiś mod przeniósłby go do działu ABG? Moznaby tu wrzucac foty i relacje z innych stadionów w polsce
Żeby offtopa nie było: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...KA10/262588010 |
Nigdy więcej nie ma nic wspólnego ze zorganizowanymi grupami, które są obecne na Legii, i które są znane innym kibicom.
|
Cytat:
A tak na serio, to tyle ile od poczatku sezonu. Nie zmieniło sie nic. |
Cytat:
|
22 836[10 znaków]
|
No, tak - ale na Arsenalu nie było buforów, które odliczyłem.
|
Co tam Legia-Lech/Amica szlagier to będzie u nas na T29 w najbliższy piątek. Lechia podejmuje rewelację rozgrywek tegorocznej ekstraklasy Cracovię. Zespół gości ma średnią 3.8 gola na mecz, można więc się spodziewać niezwykle licznej widowni i niesamowicie ciekawego spotkania... ;]
|
Cytat:
|
A dzisiaj na TV4 leci liga europejska chyba ciekawe czy bedzie komplet na meczu JUVE -LECH POZNAN
|
jaki komplet ,oni ten mecz traktują jak sparing przed liga ,dzisiaj mozna kupic bilety po 9 euro
|
Na Juve zresztą mało kiedy uświadczysz komplet na trybunach, taka specyfika klubu/kibiców. Dziś będzie ich z 15-20 tys max moim zdaniem...
|
|
Cytat:
Hipokryzji Legii, której biletów na derby było za mało, ciąg dalszy :-) |
Mam wrażenie, że nie o marnotrawienie publicznych pieniędzy tu Legionistom chodzi... :)
|
Cytat:
|
Sprytny trik pokazujacy kto rzadzi w miescie.
|
Przeciez podobno Poloni nie ma w stolicy?
Smiech na sali z tej Legii czytajac ten tekst, ale wiadomo o co chodzi w tym pochodzie i to nie troska o sprawy finansowe miasta. |
Cytat:
|
No tak Polonia ma mieć ładny stadion na 15-20 tys. tylko dla zasady bo inni mają.. Może lepsza będzie modernizacja?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Akcja wymierzona w wroga. Tyle.
Pokażcie poloniści/grocliniści jak zależy wam na nowym stadionie:) ilu was będzie? 50 to max? To Legia nie robiąc zbytniej reklamy manifestacji uzbiera ze 3 razy tylu ludu co wy. Co do hipokryzji- śmialiście się, że nie było nas na derbach wywieszając ''jesteśmy zawsze tam'' (a wiadomo, dlaczego nas nie było). Ilu was było w Gdyni, może przypomnisz liczbę?:) To jest ta drobna różnica między nami. Wy umiecie tylko zamalować (nie przerobić na swoje) farbą nasze grafy i szybko spierdo**ć. Pamiętasz akcję jak twoi kumple uciekali samochodem przed legionistami? Gdzie się zatrzymali? Przed pałacem prezydenckim, żeby ich BOR i policja ochronił :lol: Albo sławne już wskazywanie palcami policji kilka lat temu, który jest z Legii i nie powinien wejśc na stadion. A potem się dziwicie, że jesteście tępieni w każdy możliwy sposób. Sami przyjeliście sporterke a teraz żalicie się na forach jak to ona robi wam na złość. To co, aż tak głupi byliście, że nie wiedzieliście co was czeka jeżdżąc z psem?:lol: studio2 śmiech na sali? Sorry, ale kto jak kto, ale kibice Lecha nie powinni używać takich słów. Bo ja np nie wiem czy mam się śmiać z Lecha czy z Amiki? Poza tym chyba rozumiesz czym jest metafora? Polonii nie ma w Warszawie, bo się chowają, nie zobaczysz ich w barwach po mieście (to o to chodzi, bo wiadomo, że istnieją, ale nie jest ich dużo). |
Cytat:
Wiadomo jaki cel tej manifestacji, więc nie próbuj nam tu wciskać że czarne jest czarne, tfu :) |
Troska o sprawy finansowe? Ubaw po pachy;) Jeśli tak się troszczycie to zajmijcie się wyburzeniem narodowego bo jest za wielki na jakikolwiek zyski.
Przykład pasów pokazuje że Polonie stać na regularne wypełnianie podobnego stadionu w 3/4. No ale Legia musi pokazać się jako obrońcy budżetu. Wiadomo że fajnie się pastwi nad słabszym rywalem więc chociaż pisał byś wprost ;) |
Cytat:
Legia by na takie coś nie pozwoliła (chodzi o kibiców, byłyby protesty itp). Wieć dla nas robiłoby to różnicę, gdzie gramy. A co do manify to wiadomo o co chodzi, ale nie napisze się tego przecież wprost ;) Musi być jakaś przykrywka ;) |
Cytat:
W pyskówkę z legionistami na inne tematy nie wdaję się, bo za każdym razem próbują kogoś zniżyć do swojego poziomu :-) |
Dla mnie ta akcja Legii to autentyczny śmiech na sali.Jak to ma być śmieszne to jest, tylko bardziej mnie kiczowatość tego śmieszy a jeśli to ma być na serio to tylko 'pogratulować'.
Żeby nie było - ja tez wolał bym by parchy się na tym torze kolarskim bujały a najlepiej by zrównać ten teren z ziemią i posypać solą by nic nie wyrosło, ale do łba by mi nie przyszło by demonstrować za tzw oszczędnością gdy u nas się buduje. Zresztą nie czarujmy się - Polonia to takie parchy czyli mają sporo kibiców.Różnica jest taka że Legia nie dała im wyjść z pod buta czym zablokowała rozrastanie się ich. U nas niestety wróg dawno już temu zerwał się z łańcucha(czy też uciekł z obozu) i w mieście jest jak jest. Co nie zmienia faktu że jakaś sprawiedliwość musi być.Zbudowano Legii obiekt, powinni i zbudować Polonii - oczywiście mniejszy i tańszy ale jednak. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl