![]() |
Ale niefart MU, 92min błąd obrony i Bayern wygrywa 2:1, mała niespodzianka moim zdaniem.Lyon tak jak przypuszczałem wygrywa 3:1.
|
Ależ mecz mi się podobał ! Nienawidzę Bayernu Minsień ale już nie mogę patrzeć na sir Alexa żującego gumę ! Mam nadzieję że w rewanżu Bayern sobie poradzi.
|
Zasłużone zwycięstwo Bayernu, bo nie ma co ukrywać troche byli lepsi.
Rewanż zapowiada się bardzo ciekawie, tym bardziej że Robben prawdopodobnie już zagra. |
Doliczony czas bramka na 2-1 i Rooney kostkę skręcił przed meczem z Chelsea... :/
|
Jaka niespodzianka? To najbardziej wyrownana para...licze, ze w rewanzu Bayern wywiezie przynajmniej remis ;).
P.S - Szkoda, ze pilkarsko obie ekipy sa slabsze od tych z przelomu wiekow. |
Nie wiem z kim by musiał grać Bayern, żebym mu kibicował..tak samo jak i każdej innej niemieckiej drużynie!
|
Liczę, że Bordeaux pokaże się z lepszej strony w rewanżu:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale przynajmniej stanie się to co w naszej lidze z Lechem. Przekonamy się o wartości Manu bez Rooneya. |
Cytat:
Ferguson nic sie nie zmienia :) zujacy gume,cały czerwony i wysoko zapietym swetrem :) I choc tez Bayernu nie trawie ,jeszcze bardziej nie trawie tych z Mu wiec z dwojga zlego niech awansuja Niemcy z tym ze na Old Trafford bedzie im ciezko. |
Gdzie mogę zobaczyć bramki z meczów?
|
|
Cytat:
Ależ Wy tego Manchesteru nie lubicie :foch: |
no jakby nie patrzeć to faworytem do awansu był Manchester, lepsze wyniki w lidze, lepsi zawodnicy.... myślę że dalej nawet po porażce to właśnie Anglicy są bliżsi awansu wystarczy im przecież skromne 1:0 i są w półfinale. Takie mam odczucie że sir Ferguson i jego kopacze przegrali ten mecz na własne życzenie, za bardzo dali się zepchnąć do defensywy. Dużo więcej spodziewałem się po Scholesie i pozostałej dwójce środkowych pomocników, bo mimo iż mieli przewagę liczebną w drugiej linii to nie potrafili wymienić kilku podań, cały czas długa piła do przodu, a tam strata i znowu ataki Bayernu, który muszę przyznać, mimo iż ich nie lubię, że zasłużył na to zwycięstwo tak jak Olic na bramkę bo był jednym z lepszych zawodników tego meczu.
Co do drugiego spotkania to wynik w żadnym wypadku nie jest niespodzianką. Bordeaux rozegrało w sobotę finał pucharu ligi i w meczu tym zagrali wszyscy podstawowi zawodnicy za to Ci podstawowi z OL odpoczywali na ławie gdy ich zmiennicy pokonywali bodajże Grenoble w meczu ligowym. Należy również zwrócić uwagę na fakt, iż Lyon kryzys w tym sezonie ma już chyba za sobą a poza tym po wyeliminowaniu "gwiazdorów" z Madrytu są zapewne mocno podbudowani psychicznie. Rewanż zapowiada się ciekawie, ale myślę że jedna bramka strzelona przez OL rozwiąże sprawę. |
Czy na jakimś kanale Cyfry+ jest transmitowany mecz Arsenal - Barcelona?
|
Almunia przepieron.
|
Arsenal nie istnieje, w zasadzie to powinno być już 0-5
po 15min było 0-9 w strzałach na bramkę Almunia przekot! |
no dzieciaki Arsena Wegnera narazie nie wiedza co sie dzieje na boisku
|
Barcelona zrobiła interes życia z Interem...
Almunia to kosmita... :D |
Łohohohoo co Bendtner teraz zrobił :D szkoda, że spalony
Ogląda ktoś na magicznym kanale 59 lub 69 :D mecz Inter-Cska dzieje się coś ciekawego? |
widać ,że goście kochają to co robią a nie to co nasi kopacze którzy zajawkę na piłkę już dawno stracili :)
podstawowa różnica i gołym okiem ją widać ;) |
Me serce boli widząc jak gra Arsenal. Wg mnie lepiej sobie radzą bez Fabregasa, przynajmniej nie ma posyłania piłek z 40, 50 metra by wnapastnik wyszedł sam na sam lub dośrodkowania na 5 metr...
|
Jak to ladnie okreslil Kolton: "Arsenal gra podworkowy futbol". Mowilem, ze to nie tej klasy zespol co Barcelona...od pogromu ratuje ich narazie Almunia. Ile wogole bylo tych strzalow? 20? Posiadanie pilki, to chyba 70% dla Barcy. Pierwsze 20 minut, to futbol z najwyzszej polki. Nawet ja, ktory zapowiadalem rozstrzelanie Arsenalu, nie spodziewalem sie takiej dominacji druzyny z Hiszpanii...bramek nie ma, ale w koncu padna, bo w zespole z LOndynu kolejni pilkarze traca ochote do gry. A przeciez jeszcze ich czeka na rewanz...co Barcelona zrobi na Camp Nou?!
P.S - W zadnym wypadku nie jestem kibicem B., ale doceniam ogromna klase i jakosc gry. |
Słaba była ta połowa w wykonaniu Arsenalu, ale pocieszam się, że gorzej zagrać już nie mogą i licze, że coś uda się im ustrzelić.
|
i 0-1... zdjac Fabregasa i sprzedac go w cholere...
|
No to kolejny angielski klub moze zaczc sie zegnac z LM i to mi pasuje jeszcze zeby tylko klubu rudzielca zabraklo w finale i bedzie git. Jutro miny angoli w robocie beda bezcenne az chce sie isc do roboty
|
i 0-2, zabrać Kołtonia pozwolić mu się wytrzepać do końca, później zamknąc na leczenie.
|
Anglicy losowania mieli pechowe. Zawsze jednak jest jeszcze drugi mecz, choc nie wierze żeby Arsenal wyeliminował Barcę po tej przegranej, choc jestem jego fanem. Niestety, w meczach z bardzo silnymi rywalami Arsenal kompletnie nie istnieje. Brak lidera? A Arshavin? Wg mnie to wina Wengera, zbyt duży nacisk na grę kładzie na Fabregasa. Idealne podania i dośrodkowania z 50, 40 metrów na Barce to za mało. Problem w tym, że jeżeli trafi on do Barcelony za 50 mln funtów, Wenger może znajdzie tych 2 juniorów (jeden który będzie potrafił go zastąpic a drugi rasowy snajper), lecz wzmocnią niebywale Barcę, która odzyska rytm sprzed roku.
|
Na taką Barce to dwóch dobrych skrzydłowych i Fabregas w środku + taki Van Persie w napadzie. ( kontuzjowany )
|
Ten sport, to też jest piłka nożna w rozumieniu naszych przepisów?
|
Ale frajerstwo!!!
Barca była o 2 klasy lepsza, a jest remis. W dodatku straciła 2 czołowych obrońców na rewanż. Szczególnie strata Puyola jest bolesna. Mieli przeciwnika na łopatkach i doszli do wniosku, że już po meczu. |
Ale mecz. Będzie 3:2 dla Arsenalu :D
|
kuuuuu
Barcelona stracila Gallasa i Cesca Fabregasa a Barca Pique i Puyola ale MIlito z Marquezem ich godnie zastapia |
To co zrobila Barcelona po golu na 2 : 0, to naprawde...przestali grac w tym momencie, uznajac, ze jest juz po meczu(skad my to znamy?). Wystarczylo grac tak dalej do tej 80 minuty, a pewnie skonczyloby sie na 4 : 0. Frajerstwo...65 minut wzorowej gry, a konczy sie 2 : 2. Wiadomo, ze Arsenal nie ma szans w rewanzu, ale zamiast juz tutaj przypieczetowac awans...
|
Cytat:
Barcelona frajersko zagrała i rewanż wcale nie musi być dla nich łatwy. Licze, że Arsenal ich wyeliminuje. |
szkoda ze po drugiej bramce Ibrahimovica siadli ;/
ehhh ale w rewanzu na spokojnie wygraja :) Arsene Wegner tez duzo ryzykuje stawianiem na Cesca, dzis chyba kontuzja sie odnowila... bez Fabregasa nie zbyt Arsenal sobie radzi Messi dzis niewidoczny |
Aleeeż fenomenalny mecz, było wszystko w nim. Troszkę szkoda że zamiast wygrać 4-0, skończyło się remisem, ale i tak genialna chwilami idealna gra Barcelony :)
p/s dziwni Ci kibice Arsenalu, pucują się z brawami do Henry'ego, a jak miał piłkę to buczeli |
ja bym powiedział raczej że z Barcy uszło powietrze i dobrze, grają cały sezon wąską kadrą i nie starczyło sił na ostatnie 20 minut. Oczywiście jak zawsze rywal Barcy przyjmuje jakąś złą taktyke na nią. Arsenal bez sensu dał sobie narzucić styl gry, zamiast samemu ruszyć do przodu. Przecież Barcelona jest na prawdę kiepska w obronie i gdy ich się lekko przyciśnie to się cholernie gubią. A Arsenal przez 60 minut grał jak by miał spętane nogi. Sprubowali ruszyć do przodu i odrazu 2 bramki wpakowali, żeby tylko wyszli na luzie na Camp Nou. Życzę im tego by przeszli, bo to klub który na prawdę inwestuje w młodych piłkarzy i wychowanków, a Barcelona tak tym się chwali a ma ich tylko kilku. Widać było że Maxwell jest cholernie cienki, Walcott robił z nim co chciał.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl