![]() |
Cytat:
a jakby to nie pomogło to tu powinno coś się znaleźć. |
wystarczyło wcisnąć alt + l :)
dzięki dostuffca |
gdzie sa akademiki KSW ? chodzi mi o dzielnice, a jesli ktos zna dokladniejszy adres bede wdzieczny.
|
Bieńczyce, Hotel czy tam motel chyba "Feliks"
http://mixer.frycz.com/akademik.html tu masz wiecej info |
szukam zdjecia tego zaaaakurrwiście wielkiego okrąglaka przy stadionie Dinama Zagreb, ma ktoś namiar?
|
Cytat:
|
sprawe mam taką :
Mam N-kę, czy jeśli podłaczyłbym dekoder z C+ to będzie działac ? Badz co zrobić by działało ? |
dla zmotoryzowanych :
czy istnieje w wersji orginalnej Skoda Felicja Diesel ktora miala by powyzej 90KM |
gdzie załatwić pozwolenie na wjazd do strefy (w nocy) ? wjazd w związku ze ślubem
|
wie ktos do ktorej jest czynna puma na zakopiance ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Musisz znaleźć parametry satelity Astra i odpowiednio pokręcić talerzem. E: WiselkaMLP - Felicia występowała tylko w wersjach 1.9 D i 1.9 SDi, co oznacza, że zaden z silników diesela nie przekroczył "magicznej" granicy 90KM. Tak mi się wydaje, ale może ktoś poprawi. |
Cytat:
http://www.lyngsat.com/hotbird.html tu jest spis wszystkich stacji na 13E |
Cytat:
mogę się pochwalić - ja robiłem. Zresztą nie tylko na koszulkę ;-) Swego czasu miałem czerwone spodenki z Herbem Wisły to na drugiej nogawce logo C+ sie dorobiło ;-) ale wracając do pytania: jakość dobra, papier A4 kosztował coś koło 4zł chyba (trochę temu to było, mogę się mylić). Obrazek trzeba drukować odwrócony (odbicie lustrzane czy jakoś tak) . Im mocniej przyprasujesz na koszulkę tym dłużej będzie się trzymać. A czy warto? Ja mojego stroju używałem jedyne do gry na osiedlu. Plus jest niewątpliwie taki, że to Ty decydujesz jak twoja koszulka wygląda. Plus - cena. Minus - chyba nie ma :-) Może oprócz tego, że wszystkich obrazków i log sponsorów musisz sam szukać, a jak chodzi o większy formast to czasem ciężko znaleźć żeby ładne wyszło. a takie TF Kable to na kilku papierach musiałbyś druknąć :) |
Cytat:
dzieki |
jest cos takiego jak wysylka "przekazem pocztowym"? Na czym to polega? Czy jesli osoba nie posiada konta bankowego, to sprzedajac np na Allegro moze taka opcje (przekaz pocztowy) zastosowac?
|
pieniazki przychodza do ciebie do domu
|
Cytat:
Mój kontakt z tą platformą zakończył się właśnie na pamiętnej Wizji(potem było połączenie). Zola - tak, z tego co wiem, wtedy listonosz przynosi pieniądze do adresata. |
jak najlepiej dostac sie do Kasinki Małej? jakieś busy?
|
Cytat:
dzieki, a jest w Allegro mozliwosc zaznaczenia TYLKO takiej formy platnosci? |
tak jest 1234567890
|
Wie ktoś czy korzystanie z logopedy przez osobę dorosłą w takiej typowej państwowej poradni jest płatne? Ciekawe czy ktoś będzie wiedział. :)
|
Cytat:
tak ;) podobno koło 100zł ( tak mi ciocia powiedziala) a wie ktos gdzie najlepiej wybrac sie na baseny na słowacje i ile kosztują ?? |
Moze ktos zeskanowac aktualne rozkłady Super Busów Czułówka i Grojca (na trasach Czułówek - Kraków i Grojec - Kraków) bo nie wiem czy na necie sa aktualne
|
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda wysłanie paczek kurierem.
Kurier podjeżdża pod dom, czy w jakiś inny sposób się to odbywa? Paczki mają być już przyszykowane do wysyłki (tzn zaadresowane? jeśli tak to z poczty mam wziąć jakiś formularz wysyłkowy i zaadresować paczki czy kurier daje jakieś formularze do wysłania ?) |
Cytat:
Moje pytania: 1) czy wejście do karty muzycznej (tzw mini jack zdaje sie) może być mniejsze od 3,5 mm? 2) gdzie można dzisiaj (w tych czasach) kupić papier do naprasowania 3) czy jest to możliwe aby w replikach koszulek (np. Barcy) była technologia NIKE DRY FIT czy to raczej tylko oryginały? 4) jak działa lombard? jak im zostawię sprzęt jakiś i dostanę za niego kasę, to potem muszę go wykupić czy nie? będą mnie za to ścigać jak nie wykupię? |
Cytat:
|
Cytat:
naturalnie .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zadzwoniłem pod numer podany na stronie, pani spytała o której chciałbym by kurier przyjechał. Facet przyjechał, wziął paczkę, przy mnie opisał 'co, gdzie, kiedy' i dał mi kwitek, żebym mógł w necie sprawdzić gdzie paczka jest w danym momencie. W wawie była po 20h. |
Dzięki za odpowiedzi wszystkim.
|
Mam pytanie, jak nazywa sie ta czcionka?
http://img127.imageshack.us/img127/5290/beztytuuba6.png Z góry dzięki |
Siema mam pytanko w sopcascie jest ten zielony pasek który się ładuje... u mnie cały czas miedzy 30 a 60 chce przystopować żeby się naładował ale cały czas jest chwila przerwy czarny ekran i idze dalej... Jest jakis sposob zeby to sie naladowalo ??
|
Wiecie moze ile orientacyjnie moze kosztowac naprawa komorki(i gdzie sie udac by bylo uczciwie i fachowo)
Tel wpadl do kibla:> , chodzil , chodzil az teraz nie widzi karty sim - reszta dziala(aparat, mp3 itp). |
Ma ktoś jakiś sposób by empetrójki nie odtwarzały sie w w ggradio tylko w winampie??? Nawet jak mam otwartego winampa i wlaczone gg to i tak jak klikam na mp3 to leci w gg. Nurtuje mnie ten problem od roku chyba już.............Wiślacy liczę na helpa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jak byś najpierw otworzył Winampa, a później przeciągnął utowry na playliste i zaczął z niej odtwarzać to nadal wszystko przez to radio leci?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl