![]() |
Ta czerwona i niebieska powyżej niemal idealne. Taką czerwoną kupiłbym nawet gdyby kosztowała 400 złotych. A tych z logiem SSA nie kupię nigdy.
|
Cytat:
PS. Mógłbyś pokazać jak by prezentowały się z herbem SA? |
Koszulki wonskiego zmiażdżyły system. Chciałbym widzieć naszych piłkarzy w takich koszulkach :)
|
A jeszcze wcześniej sporo osób pytało się w jakich programach można robić koszulki piłkarskie.
Stroje - jak zrobić |
Czerwona jest absolutnie przegenialna, wyjęta wprost z moich marzeń :D Prosta, bez udziwnień, z Białą Gwiazdą na piersi i najlepiej kołnierzykiem - takiej zawsze chciałem. Genialne projekty, szacunek. Żeby jeszcze góra posłuchała Vox Populi...
|
http://img844.imageshack.us/img844/8721/yyyb.png Dwie różnice, jedna i druga była nie osiągalna do minionego sezonu. Może od nowego sezonu dwa wielkie marzenia się spełnią? Chociaż będąc realistą, awans do fazy grupowej CL staje się realniejszy od powrotu BG na koszulkę. Może ktoś z klubu skonfrontuje mój pomysł 'białej gwiazdy z podpisem' z ludźmi, którzy mają wpływ na politykę klubu. Szczególnie w tym roku - roku 105 lecia klubu, Biała Gwiazda powinna wrócić na koszulki. Sami piszecie, że koszulkę z BG kupilibyście od razu, nawet gdyby jej cena (zresztą jak zawsze) była nico zawyżona. Przecież w klubie tłumoki nie pracują, BG z podpisem, będącym integralną częścią znaku, który wyróżnia ją spośród zwykłych białych gwiazd powinien być prawidłowym logiem. Taką wersją light tego siermiężnego loga S.A. Jak widzicie, nie ma na koszulce napisanego, że jest to spółka Cupiała, czyli sławnego S.A., nie musi być. Wystarczy, że Wisła S.A dogada się z TS Wisłą i razem będą mogły zastrzec ten znak. Naiwne? Możliwe, ale trzeba działać. Zgodziłbym się nawet, żeby koszulki kosztowały 10-20 zł więcej niż te, które obecnie można kupić z logiem S.A. Powiedzmy, że koszulki kosztowały by koło 250 PLN, 20% Wisła S.A., oddaje TS'owi, za nie robienie problemów w zastrzeżeniu nazwy i znaku. Popyt na koszulki rośnie, bo każdy chce mieć z BG. TS ma dodatkowe pieniądze (hura), a Wisła S.A. nie traci na tym, bo sprzedaje więcej, dużo więcej niż zwykle. Jeżeli sprzedawali by w Wiślackim Świecie pamiątki z tym właśnie logo, z pewnością również dużo więcej ludzi by u nich kupowało. Napiszcie co o tym sądzicie, może pomysł naiwny, ale w końcu dział marketingu musi zrobić coś więcej niż kilka plakatów w mieście. |
Wzory zaproponowane przez Pana wonski_eNHa są po prostu mistrz! Koszulki koty i bez mrugnięcia okiem z 300zł bym dał za jedną z nich byleby na piersi była Biała Gwiazda lub ewentualnie logo TS, nie żadne S.S.A !! Myślę, że kumaci kibice w większości myślą podobnie.
|
wonski_eNHa -miazga - swietna robota, slac to wyzej i mamy wreszcie to na co czekamy od lat!!!
|
Lepsza byłaby jak dla mnie ta koszulka bez rozbłysków rozchodzących się od Gwiazdy. Taka prosta, elegancka, cała czerwona. W sumie i tak to akademicka dyskusja, bo chyba nikt nie wierzy, że w klubie nagle przejrzą na oczy...
|
A ja bym chciał takie całkowicie oldschoolowe, z mocnym, sznurowanym wycięciem i Białą Gwiazdą.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rakow_1928.jpg Malutkim logiem Adidasa i jazda. Zdaje się, że kilka lat temu, jakaś reprezentacja miała właśnie takie okolicznościowe, oldschoolowe koszulki. Zupełnie nie rozumiem, czemu my takich nie możemy mieć. |
Zgadzan się w 100% z P. wonski_eNHa; na szybkiego tez zrobilem koszulke ;)
P.S. Bardzo ladne prace. Pozdrawiam. http://i53.tinypic.com/50sh3p.jpg |
Cytat:
Po prostu ludzie zastanawiają się, co można zrobic aby nowe koszulki były na tyle unikatowe aby Ci co już mają stare wzory adidasa kupili nowy wzór. Podoba mi się ostatni projekt wonskiego. Aczkolwiek jeśli będzie będzie wyróżniał się gwiazdą to nie jest to wzór który jakoś szczególnie skusiłby potencjalnych nabywców. |
Może ktoś wyśle te koszulki i wasze pomysły, włącznie z tym znakiem towarowym do działu marketingu Wisły. Może to zadział:)
|
^^ na stroje, do których podałeś link nie ma co liczyć. Nawet gdyby Adidas wypuścił serię 'oldschoolową', z klasycznym znaczkiem, to i tak nie zrobili by takiego wielkiego wcięcia w kołnierzyku. Sznurki tylko przeszkadzają i zapewne nie są bezpieczne wg. FIFA/UEFA/PZPN/PANA MAGAZYNIERA. Przedtem były chyba bawełniane stroje, więc wentylacja była potrzebna, teraz taki rozpierdak pod szyją jest niepraktyczny.
//martin_6 - ta dyskusja w 90% jest nic nie znacząca dla przyszłych losów naszych koszulek. Jednak po to mamy to forum, żeby te 10% było więcej warte niż pozostałe 90. Poza tym "wiara czyni cuda". //przynajmniej możemy za darmo nacieszyć oczy. Hmm, różnica między koszulką z BG, a tą z logiem Wisła Kraków S.A., jest aż nadto widoczna na niekorzyść tej drugiej. http://img706.imageshack.us/img706/9871/94238652.png http://img607.imageshack.us/img607/7988/78427423.png http://img16.imageshack.us/img16/2049/61644050.png choćby projekt koszulki był niesamowicie fantastyczny i każdemu się podobał to i tak koszulkę musi zepsuć logo S.A. Uploaded with ImageShack.us Mam nadzieję, że nikt nie uzna wrzucania tylu koszulek za zaśmiecanie... |
Cytat:
Natomiast projekty koszulek, przednie :) |
Teraz zmiany loga sa w modzie, co rusz to info o zmianie loga: PZPN, Bank PKO ...
Dlaczego Wisla Krakow S.A. nie miala by zmienic loga. Wchodza na jedno, drugie forum sympatykow Wisly i juz maja sadowanie rynku z glowy... Chyba, ze podejscie obecnych wladz wisly do loga jest na zasadzie "Nie zmieniamy i ch..!" . A po ta czerwona koszulke z BG powyzej to bym o tej porze w nocy pobiegl. Stal w kolejce jak przed premiera PS3 gdzies stali. Bardzo mi sie podoba. |
Cytat:
http://www.manutdblog.com/wp-content...11_nikepng.png |
takie mam wrażenie że będzie ładna koszulka z kołnierzykiem w stylu retro. Projekt powyżej bardzo podobny tylko że będzie logo SSA.
|
Cytat:
Chryste Piekne! |
Nie mam też nic przeciwko temu nadrukowi na rękawie :)
|
Nie moglobysmy wrocic po prostu do starego loga TS na rzecz SSA? czy jest to po prostu nie do zrobienia?
|
@wonski_eNHa można pokazać jak koszulka wyglądałaby z logiem TS ?
|
A z logiem TS, domówka prezentuje się tak:
Myślałem, że z logiem TS będzie głupio wyglądać - myliłem się. Mimo wszystko Biała Gwiazda na koszulce, daje niesamowitą radochę. I co ważne, świetnie się prezentuje. Jeszcze z 2 tygodnie z pewnością, nam zostały na nadzieje o koszulce z BG na piersi. Potem przyjdzie 'zły pan Basałaj' co kibiców sobie lubi wymienić jak mu nie pasują i da nam możliwość kupienia koszulki z wielkim logiem Wisła Kraków S.A. na piersi, za jedyne 260PLN ;] (dlaczego tyle? dlatego, że szew jest unikatowy). |
Cytat:
|
^^ mówisz, masz! (póki mam czas :p)
http://img807.imageshack.us/img807/9403/666m.png Uploaded with ImageShack.us |
To logo TS jednak jest zajebiste:)
ale BG chyba i tak lepsza :D |
Ta biała jest po prostu śliczna! Ale wszystkie 3 wersje Wonskiego bym kupiła z Białą Gwiazdą na piersi nawet jakby byly po 350 zł.
p.s oczyma wyobraźni widze jak gramy w nich w LM, w 105 lecie szkoda że to mrzonki i dostaniemy jakas masówe |
Fajne są te projekty, mam nadzieje, że doczekamy się po nike czegoś wyjątkowego, jakiegoś charakterystycznego elementu na koszulce związanego z Wisłą.
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Te koszulki są po prostu piękne.Dobra robota wonski.
|
Cytat:
Swoją drogą mam nadzieję że za pare góra parenaście lat doczekam nad naszym herbem dwóch złotych gwiazdek - za 20 mistrzostw Polski:) |
Cytat:
jeśli tak to dlaczego Legia ma (poprawcie mnie jeśli się myle ale wydaje mi sie że mają) PS. jeśli koszulki będą podobne do tych co wonski wrzucił to od razu kupuje xD |
Legia nie ma gwiazdki :-)
|
Cytat:
biała gwiazdka – symbolizująca wywalczenie od 1 do 4 tytułów Mistrza Polski, srebrna gwiazdka – symbolizująca wywalczenie od 5 do 9 tytułów Mistrza Polski, złota gwiazdka – symbolizująca wywalczenie 10 i więcej tytułów Mistrza Polski. Legia ma 8 tytułów |
1-4 mistrzostwa- biała gwiazdka
5-9 mistrzostw - srebrna gwiazdka, 10 bądź więcej mistrzostw - złota gwiazdka Chyba tak to bodajże jest No spóźnione...hehe Co do projektów są świetne, nawet z herbem SA prezentują się znakomicie szczególnie wyjazdowa biała jest świetna, a wersja z BG to już rozpusta. |
Fajnie wygląda na białej koszulce BG w czerwonej oprawie. Lepiej niż w czerwonym kółeczku ;)
A z tymi gwiazdkami to jakieś jaja. Na całym świecie daje sie złote gwiazdki. 1 za 10 mistrzostw, 2 za 20 itd. Tylko w Polsce dołożono chyba srebrne i białe. Wszystko po to żeby Legia też mogła grać z gwiazdką nad herbem ;p |
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl