![]() |
heh widać, że Pumosevac raczej pojedzie do domu, natomiast Issa chyba solidny, często jest przy piłce.
|
Punosevac out nic nie gra raz tylko o nim napisali w relacji Issa Ba niech będzie widać że jest ograny
|
Jesteście żałośni, jeżeli tyle wywnioskowaliście z relacji tekstowej.
Boguski out - tylko raz o nim napisali! :lol: |
Jak nie dostawał piłek, to nie miał jak być w relacji.
Miał parę dobrych zagrań, ale nie wykańczali inni. A także uderzył głową niecelnie po rzucie wolnym. Natomiast Issa Ba dosyć dobry chyba w odbiorze, natomiast gorzej z celnością i ogólnym ograniem. Zobaczymy jak to będzie w drugiej połowie. |
Fajnie ze po jednym meczu Go oceniacie niech ze pobędzie trochę z drużyną.
EDIT: W Polsce to dość normalne ze po jednym złym podaniu piłkarza się do domu odsyła. |
ja mam zasadę, że nie oceniam wyników drużyny na pierwszym zgrupowaniu. Dopiero podczas drugiego zgrupowania wyniki będą ważne, bo będzie grał już w większość podstawowy skład, ostatnie szlify przed rudna wiosenną itp:)
|
Wygramy 2:1 . Zresztą to tylko sparing.
PS: Nie zapominajcie o Wiśle Can Pack, bo grają właśnie w Eurolidze, 21:17 przegrywamy. |
Punosevaca nawet nie ma po co oceniac poniewaz przed sparingiem jest wiadome ze ten zawodnik poprostu jest za slaby jak wielu innych przed nim....
|
Cytat:
|
Cytat:
Ostatnie kilka lat nauczyla mnie patrzec realnie... Zawodnicy dobrzy a bez nazwiska graja juz od dawma w tym wieku w lepszych klubach a dla tak slabych lig jak Polska zostaja typowe ochlapy.... Przypomnijmy sobie ilu w ostatnich np.5 latach udalo sie sciagnac zaowdnikow z testow do klubu... Patrzmy realnie wkoncu bo co zaczyna sie okres transferowy to zaczyna sie gadka "Wisla bedzie kupowac""ofensywa Wisly" itd...a mto wszystko jest wymyslone ze dziennikarzyny... |
Jak narazie to Filip Kurto pokazuje, że może rywalizować z Pawełkiem :P
|
Cytat:
Oczywiscie |
1:2 :)
10 znaków |
Akcja dwóch testowanych piłkarzy! Issa Ba zagrał do Punosevaca, a ten strzelił z ostrego kąta pod poprzeczkę!
|
Cytat:
Oczywiscie |
Akcja dwóch testowanych piłkarzy! Issa Ba zagrał do Punosevaca, a ten strzelił z ostrego kąta pod poprzeczkę!
ciekawie sie robi;] trzeba czekac na skrot:) |
Punosevac walnął bramę... może jednak warto go zatrudnić :)
|
Cytat:
|
No ładnie, ładnie. Jeszcze jedna brameczka przynajmniej i git :)
|
To jest trochę jak wróżenie z fusów. Poczekajmy na skrót meczu, wtedy oceni się jakie mniej więcej umiejętności mają testowani zawodnicy oraz w jakiej formie się nasze gwiazdy. Choć wynik wydaje się nie być optymistyczny, to ja nadal mam nadzieje, że w sparingu z Szachtarem pokarzą ząb i wygrają.
|
No to co teraz napiszą ci co tak krytykowali tego gościa z Serbii na pewno wiecej znaczą te jego 4 gole w lidze Serbskiej niz Brożka w Polskiej zobaczymy może coś z niego bedzie. |
Cytat:
Jeszcze się okaże, że nie potrzebujemy bramkarza bo Kurto dobrze broni. Jestem za daniem mu szansy, ale tak samo liczyłbym na ściągnięcie kogoś bardziej doświadczonego : ) |
Cytat:
'59 Kolejna szansa Karpat! Podanie z prawej do Holodiuka, ten od razu strzela z woleja - ale Kurto znowu broni! '58 Ależ szansa Karpat - najpierw piłka trafia w poprzeczkę, a potem Batista miał pustą bramkę, ale czekał ze strzałem i trafił Filipa w nogi! 3 interwencje w ciągu 3 minut i to jak widać takie 100%. Młody jest, więc trzeba zacząć stawiać na chłopaka, albo wypożyczyć, niech nabiera doświadczenia bo talent ma. |
Cytat:
Wyglada na to ze jest lepszy od Brozka... |
Jak się nazywał ten, co kiedyś strzelił bramkę w sparingu i też go odesłali. Chyba za Kose był przymierzany.
Oby ten Serb i murzynek zakonraktowali się tak czy tak. :) |
Cytat:
|
Strzelił dopiero pierwszego gola, ale mówię do Was: nie przekreślajmy jego szans : )
|
Rado w poprzeczkę:D
|
Cytat:
Tak samo jak niektórzy po pierwszej połowie skreślali Serba , tak po strzelonej bramce nie należy go od razu kontraktować. Na pewno jakies tam dobre umiejętności posiada . Pytanie tylko czy wystarczające na Wisłe . Z obecnym stanem kadrowym na pewno znalazło by się dla niego miejsce , o ile w kolejnych sparingach potwierdzi instynkt strzelecki . Issa Ba kolejny raz sprawia pozytywne wrażenie . |
Cytat:
71 Batista dostał piłkę na 16. metrze, ale czujność zachował Mariusz Jop, który wybił mu ją spod nóg 76 Kontra Karpat, ale Guruli, który próbował wyminąć naszych dwóch obrońców, został zatrzymany przez Jopa |
Wydaje mi sie ze oni tego serba bardziej przymierzaja jako inwestycje ktora splaci sie w ciagu 2-3 sezonow. Nawet jesli teraz nie prezentuje poziomu wyzszego niz Broziu to wydaje sie uzasadnionym zeby szukac kogos kto moglby PAwla zastapic kiedy zostanie sprzedany.
|
Cytat:
|
czy ten Ba grał w reprezentacji swojego kraju?
|
grał 5 razy, bramy jednak nie uwalił:P
na oficjalnej poszukaj w archiwum... był artykuł gdzie było napisane o jego reprezentacyjnej karierze... |
Cytat:
Przynajmniej ja tak rozumuje i z wywiadów, ze Skorżą też można coś takiego wywnioskować. |
|
chyba 21 razy
|
jak na minimalną porażke z 7 zespołem Ukraińskiej ligi to chyba nieźle.
|
Alez Snow, ja nie mowie ze chopak nie bedzie gral. Mowie, ze nikt nie bedzie oczekiwac fajerwerkow.
P.S. Kumpel - kibic karpat - wlasnie mi cisnie, ze z nimi przegralismy. :) A Karpaty to jest taka ich Odra Wodzislaw. Co sezon sprzedaja najlepszych zawodnikow bo sa biedni. Czirginski z Barcelony to wychowanek Karpat. |
I tu się zgadzamy. Chodziło mi raczej o to, że Brożek, a zawodnicy jakimi jesteśmy/byliśmy zainteresowani w tej chwili (Serb czy chociażby Costly) to zupełnie inne typy napastników.
Zastępce dla Brożka znajdziemy prawdopodobnie wtedy gdy już go sprzedamy (jeśli w ogóle). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl