![]() |
kupie bilet na mecz ze Ślaskiem sektor D lub E pisac na priv , gg:4832804, telefon: 694 194 935
|
Cytat:
|
Pan Koper 87 odszedł w kraine wiecznych łowów i więcej tu nie wróci
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mic czekam jeszcze na odpowiedź drugiego gościa który też zalicytował i ciekaw jestem jak wygląda jego sytuacja
|
Cytat:
|
Czy są jeszcze bilety na mecz Wisły??? Byle jaki sektor.... będą u koników w jakiś normalnych pieniądzach?...Wiem że u konika to nie jest mądre ale tonący brzytwy się chwyta :)
|
sprzedam 1 bilet na sektor A
Edit: podaj cenę tutaj |
Kupię bilet(y - w zależności od ceny) na sektor B gg:3779562
|
kupie 3 bilety na jakikolwiek sektor, jesli ktos ma pisac na priv
|
kupie Bilet Na ''e'' Cena Do Uzgodnienia Na Priv!!
|
Wczoraj na Wislacki numer gg napisałem do nich cos takiego:
Czy jest mozliwosc aby postawic na mecz ze Sląskiem telebimu w okolicach stadionu napewno dużo chetnych sie znajdzie!! Dziś dostałem taką odpowiedz: Jeśli wszystko się uda, to będzie miała niespodzianka dla kibiców, ale na razie nic nie piszemy, żeby nie zapeszać |
To samo napisalem i taka sama odpowiedz dostalem ;]
|
kupię jeden bilet.sektor obojętny.wiadomość na priva lub mail.
|
Cytat:
|
|
jeśli jest tu jakiś koordynator obojętnie jakiego FC to proszę o kontakt poprzez priv, albo w ogóle jakiś członek FC niech się do mnie zgłosi ;)
WIELKA WISŁA |
Ależ ja doceniam osoby, które jeżdżą na mecze z daleka do Krakowa, a jeszcze bardziej cenię osoby, które pojadą na choć 1 wyjazd a mieszkają daleko od Krakowa.
Pisałem to ze względu na coraz więcej pojawiających się się ofert kupna...czemu takich ofert nie ma na innych meczach ligowych Wisły? Później płaczecie że na meczu jest pyta...vide mecz z Legią. Nie chcę nikomu tu umniejszać, że nie dopinguje, ale pojawi się taki jeden .....k z drugim raz na meczu w sezonie (chęć pokazania się zajebistym) i kozak w ****. Mam tu przykład z dnia codziennego, jak znajomy zagadał do znajomej (kumatej w tych sprawach) jaki to on nie jest fajny, że był na D na meczu z Legią...dostał tylko pytanie: a dupe na wyjazd kiedykolwiek ruszyłeś ? Moja reakcja była jedna :) Jebać lansiarstwo. |
Cytat:
|
Kupię 2 bilety na E. PRIV
|
Kupię dwa bilety na sektor B ! PRIV.
|
Kupie 1 na A albo prosze o namiar na kogos kto sprzedaje .
|
Zamienię 2 bilety z sektora A na 2 bilety z sektora E. Jak coś to priv...
|
Panowie i Panie, ponieważ temat zaczyna przypominać kiepską gazetę reklamową a najczęściej pisanymi tu postami są : ..bilet kupię nie ważne gdzie, pisać szybko na GG” (czasem zastanawiam się czy wszyscy wiedzą, z kim jest ten mecz)
Wprowadzamy zasadę. Nowych użytkowników forum tj. – junior member uprasza się o nie pisanie postów informujących że koniecznie muszą iść na najbliższy mecz i w związku z tym koniecznie muszą kupić bilet i koniecznie potrzebują o tym porozmawiać na GG ewentualnie na priv. Zasada ta nie dotyczy osób zarejestrowanych na forum przed 1 stycznia 2009. Osoby nierespektującego tego zalecenia będą mogły przez tydzień odpocząć od forum |
kupie 3 bilety na sektor A ( jeden lub dwa też kupie!), PRIV
|
podbijam - trzy bilety na ten sam sektor. PRIV.
|
Kupię 2 bilety na którykolwiek sektor.priv
|
Odkupię 2 bilety, konatakt p.w.
|
Kupię 1 bilet na A GG: 9631796 lub [email protected]
|
Odkupie 2 bilety na jakikolwiek sektor.. priv !
|
Do sprzedania Bilet na E... jak cos to priv odpisze dopiero w południe:)
|
Niniejszym odwołuje chęć nabycia biletu. Już koleżanka ma :P.
|
Jako że klub olał tych co nie mieli możliwości kupna biletów mam pytanie jak mają zamiar zasłonić twarz idąc na płot czy drzewo do parku Jordana , tak aby ściągnięci przez kamery C+ nie byli rozpoznawalni , bo nabijania przez panów redaktorów jak po meczu z Legią raczej nie unikniemy ?
|
zamienie bilet z sektora A na sektor E
jakby cos to pw |
Witam, kupię 1 lub 2 bilety, sektor obojętny. kontakt gg 1891772 albo priv.
|
PILNIE kupię 5 biletów na jakikolwiek sektor, najlepiej na E. pisać na priv
|
Cytat:
|
Kupie jeden bilet na sektor A lub B
|
Cytat:
Zobacz na dzisiejszy mecz LM ile ludzi będzie oglądać na stadionie a ile pod Koloseum. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl