![]() |
Nie ma braków, bo wiedzy też nie było :P. Zaraz będę tu za alkoholiczkę uchodzić, a tego bym nie chciała ;P.
|
Cytat:
ps. ok, wychodzi na to, że nie wiem co to "edytuj" :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak to śpiewał pewien pan... z diabłem pakt nie dmucham pod wiatr:-D A co tam jak pić to do zgonu a jak gwałcic to ...:lol: Idę do sąsiadki na papieroska,może zaprosi na kolacje a na koniec powie że patelnia została do wylizania:lol: Bez głupich skojarzeń:p byeeeee |
Cytat:
Cytat:
|
Masa budyniowa położona, truskawkowa teraz ... mmm
|
o kurde ja widze że u Was przygotowania do Świąt pełną parą!!
ja dzis dopiero choinke do domu przytaszczyłam tzn przyciagnełam :) uparłam się że ma byc spora i nie miałam siły jej podnieść to ją po ziemi ciągnełam :) ale juz stoi w domu :) i dziś dopiero częśc zakupów zrobiłam a gdzie tu do pieczenia ciast czy innych pieczeni.... cholera jak zawsze spoźniona :) |
Cytat:
podobno.... :P |
Cytat:
Moja choinka od wczoraj leży na balkonie,, Chciałam oszczędzić na stojaku, więc nie kupiłam od razu (do tej pory miałam sztuczną) - klops z tego taki, że przełaziłam całe miasto i lipa - wszędzie się pokończyły :/. Jak do jutra nie znajdę to pozostanie nocny wypad z łopatką do piaskownicy i zasadzenie jej w wiadrze buhahahaha. A że jest spora (bo też się uparłam) może być nie lada kłopot z ilością piachu,, Himenem nie jestem, żeby całe wiadro taszczyć, a kilka razy latać nie będę. Do pijacko-alkoholowych pomówień się nie odniosę :P. DrewniaQ jestem z Ciebie dumna. A będę jeszcze bardziej jak ukończysz dzieło :). |
Cytat:
lepiej mieć parkinsona i wylewac niz alzheimera i nie pamietać:lol: podobno... |
Cytat:
Ja też dziś dywan trzepałem...ale gdzie ma jutro śnieg padać, bo patrzę na prognozy a tam ni huhu |
A tak w ogóle to co robicie w Sylwka? :D
My z kumplem robimy prywatkę i mamy deficyt płci... męskiej :lol: nie ma z kim pić ;( dziewczyn aż za dość :P :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiesz.. W sumie jakbyś przygotowała coś pysznego do jedzenia... ;]
Ale może South woli w męskim gronie? :P Wiesz, ja się narzucał nikomu nie będę xD |
Cytat:
|
Cytat:
bez takich insynuacji proszę ! a poza tym w sylwestra jestem już zajęty :-P no chyba że to jakaś bardzo ciekawa oferta :D |
forumowiczka z pasem mistrzowskim? :D
ale jeśli będą to nagrywaj, nagrywaj :) Cytat:
|
Cytat:
no DrewniaQ robi biszkopt i pieczeń i ma uwiecznić to na zdjęciach... nie wystarczy? :lol: |
Skądże znowu? SKĄDŻE ZNOWU? :P Toć to żadne insynuacje!
Tiramisu ... ;> Wiesz.. w sumie ... :P sam nie wiem :D Ni_Ma - no ale co mi z uwiecznienia na zdjęciu, zdjęcia przecież nie zjem ... :P Cytat:
|
Tą pieczeń mu ktoś wmówił. On robi biszkopt!
Aro1234, bez obaw. Tiramisu w Sylwestra śpi :). Idę obierać jajka do sałatki,, Nienawidzę tego, bo mam taką delikatną skórą, że zawsze się kaleczę :/. |
Cytat:
eee to juz nie te lata... teraz jestem instruktorką i sędziuję.. :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tego wynika że jestes niezdara albo nieodpowiednia cześcią ciała to robisz:lol: |
Cytat:
gdzie, kiedy, o której?? :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl