![]() |
hahah chciałbym mieć tak słabo grającą Wisłę :D
|
Pan sędzia ułatwił Realowi mecz.
Przyznaję, że wejście było dosyć ostre ale bez przesady. |
Cytat:
|
Heh, niby Marsylia ładnie pięknie, ale to Real wygral 3:0. I za to ich będą na koniec sezonu rozliczać. Za wyniki.
Chociaż o ile dobrze pamiętam, Capello wywalili pomimo, że zdobył majstra. Czyli albo totalna dominacja plus detronizacja Barcy, albo kolejna rewolucja :) |
No to mamy chyba pierwszą większą niespodzianke Milan - Zurich 0:1 . (i do tego mi kupon zepsuli :/ )
|
Przedziwna interwencja bramkarza Marsylii i przedziwna decyzja sedziego...tak mozna podsumowac ten mecz.
Biorac pod uwage poziom szwajcarskiej pilki klubowej(chyba pamietamy co zrobil w zeszlym roku Lech), to wielka sensacja. |
Cytat:
|
A był taki finał Chelsea-Barcelona?
Chyba mówisz o półfinale. :P |
Skąd w ludziach bierze się przekonanie,że dobry kopacz będzie dobrym trenerem. Noż ****a dawać Leonardo na trenera takiego zespołu,jak on nic poza prowadzeniem samochodu nie prowadził,to jest to samobójstwo. I w zasadzie pokazuje,jak można zachorować na swoją niemylność. Bo co Berlusconi miał na myśli zatrudniając takiego gościa?A z drugiej strony, ileż w sobie trzeba mieć buty aby podjąć się takiego działania. Dziwni ci ludzie. No ale śmiechu co nie miara musi mieć Moratti i kibice Interu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kosowski w wielkiej formie, a powolan, jak nie bylo, tak nie ma...az sie lezka w oku kreci, kiedy patrzy sie na niego. Przebojowosc i wiara w swoje umiejetnosci - chyba jedyny polski pilkarz, ktory to ma.
Gdyby w ostatnich spotkaniach reprezentacji na skrzydlach zagral Kamil z Peszko, to pewnie mielibysmy tych punktow wiecej. |
Jak patrze na Kose to gotuje sie we mnie ze tak sie sprawy potoczyly,ze juz go nie mamy.
Wiem wiem,stare dzieje ,pampersy itd ale poprostu ten czlowiek ma charakter i wole walki i tego wlasnie nam dzis do Wisly potrzeba....takich zawodnikow z taką mentalnoscią.... A dzis szkoda mi bylo Marsyli dawali rade ale pozniej splot wydarzen doprowadzil do kleski. |
Marsylia nieźle zaczeła, mieli sytuacje mogli prowadzić. Generalnie mecz mógł sie podobać. Później granie z Realem cios za cios musiało sie tak skończyć ale co mieli do stracenia. Dostali trójke ale jak dla mnie wrażenie zostawili po sobie naprawde fajne. Real gra dobrze ale z kim oni narazie grali ?? Mam na myśli i CL i La Liga
|
waszym zdaniem.. karny był na Realu wczoraj?;]
|
Karny jak karny ale ta czerwona kartka to troche wygięcie pały :/ po tym Marsylie załamało
|
Cytat:
|
Co do karnego to ok. Powtórka pokazała że Diawarra faulował Ronaldo. Ale nie dziwie sie wkur.......niu zawodników Marsylii bo ulizany kurs nurkowania to zdał na 5 jak dawno. Czego multum przykładów mieliśmy jak grał w Anglii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I za ten faul była druga żółta, a nie czerwona od razu, więc nie przesadzajmy. Z resztą w tym momencie Real prowadził już 1-0 i prędzej by strzelił więcej bramek niż Marsylia wyrównała.
|
hunter przesadził "lekko"mówiąc o nurkowaniu. Wyrzucilo wręcz chłopa do góry po wejściu Dzikusa. Poza tym karny to także element gry zwanej piłka nożna, nieprawdaż? A Dziki dostał żołtko i w konsekwencji czerwoną, bo już wcześniej rozdawał "razy" na lewo i prawo.
W trakcie meczu zacząłem sie zastaniwac kiedy doczekam sie sytuacji zeby polska druzyna potrafila zagrac jedna akcje na 5 kontaktów z pierwszej piłki. I chyba sie nie doczekam tego :D |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=-QxrkZq-f4U |
Czyli myślę, że warto odnotować mecze "ogórków".
Maccabi Hajfa - zbiera po dupie aż miło. Zurich - nastraszył Galaktycznych doprowadzając z 0-3 do 2-3, no i pokonał Milan na wyjeździe. APOEL - urwał punkty w Hiszpanii Atletico Madryt i minimalnie przegrał z Chelsea 0:1. Można rzec - dwa dobre mecze tego zespołu. Debreczyn - dzielnie walczył z Liverpoolem, dostał ostro od Lyonu. Myślę, że nasze wyniki byłyby podobne do nich. Unirea - wyraźnie gorsza od Sevilli, ale przed własną publiką jednak potrafi urywać punkty. To pokazuje, że tam już naprawdę nie ma kompletnych leszczy. Jeśli ktoś tam gra, to nie wolno go lekceważyć w żaden sposób. Michu - takie rzeczy się zdarzają, ale gdy zespół gra naprawdę z wielkim zaangażowaniem. |
Liga Mistrzow po reformach pozwolila awansowac takiemu Zurichowi Maccabi czy Debreczynowi.
W konteskcie tego ze ogolnie cala pilka nozna idzie mocno do przodu dla takich krajow jak Szwajcaria,Izrael czy Wegry obecnosc ich przedstawicieli w tych perstizowych rozgrywkach to impuls do dalszego rozwoju. Dobrze sie stalo ,bo slabsi gonią lepzych i choc roznica jest dosyc spora ,roznica uciekajacych do goniacych juz sie zmniejsza.Rosna naklady na kluby,zainteresowanie sponsorow ,rozbudowa stadionow wieksza liczba kibicow i wieksze budzety. Szkoda ze my w tym waznym momencie nie potrafilismy do tego grona dolaczyc ,ale nie ma co plakac ,mleko sie wylało. |
Cytat:
|
Się dzisiaj zaczęło. Ledwo po dwóch minutach.
Barca - Kazan 0-1 Glasgow - Unirea 1-0 Debrecyn - Fiorentina 1-0 Edit: Inter - Dynamo 0-1 (5 minuta) |
No początek zaskakujący.Debrecyn-Fiorentina już 1:1
edit: Fiorentina juz 1:2 prowadzi:D Się dzieje... |
Jak nazłosć dzisiaj obstawiłem w zasadzie pewniaków. I co??? I gó**o póki co ;-)
|
Jakaś Unirea powozi Rangersów. Koniec świata :shock:
Każdy ma swoją Levadię. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl