![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Prawda to ze podczas burzy bezpiecznie jest siedzieć w samochodzie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie skad mozna pobrac formularz do karnetu ?? na Wisłe Kiedys byla taka strona . prosze o jak najszybsza odpowiedz
|
|
Poszukuje programu, który pozwoli mi scalić ze sobą dwa pliki.
Chodzi mi dokładnie o połączenie dwóch części filmów w jedną całość |
|
Cytat:
Uprzejmie proszę ! |
mam pytanko
Dziś włączam komputer i ciemność.Komputer niby chodzi ale na monitorze czarno i miga tylko lampka od monitora.Czy wie ktoś co się moglo stać?System wogule nie uruchamia sie, mam podejrzenia że poszła płyta główna, jednak nie jestem pewien. Z góry dzieki za pomoc |
Cytat:
Cytat:
|
Mam od jakiegoś czasu podobnie, że gaśnie monitor, przy włączonym kompie i musze resetować, lub zgaśnie na chwilę i działa znowu. To raczej nie wina monitora chyba.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
wszystko zalezy jak bedziesz naciskal na pegal gazu. Ja jechalem ostatnio z Ladynu do Manchesteru 1.9tdi audi to mi wyszlo 4.5-5.0 ale mi sie nie spieszylo. Generalnie nie powinienes przekroczyc 6 ltr ale to tez jest uzaleznione w jakim jest stanie silnik, jaki olej, opony, ile ludzi, bagaz itp itd ja jechalem z panna i mialem sporo bagazu. A sprobuj wejsc na jakies forum milosnikow tych pojazdow tam dowiesz sie wszystkiego. |
Pytałam już we właściwym pokoju, ale zero odpowiedzi, a czas goni.
Cytat:
Z góry dzięki za jakąś odpowiedź, zależy mi na czasie! |
FajQ sprawdź czy nie wypiął CI się Ram, albo nie przegrzała karta graficzna. Miałem to samo i okazało się, że były niedopięte kości Ram.
|
Cytat:
|
w temacie Karta Kibica nie odp wiec pytam tu: kolezanka chce wyrobic Karte Kibica i w formularzu w polu "adres korespondencyjny" jest obowiezek wpisac adres swoj? I jesli nie ma dochodow brutto to w tym wlasnie polu zostawia puste? Jakie sa wogole obowiazkowe pola? (bo nie pisze tego:P)
|
Obowiązkowe są tylko pola zaznaczone na czerwono, czyli imię i nazwisko, adres korespondencyjny i pesel (no i czy chcesz zwykłą kartę czy kolekcjonerską :P ). Jest to napisane na pierwszej stronie wniosku ;)
|
A ja mam problem z hmm? płytą abita?
Komp zaczyna sie uruchamiac, mam test wentylatorów, ale zamiast ładować się dalej to staje na ekranie ABIT (press F1 to continue, DEL, to enter setup) Ale ani f1, ani DEL ani nic innego nie dziala... Spotkał się ktoś z czymś takim? Zeby było śmiesznej wariuje tak "losowo" chodzi przez kilka tygodni bez problemu, poźniej nagle sie nie uruchamia, a nastepnego dnia znów wszystko ok... :O |
Sprawdz sobie ramy. Najlepiej jakiś program do testów pamięci spod DOSA
|
Powiedzcie mi czy da sie wejsc na mecz nie posiadajac Karty kibica a na niej biletu/ ew karnetu, tylko tak o "majac bilet"? Bo kolega sie ze mna kloci ze nie posiada Karty Kibica i mimo tego wchodzi na mecze "na bilecie"... (nie jest zadna szycha, itp) jest to mozliwe???
|
Tak, można.
|
Ja tak wchodzę na mecze mam bilet wkładam do czytnika furtka się obraca i jazda na stadion nikt się nie burzy ze muszę mieć kartę kibica
|
Jaki polecicie przewodnik o Dalmacji??
|
Cytat:
|
Ja mam pytanie dotyczące Coke Live Music Festival.
O ktorej zaczyna sie cala impreza 22 sierpnia ? |
gra jakiś Wislak w THECRIMS?? jest jakiś Wislacki gang, zeby dało sie w miare bezpieznie grać?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl