![]() |
Pewnie legioniści też sobie ten link na siakimś swoim forum przesyłają i mobilizują ludzi co by głosowali
|
Mecz będzie tylko na sopcascie czy będzie na necie wolałbym to 2?
|
Cytat:
Dodaj sobie ta strone do ulubionych www.soccer-live.pl i tam bedzie wszystko napisane |
komu nie uda się obejrzeć, może posłuchać na RadioGol.pl - zapewniam, że będzie Wiślacko :D
|
hehehe
co tydzien tutaj jest to samo bedzie na necie? Albo na justinie? Albo dajcie linka najlepiej canal plus pokazuje nas plus sport pokazuje multilige a plus sport 2 pokazuje Śląsk |
Canal plus pokazuję osobno mecz Lechia - Wisła a na C+2 pokazuję multiligę tak więc kto nie w Gdańsku ten przed tv w domu w knajpie i dopingować :)
Na orange sport pokazują : 16:50 Piłka nożna - EKSTRAKLASA: MECZE: POLONIA WARSZAWA - LECH POZNAŃ I CRACOVIA KRAKÓW - GÓRNIK ZABRZE |
Wygralismy :) Puszczona zostanie Wisła :) Info od nadawcy :)
|
Cytat:
|
A ja się wybiore do Wiślaków i tam meczyk oglądne w dobrym towarzystwie :P :) innym też to polecam :)
|
Wiem, że oklepane pytanie, ale czy są jakieś nowe fajne stronki, z których można meczyki ściągnąć, a jak nie to jaką najbardziej lubicie?
|
Mam jedno bardzo ważne pytanie obejrzał bym mecz Wisły ale o 18 mam głupią spowiedź bo mam rocznicę komunii czy jest jakaś możliwość żeby ktoś mi nagrał to i potem wrzucił w kilku częściach na justin.tv ?
|
Cytat:
|
Wiem ale pamiętam że ktoś na Jadze wrzucił w kilku linkach dzień po meczu cały mecz w formie clipów na justinna.
|
a nie możesz poczekać apre godzin, albo do rana i ściągnac ten mecz na dysk z rapidshare?
|
Idz sie teraz wyspowiadaj xD
Mecz bedzie w sieci dzis po 22 pewnie, wczesniej nei ma szans, ewentualnie szbciej moze byc skrot/bramki |
Najlepszy jest Sopcast
|
Ma ktoś może numer kanalu PublicSport 2?
|
Cytat:
|
Dzięki wielkie!
|
na justinie Lechia- Wisła będzie ?? zarzućcie linka przed meczem :]
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota na soccer live również mecz Lechia - Wisła ;)
PS: transmisja na zwykłym canal plus również jest. |
Mimo wszystko radzę się nie nastawiać na dobrą jakość transmisji na Sopcascie. Będzie mnóstwo ludzi chciało obejrzeć, z czego większość bez wymaganego uploadu i będzie strasznie skakać, więc lepiej mieć jakiś plan awaryjny:)
|
www.justin.tv
Wpisujecie w wyszukiwarce "Wisła", i macie mecz na żywo ;) Wiem że było to pisane już wiele razy, ale przypominam tylko. To jest dla osób ze słabyszm łączem. |
Nie wiem czy na 100% ale na stronce www.atdhe.net widac plan transmisji z Gdańska;) bez zadnego logowania, klikasz ogladasz, fart;)
|
ogląda ktoś ten magazyn od 10 w Orange Sport? o czym tam gadali?
dla mnie po prostu nie realne jest zapełnienie 7h czasu antenowego |
Cytat:
|
z tym limitem "wystarczy" odświeżyć pare razy, choc fakt, ze na sopcascie lepiej
|
Cytat:
|
na C+ sport transmisja juz od 16 trwa, na Sopcast leci jakis głupi serial ...
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl