![]() |
A ja mam pytanie związane z pocztą polska... Nadałem przesyłkę priorytetem(nie poleconym- mój błąd) miesiąc temu, do tej pory nie dotarła do celu, czy na poczcie dowiem się co się z nią stało? i czy jest jakaś szansa na to że ta przesyłka jednak dotrze do celu? Czy przepadła już jak kamień w wodę?
|
Jeśli to nie był polecony to raczej nic z tym nie zrobisz, bo kwitka żadnego na nią nie masz. Tu już nie wiem czy się dowiesz czy nie, ale one chyba nie są rejestrowane
|
czyli rozumiem że listy nie są w żaden sposób rejestrowane?
|
Podłączyłem telewizor do gniazdka tv i delikatnie mówiąc, nie jestem zadowolony z jakości odbieranych kanałów. Czy warto kupować antenę pokojową? Np taką:
http://www.allegro.pl/item824662238_..._fm_dvb_t.html Odbiór będzie na 7 piętrze w centrum miasta. Czy taka antena złapie wszystkie ogólnodostępne kanały w przyzwoitej jakości? |
czy w jakiejś dostępnej w Polsce telewizji są transmisje z ligi argentyńskiej? w jakiej ofercie ewentualnie (cyfra? )
|
Cytat:
Cyfra napewno nie,Polsat i tvp sport tez chyba odpadaja,n sport nawet nie licze niewiem czy na Sport Klubie czegos nie ma,(albo oni maja brazylijską tylko) |
noo to ciężka sprawa:/
|
gdzie w Krakowie są sklepy Bencha oprócz pojedyńczych ubrań w Sizeerach ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I ją dostaniesz z twoim oświadczeniem z tego co ja się do tego przygotowywałem, jak masz konto w tym banku z wpływami to nie powinni robić problemów. To jest twoje oświadczenie i tyle wystarczy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.plotek.pl/plotek/51,78649,7328069.html?i=1
co to za model ?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czy dobrze wytłumaczę o co mi chodzi. Mianowicie
Mam kartkę z nadrukowanym tekstem. Jest również miejsce do wypełnienia pustych pól długopisem oraz kratki do wstawienia "V" lub "X". jak to ogarnąć żeby wrzucić do worda i uzupełniać, a następnie wydrukować. Chodzi o to żeby uzupełnianie nie było zbyt skomplikowane. Wprowadzę tekst do worda z tej kartki, a w puste miejsca coś powstawiam to będzie mi drukowało tekst, który już na karcie się znajduje. jak to obejść?? albo w jakim programie to najlepiej wykonać. dobrze by było jakby to był word. Aha drukowane to będzie na drukarce igłowej. |
Jest problem panowie
Kupilem dzis Sony Brawie ,i juz na starcie za nic nie moze znalesc anteny ani wyszukac programow. kabel od cyfry+ mam dobrze podlaczony ale w tych automatycznych wyszukiwaniach nic nie znajduje kurde cos jest nie tak czy co??? |
Zna ktoś może tytuł bajki która była emitowana kilka lat temu, a mianowiie pamietam że tam byl słoń eugeniusz i on jak tylko uwidział petunie(taki kwiatek) to zaraz go deptał!! mi sie cos kojarzy z zew natury ale nie wiem dokladnie.
|
fifi1906, ta bajka to najprawdopodobniej "Zwierzofraszki" :)
|
Mam takie nie typowe pytanie, otóż poszukuje strony gdzie mogę sobie sprawdzić trackliste z pewnej holenderskiej stacji radiowej a mianowicie X FM jakby ktoś był tak dobry i poratował linkiem to będę wdzięczny.
EDIT: Stanlej13 dzięki właśnie o to chodziło. :) |
Poszukuje ikonek na pulpit z motywami Wisły.
Tak, tak, wujka Google pytałem. Na oficjalnej szukałem również... |
|
ale nie do konca rozumiem, przeciez cyfre obslugujesz pilotem od dekodera :) wlaczasz sobie na telewizorze tryb AV czy tam HDMI, zaleznie od tego gdzie podlaczyles dekoder, a nastepnie bierzesz pilota od dekoderai tam zmieniasz kanaly :) a jak chcesz stacje naziemnie to bodaj ANALOG musisz wlaczyc i puscic wyszukiwanie- tak, zebys sniezenie zobaczyl :)
|
Cytat:
dziękuje bardzo!o to mi chodziło!:-) |
Jakie znacie dobre strony z torrentami?
*** Do born2b3k: Napisałem 'dobre', a nie jakie kto zna. |
|
Cytat:
|
jest gdzies na necie transmisja z losowania grup MŚ?
|
sport.tvp.pl
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl