![]() |
Uciekł z Wisły jak zwykły szczur i nie mam zamiaru go cenić za występy ;)
|
Cytat:
Latał z opaską kapitańską a spierdalał jak pierwszy lepszy najemnik. |
Jak dla mnie to głownie z meczu z Apoelem... te kilka minut, które byliśmy w piłkarskim niebie...a później finał podobny, do finału jego kariery.
Też mam niesmak, na wspomnienie tego, jak odchodził, ale fakt był taki, że wszystko się już u nas zaczynało walić i kilku takich, by jeszcze odszukał w pamięci. Wiadomo, że żaden z niego Głowa czy Sobol. No, ale coś tam u nas pograł. Nie ma co przesadnie bluzgami, go częstować. Żal, że człowiek stracił zdrowie, a kadra nie miała z niego pociechy. Mógł ugrać więcej, a i mógł zachować się lepiej. Przy czarowaniu Mączyńskiego i tak wydaje się być OK. Chociaż wiadomo, co to za wybór... |
Jak już wspominki to ja go zapamiętałem, jako piłkarza który, fajnie grał w destrukcji silny i waleczny, ale podanie to miał do najbliższego.... do tyłu.
:) Nie był to zawodnik na Ligę mistrzów tak uważam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a jednak mało brakło
|
Cytat:
|
Ten cyrk zdobyl tylko mistrzostwo, kilka minut do LM i wyjscie z grupy Le.Gdzie tam oni do naszych obecnych asów.
|
Cytat:
|
Wilkowi powodzenia w przyszłej pracy. Pracodawcy Wilka życzę płynności finansowej żeby mu Czaruś nie s.......il w najmniej odpowiednim momencie.
Bardzo go lubiłem stad zawód tym co zrobił olbrzymi. Inni zostali - on s.......il. Szczur. |
Było pisane że Mateusz Kowalski odnalazł się w V lidze norweskiej? a miał być takim mega instruktorem w Pure.
|
Bylo.
V (slownie: P I Ą T A) liga norweska to jakis sukces?! |
Cytat:
Najpierw byla trzecia liga teraz piata :) Ja tam nie jestem zaskoczony |
i po co ta beka, nie pure tylko platynie , poza tym lepiej zarabiać jednak w swoim zawodzie , nawet jeśli stać go tylko na tak niski poziom rozgrywkowy
|
Uważasz że On tam żyje tylko z kopania piłki w piątej czy trzeciej lidze?to by było dość zaskakujące-kto za to płaci i ile, kto to ogląda i kogo to obchodzi?
|
Ale wy niekumaci jesteście :D Pewnie pracuje tam jako instruktor lub w innym zawodzie, a w piłkę gra tylko amatorsko (5 poziom to już amatorka jak i u nas)...
|
Maaskant zabił mu kariere :D
|
Rodzice zawalili. Trzeba było zrobić gościa o parametrach fizycznych np. Marcelo,Głowy albo Clebera, a nie potencjalnego dyskobola,/oszczepnika.
|
Mateusz sympatyczny gość.
Chodził ze mną na kurs rosyjskiego. Ale po 3 lekcjach spasował ;) |
https://mpolski.pl/krnabrny-nigeryjczyk/
Napisałem artykuł o Kalu Uche. Jeśli macie ochotę to proszę u uwagi co poprawić i nad czym popracować :) |
Nie znam losów Kalu poza Wisłą, więc ciężko mi oceniać merytorykę, ale warsztatowo słabo, ciężko się to czyta.
|
a ja uważam, że nie jest źle. działaj dalej w temacie i będzie jeszcze lepiej. pozdro!
|
Ostatni trener który dał nam radość, w dodatku ostatni nasz sensowny trener (a było to 7 lat temu) , Robert Maaskant, powrócił do futbolu. Został dyrektorem technicznym holenderskiego klubu z drugiego poziomu rozgrywek- Almere City.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/in...-plany/0rjj15q |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. Melikson wróć. Druga linia z takim graczem miażdżyłaby dziś LOTTO Ekstraklasę. ;-) P.S. Panowie, nie unoście się emocjami. Zupełnie to niepotrzebne. Szanuję i doceniam tytuł zdobyty za czasów Maaskanta. |
weźcie pod uwagę na kogo wtedy trafiliśmy, popatrzcie jak grał wtedy Apoel w LM. może to nie było najgorsze losowanie na papierze ale wtedy ta drużyna (Apoel) była mega mocna. także, to że z nimi odpadliśmy to źle, ale oni byli na pewno mocniejsi niż jakieś Anderlechty czy nawet Porto.
|
Faktem jest, że APOEL wówczas nie tylko wyszedł z grupy LM, przegrywając dopiero w ostatnim meczu, mając zapewniony awans, a następnie dotarł do ćwierćfinału, gdzie dopiero został pogoniony przez Real Madryt.....
|
@funkyvokal o tym mówię ale nie każdy pamięta o tych faktach a pisze jedynie o przegranej szansie. Apoel był wtedy po prostu kozacki i brakło nam niewiele (albo te 8 minut albo normalnego i pewnego bramkarza [błąd na 3:1?]).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl