![]() |
Demon Szybkości Lamey podciągnął miesień.
Jakieś gorsze konsekwencje czy tylko naciągnięcie ? E: o ja .. >podciagnał/nadciagnał/naderwał/ jeden ch**. Znasz odpowiedz na pytanie które brzmi : zrobił sobie coś czy nie ? E2: :rotfl: Rybeczko po 1 od "no" sie zdania nie zaczyna jeśli mamy sie bawić w rozbiórke. po 2 jesli ktos na boisku mówi :ale dostałem kanał to Ty myslisz o leczeniu kanałowym co nie? |
naciągnięcie to sama kwestia leczenia może potrwać do kilku dni, bez ćwiczeń na tą partię.
a o podciągnięciu pierwszy raz słysze |
Cytat:
|
Nasze rozmowy zostały zerwane. Gram na starym kontrakcie i raczej nie podpiszę nowego - powiedział Patryk Małecki, cytowany przez "Dziennik Polski"
ciekaw jestem co teraz uważają Ci, co powtarzają jak to Patryk kocha Wisłę.. |
Miłość do klubu to jedno, a pieniądze to druga sprawa. Też nie byłbym zadowolony gdy mimo bardzo dobrej gry zarabiam mniej niż taki Garguła czy Jirsak - zawodnicy rezerwowi. Mam nadzieję że Mały pokaże się w meczach z APOELEM i wtedy będzie miał mocną kartę przetargową bo jak do tej pory to nie czarujmy się, ale gra słabiej niż w poprzednim sezonie.
|
może niech mały najpierw coś osiągnie, bo póki co mało ma indywidualnych sukcesów ..
w reprezentacji nie gra, nie jest królem strzelców ani nigdy nie był, nie jest najlepszym piłkarzem ekstraklasy ( ba nawet Wisły nie jest ) chociaż twierdzę, że powinien dostać kontrakt ok 200-250k rocznie, ale na jeden z najlepszych w drużynie wg mnie nie zasługuje jeszcze |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie mogłem się powstrzymać. Przy okazji będę miał pewność, że mnie oczy nie mylą:
"Bruno wrócił do formy z najlepszych czasów, gdy grał w Jadze. Dla mnie to lepszy zawodnik od Meliksona, którym wszyscy się zachwycają" - znawca Maciej Terlecki dla "PS". :D |
Galonek ja wczoraj w polsatkowskim magazynie usłyszałem,że Stilic to NAJLEPSZY piłkarz naszej ligi,totalny geniusz i fenomen.No i że para Rudnevs - Stilic to najlepsza para w ekstraklasie.
|
Cytat:
|
Co to za piłkarz ten obok Lameya?:D http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=5972
|
Piopel - Dzięki
http://www.multiupload.com/41DD7V8J4U Wykonanie słabiutkie, ale piosenka o Meliksonie, więc można w ramach ciekawostki posłuchać ;) |
Cytat:
Melikson, Chavez, Sobol, Pareiko, Iliev Ci gracze już coś osiągneli ( oprócz Meliksona, który przerasta i tak wszystkich ) bez tej pierwszej 4 nie wyobrażam sobie teraz naszej drużyny, a Iliev wg mnie jest lepszy od Małego, bez którego spokojnie sobie poradzimy |
Widze, ze nikt o tym nie napisal. W dzisiejszym przegladzie sportowym był dodatek - Magazyn, ktory od niedawna pojawia sie we wtorki. Jest bardzo fajny artykuł o Maorze - Melikson "Kosztowne błedy mlodosci" zawierajacy 5 stron. Wszystko czego mozna sie dowiedziec o jego karierze.
|
Cytat:
|
Dzisiaj na treningu był obok Clebera na ławce taki murzynek - kto to?
http://tsw.com.pl/galeria/album/Na-d...em-16082011-79 - wśród tych zdj. |
Cytat:
|
Tak dokładnie Jasiu...
|
O kur... nigdy bym nie zgadł:shock:
|
na bank Jasiek:)
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/5,357..._APOEL_em.html tutaj lepiej go widać;)
|
Cytat:
Cytat:
btw. skad i w jakim celu Paulista przybyl na trening? |
Może pomagał rozpracować rywala. W końcu grał w APOEL-u kilka lat.
|
Pewnie szuka sobie klubu na stare lata.
|
|
|
Jasiek sie zżył z Wisła jak tutaj grał wiec zapewne kolega Clebi go zaprosił na spotkanie. w końcu jego dwa byłe zespoły walczą o Lige Mistrzów.
|
Jak widać jest jakaś moda na piłkarzy koksów. Na zdjęciach Paulista wygląda jak Tyson. Swoją drogą fajnie że byli zawodnicy czują się związani z Wisłą.
|
w PS jest interesujacy artykul o Meliksonie... sadzilem ze jest młodszy...i nieco inaczej mozna spojrzec na tego pilkarza...ja sie nim az tak bardzo nie zachwycam, bo on powinien byc juz w innym miejscu zarowno grania jak i umiejtnosci...za to Wisla napewno zrobila/zrobi swietny interes...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl