![]() |
Czy konferencja będzie gdziekolwiek transmitowana?
|
Cytat:
Takie starania są czynione |
Cytat:
|
Cytat:
Wielokrotnie z uporem maniaka, o tym pisałem, w tym co najmniej 1 raz na Sb w polemice: jest zbyt wiele grup interesu, którym zależy na istnieniu Wisły i dlatego to nie jest koniec. Nie odpuszczą, jeśli tylko pozwoli im się działać. To jest biznes. Naczynia w środowisku połączone. Nawiązanie do krakowskości jest fajne, wiem, że dziadek czy pradzadek Pana Leśniodorskiego byl kibicem lub grał w Cracovii :) ale dziś - ich pokoleniowy następca jest biznesmenem. Oczywiście nic w tym złego. I dlatego naiwnie uważałem i nadal uiważam, że będziemy grać w ekstraklapie. No ... w najgorszym wypadku w 1 lidze - po dzielnych bojach o niespadnięcie. Czy tym sie leczy raka? Zapewne - nie. Nowa sytuacja - stare problemy, które nie dadzą zapomnieć o pytaniu: "być czy mieć?". |
Może na konferencję Policja by też przyjechała i przy okazji po wysłuchaniu aresztowała wszystkich?
|
|
https://twitter.com/s_staszewski/sta...768.1542225695
Dziś na konferencji musi pójść jasne stwierdzenie. "Są powiązania w TS, trzeba zrobić wszystko żeby ich się pozbyć" trzeba wystawiać na świecznik każdego kogo się da! Ujawniać personalia i rodzaje wpływów! Tylko upublicznienie tych patałachów zwiąże im ręce... |
Cytat:
Mało osób popełniło samobójstwo w pierdlu? |
Dla mnie momentem granicznym(czy zostajemy w ekstraklasie) było rozwiązywanie kontraktów przez piłkarzy. Dlaczego? W tym momencie zostajemy bez seniorskiego zespołu, a długi rosną lawinowo o kolejne miliony... Teraz nawet gołodupiec z Kambodży nie spojrzy na klub bez kadry i ze zobowiązaniami, które trzeba spłacić do końca marca. Bandyci, którzy podają się za kibiców zrobili sobie dojną krowę, z której wyprowadzili jakieś niewyobrażalne pieniądze. Kilka frakcji, które między sobą tego nie konsultowały i wydoili do cna. Licencja już zawieszona, a pewnie niedługo odebrana. Kwestia tylko do kogo ten klub będzie należały w IV lidze i tutaj oby Leśnodorski pomógł(a właściwie prawnicy z jego kancelarii). Potem ktoś rozsądny i mający pomysł, i jakieś środki niech to zabiera od TSu. Chociaż moim zdaniem Ci wejdą w ten klub jeszcze bardziej. Gówno trudno oczyścić, a to się tu przyczepiło strasznie.
|
Cytat:
A co do pierwszego kroku do oczyszczenia TS z rak gangusów - skoro ten dzisiejszy słup Misków w sprawie siłowni stwierdził, ze się wycofuje to rozumiem, ze juz jest zamowiona ekipa do wywozki całego sprzetu i oczyszczenia pomieszczen? Skoro nie ma umowy to ta siłownia nie moze tam teraz działac tak? (tak wiem, ze musi ta umowe wypowiedziec, a nie na podstawie info od dziennikarza, ale chodzi o fakt). |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Czyli innymi słowy chłop ma przegwizdane. Doceniając jego dobre chęci to jednak uważam, że: - albo ktoś sobie zażyczył do rozmów najmniej źle się kojarzacego gościa (nieprawdopodobne) - cała paczka ma nadzieje, że wykorzystując brak doświadczenia "świeżaka" da się go wystawić na strzał, skupić na nim zainteresowanie mediów i uniknąć wpisania do annałów historii swojego nazwiska jako tego co "pozwolił upaść Wiśle". Trzymam jednak kciuki. |
Cytat:
|
Ciekawe czy jak udowodnia Sarapacie działenie na niekorzyść spółki to umowy które zawarła będzie można unieważnić. Orientuje się ktoś ? Tak wiem że do tego czasu może nas już nie być .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jednak muszę zmartwić kumatych - nie zniknę z forum. Póki co, nie mam do napisania nic, czego nie napisałbym wcześniej. |
Cytat:
Czyli jednak nic dziś nie napiszesz? |
Cytat:
|
Cytat:
Po drugie - chcę napisać coś, co wniesie cokolwiek do tej dyskusji i co będziecie mogli zweryfikować. W przeciwieństwie do pożytecznych idiotów TSu z tego forum, staram się pisać po to, aby innym oczy otwierać, a nie odwracać ich wzrok. Po trzecie - jestem w pracy. Po czwarte - jak ładnie tu wyjaśnili niektórzy przedmówcy, jestem tylko forumowym celebrytą, moje słowa przecież nic nie znaczą, prawda? Po piąte - najważniejsze i najpoważniejsze! Wstrzymuję się z pisaniem czegokolwiek, bo boję się, że mnie kumaci wyśmieją i zakrzyczą i zrobi mi się przykro...:p |
https://mobile.twitter.com/MichalPie...187.1546178005
Jeżeli to prawda to teraz wezmą się za tą stajnie augiasza także od strony gospodarczej. Bo od strony kryminalnej cały czas trwają przesłuchania (dochodzenie) |
Miasto pożycza pieniądze :lol:
Powodzenia iść z tym pomysłem do Jacka :D |
Filipski wiesz że stałeś się osobą sławną. Już pod kilkoma artykułami na ogólnokrajowych portalach targano z kolegi ostrego łacha w komentarzach.
|
Cytat:
Niech targają, na zdrowie. Zwłaszcza Wiśle na zdrowie, prawda? |
Cytat:
W lipcu też twierdzono, że wbija sztylet w plecy świetnie zarządzanemu klubowi, a życie napisało epilog. |
można będzie gdzieś usłyszeć/zobaczyć konferencję live ??? telewizja, radio???
|
Cytat:
.... |
@filipski
Czy uważasz, że sprawa z Hartlingiem wciąż nie upadła i jest szansa (realna a nie minimalna) na przejęcie klubu przez niego (ew. niego i Le) ? |
Cytat:
Będzie transmisja |
Cytat:
|
Cytat:
|
Obecny zarzad to powien być dzis juz w kajdankach a nie na konfrencji,czekam tylko jak bedzie pani Marzena S i prostokat na oczach ,czekam z niecierpliowością.Tropić i zamykać skur***** ów do wiezień.
|
Będzie ta transmisja?
|
Cytat:
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=eM7KARtievM |
Cytat:
A przy okazji , ja też lubię kpić - jebać czerwonoskórych i krasiatych w szkunerach:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ligowi rywale pomogą Wiśle? Miedź złożyła propozycję wsparcia
https://www.meczyki.pl/newsy/ligowi-...e=notification gdyby udalo sie dograc juniorami,piękny gest. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl