![]() |
Nie wiem czy już cie obejmowało automatyczne przeniesienie do rezerwy po komisji, ale ogólnie rzecz biorąc to każdy kto przeszedł komisję jest automatycznie przeniesiony do rezerwy i nie podlega już obowiązkowej służbie wojskowej. Ja przykładowo jeszcze nie jestem przeniesiony do rezerwy bo nie poszedłem z książeczką do jednostki żey to załatwić ale ogólnie obowiązku już nie ma więc poborowym nie jestem, tylko nie mam tego w książeczce
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy wiadomo coś na temat meczu Wisła Kraków - Borussia Dortmund? Czy coś się dzieje w tym kierunku, bo już temat chyba umarł.
|
da sie gdzies wymienic zagraniczne monety????(franki szwajcarskie)
|
W kantorze ;) Tylko za monety płacą chyba mniej niż za banknoty.
|
Jak się dostane na ul. Ochota 14 w Wieliczce? Chodzi mi o dojazd przykładowo mpk lub jakimś busem i gdzie konkretnie mam wysiąść(na którym przystanku?
|
Cytat:
|
Podziękował :)
|
Witam mam dziwny problem.
Korzystam z Mozilli i gdy nacisnę ukośnik ten z znakiem zapytania, na dole na pasku gdzie pokazuje się ładowanie się strony wyskakuje mi okienko szybkie szukanie w internecie wie ktoś jak to wyłączyć dzięki za pomoc. |
jakby ktos mogl mi powiedzieć ile jest psow i strażakow, w Polsce a także co to jest delokacja w bezrobociu?
|
Panowie mam pytanie.
Jestem na kupnie samochodu. Przegladam ogloszenia i w internecie i w gazetach ale wiekszosc takich ogloszen to sa ogloszenia z komisow gdzie czasem ceny sa astronomiczne. Ciezko jest trafic na kogos kto sprzedaje z reki ale wtedy cena napewno jest nizsza. CZy jest w ogole sens kupowac tutaj u nas?? CZy lepiej jechac i sprowadzic cos z zagranicy bo z tego co sie orientuje interes dalej sie oplaca i jakosciowo i cenowo?? |
Mam troszkę dziwne pytanie, związane z pochówkiem zmarłych. Konkretnie chodzi mi o kierunek trumny w stosunku do kościoła i do krzyża na grobie. Tzn. chodzi mi o to czy krzyż na grobie jest w miejscu nóg czy głowy zmarłego (jeśli zmarły by wstał to byłby przodem czy tyłem do krzyża na pomniku?). Księża są chowani odwrotnie?
|
Cytat:
Chciałem przejrzeć dostępne koszulki w sklepie. |
Cytat:
1. cena od ``kupca`` jest drozsza..juz nie mowie o powodziach itp... 2.jesli masz znajomych co Ci sprowadza cos normalnego jak najbardziej ...jednak auto z 98 roku z przebiegiem 70tys jest ze tak powiem ``dziwne`` hehehe-moja dziewczyna ma meganke ze szwabow z 96 roku z przebiegiem 90tys... 3.zalezy co chcesz kupic i za ile ...Jesli bylbys zainteresowany skoda , vw, seat to daj znac -mam fajnego mechanika. jak cos pisz na prv pozdro |
Cytat:
|
Mobilki mobliki jak w soboty jest z przejazdem przez rondo Ofiar Katynia ? bardzo się korkuje koło 11, 12 ? Jadę Jasnogórską i dalej prosto w Armii Krajowej, a zależy mi po prostu na szybkim przejeździe przez tamten rejon.
|
Mam taki głupi ' problem' przy ściąganiu mp3jek z neta.Przed formatem tytuły piosenek przy ściąganiu nie zmieniały się,a teraz piosenka zmienia nazwe na szereg liczb i liter.Zna ktoś tego przyczyny,być może nie mam jakiegoś program?
|
Do jakiego wieku rodzice za mnie odpowiadają prawnie? Do 18 urodzin?
|
Witam. Sorka, że tutaj ale nigdzie nie znalazłem takiego tematu.
Mam pytanie czy młyn zostaje na D czy będzie on przeniesiony na C ? I jak będzie z biletami na mecz z litwinami, czy będzie on jakoś wliczany w karnet czy osobno będą bilety? Bardzo proszę o pomoc! z góry dziękuje :] |
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie, to już pytali w tej sprawie inni i chyba o ile dobrze pamiętam zostaje na D. Ale nie jestem pewien.
|
Młyn zostaje na D.
Da sie zablokować tą reklame strojów kąpielowych z TWSD? Ileż razy można to wyłączać... |
Mam router TP Link (W8901G) i wszystko śmigało do czasu...
Zmieniłem opcję NEO z 1MB na 2MB, do tego miałem drobny remoncik (wymagał odkręcenia gniazda telefonicznego). Teraz prawie co 10 minut korzystania z internetu przestaje świecić lampka "Internet" na routerze, a co za tym idzie nie mam neta. Wszystko wraca do normy (na 10-20 minut) po odłączeniu zasilania routera.Być może zmiana szybkości i szperanie przy gnieździe nie ma znaczenia ale wolałem napisać. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić? |
Cytat:
zależy jaka masz przeglądarkę ja korzystam z firefoxa + ******* plus i o reklamach możesz zapomnieć |
zna ktoś jakieś tanie pokoje w mielnie?
|
mam dylemat w sprawie takiego oto pytania z podstaw technik informacyjnych , z góry dziękuje bardzo za udzielenie poprawnej odpowiedzi:) a oto pytanie :
. Które z następujących stwierdzeń o dokumentach elektronicznych jest prawdziwe?
|
czy w siedzibie biura podróży dostane takie same oferty wczasów last minute jak na stronie internetowej biura, czy może coś lepszego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
^^ A na jakim egzaminie pojawiło się to pytanie bo mnie rozwaliło:rotfl:
|
Cytat:
|
Są jakieś filmiki z wyjazdu Ruchu co był ostatnio ?
Kiedy będzie rewanż? (liga europejska) |
czy opłaca się kartą placic za paliwo w Szwecji? orientuje sie ktos czy zjebany przelicznik maja czy raczej light
|
Cytat:
Rewanżowe spotkanie zostanie rozegrane 8 lipca o 20:30 w Chorzowie. Zwycięzca tego dwumeczu zagra 15 i 22 lipca w II rundzie eliminacyjnej z maltańskim Valletta FC. Filmików poszukaj na www.niebiescy.pl może coś jest. |
gris : wielkie dzięki :)
crazykaro ,wonski eNHa : wiem , dość skomplikowane pytanie. A pojawia się ono na egzaminie z ECDL (teoria) Moduł 1 , u mnie na pierwszym roku studiów ( niezwiązane z kierunkiem informatycznym ) |
Cytat:
Podbijam.. |
Cytat:
Dla przykladu sciaga Ci sie 893247xz82 Zmien nazwę na: 893247xz82.mp3 |
Cytat:
|
Tak było kiedyś, że chłopak do 21 roku życia musiał mieć zgode rodziców, a dziewczyna do 18.
Teraz od 18. roku życia możesz się hajtać ile wlezie bez zgody rodziców :D ( info z lekcji religii 3 lata temu od księżulka więc pewne ;P ) |
Macie jakieś problemy z logowaniem się na Youtube?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl