![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
martin_6, masz w sumie racje, i dlatego mnie najbardziej bawi to, jak ktoś komuś zarzuca, ze jest przez kogoś zmanipulowany, a to samo można by o nim powiedzieć, a i ja swoje zdanie o PiSie i jego wyznawcach czerpie u źródła, czyli w ich siedliskach, i sam sobie wyrabiam o nich zdanie, i jak by mi jakiś np. Drozd wyskoczy, że jestem zmanipulowany przez TVN, GW czy co on tam jeszcze wymyśli, i że kocham jak on to mówi "cudaka", to tylko potwierdza, że się nie mylę co do swojej oceny. Więc FraMat, zawsze mnie będzie bawiło takie pisanie jak Twoje, i wyszukiwania w porażkach PiSu winy wszystkich innych, tylko nie samego PiSu, wg niektórych, to samo cytowanie tego co mówi Kaczyński to jest atak na opozycje, Kaczyńskiego i różnych osób z PiSu , w tv jest pełno i to codziennie, no ale i tak oni są prześladowani i gnębieni i Bóg wie co tam jeszcze, a potem ich wyznawcy wierzą, że to prawda, no ale w końcu w jakiś sposób muszą manipulować |
Cytat:
Znam wielu ludzi, popierających różne partie. Wśród zwolenników każdej opcji są zaślepieni fanatycy, inni popierają ją, bo uważają ją za "mniejsze zło", inni są tak pośrodku. Ale u wszystkich widzę pewne wspólne mechanizmy. Ty zauważasz tylko jedną stronę medalu i jest to typowe dla "stadium zaślepienia", jak ja to nazywam. To, co nie przeszkadza u swoich, staje się koronnym argumentem, dlaczego oponent jest be. |
http://www.facebook.com/pages/Janusz...91495590897988 Jak po patrze na jego "fanów" to we mnie się gotuje
|
Cytat:
|
Piszesz, że nie ma żadnych "twoich", ale jednak uparcie powtarzasz argumenty (merytoryczne i pozamerytoryczne) typowe dla jednej ze stron konfliktu. To jakoś Cię klasyfikuje po jednej ze stron barykady i to moim zdaniem dość jednoznacznie. Świadomie czy nie dałeś się wciągnąć do jednego z rywalizujących obozów. Jak się dobrze zastanowisz, to przyznasz mi rację (może nie publicznie na forum, ale w duchu :) ).
|
Cytat:
Odpowiedz konkretnie to się okaże czy nie ma żadnych "Twoich". :) |
Cytat:
Drozd, już dziś wcześniej przewidziałem, że wyskoczysz, że swoimi mądrościami, a ten uśmieszek na końcu dodaje powagi Twoim pytaniom. A czepiam się PiSu i Kaczyńskiego, bo chyba z tego co mi wiadomo, to PiS i Kaczyński chcą rządzić Polską, i tak, przeszkadza mi jak w rocznice katastrofy zombie krzyczą 100 lat, 100 lat i Jarosław,i Jarosław. Tak samo dziś jak przemawiał Ziobro, zombie krzyczało Jarosław, Jarosław, i starczyło że Ziobro opuścił sektę, a już jej wyznawcy rzucili się na niego. I takie pytanie kim Ty jesteś powtarzając w słowo w słowo wypowiedzi osób związanych z PiSem ? |
gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.
Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty... |
Niesiołowski rzuca sie z pięściami na kobiete
http://vod.gazetapolska.pl/1680-furi...we-stankiewicz ale kozak z niego..... |
Jaki piękny język miłości hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
Niesiołowski już dawno przekroczył swoim zachowaniem wszystkie granice, ale rzucając się z pięściami na Kobietę pokazał że leczenie psychiatryczne to jedyne dla niego lekarstwo. Ciekaw jestem tylko czy któraś z TV tak chętnie pokazująca "agresywnych" starszych Ludzi z miesięcznic smoleńskich, pokaże teraz zachowanie tego osła. |
Jestem ciekaw reakcji mainstreamowych mediów (a raczej jego braku, przynajmniej tak stawiam), czy zrobią z tego materiał na wieloletnią aferę jak to było z "spieprzaj dziadu", minimum jednodniowy temat dnia jak to było z reakcją ataku na redakcję Polsatu w czasie pielgrzymki RM czy sprezentują nam jednorazowy materiał świadczący o nienawiści Stankiewicz i wpływu na nią chorego Kaczyńskiego ;)
Miejsce Niesiołowskiego jest w najlepszym przypadku w swoim przydomowym ogrodku, w najgorszym w psychiatryku. Partia miłości, hehe. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to ja z innej mańki. Wg. TNS OBOP po raz pierwszy od lat PiS zrównał się w sondażach z PO :). Mają po 34%
|
Cytat:
do wyborów 3,5 roku. |
To chyba dobrze? W pół roku zrazili do siebie całkiem sporą gromadkę - za 3,5 roku zostanie tylko kilku Szpenów...
|
jakie 3,5 roku?
w takim tempie to ludzie odsuną PO od władzy za rok Chyba, że Tusk wymyśli kolejny zabieg medialny (nie merytoryczny, ale medialny) typu zmiana warty, dopuszczenie do władzy w PO młodych, inteligentnych, przejście Tuska na emeryturę (chociaż nie ma chyba 67 lat?) |
Wybiórcza rzecz jasna już ma wytłumaczenie dla damskiego boksera z Łodzi
http://wpolityce.pl/artykuly/28406-n...iesiolowskiego To przechodzi ludzkie pojęcie. Ciekawe jak potrafią dostrzec "prowokację" w kulturalnie, grzecznie i spokojnie zadawanych pytaniach, a nie potrafią dostrzec prowokacji w swoich napastliwych, tendencyjnych i obraźliwych artykułach. Gdyby w sytuacji Stankiewicz znalazła się Wielowieyska czy Kolenda-Zaleska to w tej chwili osoba, która zachowała się tak jak ten damski bokser z Łodzi, byłaby już pod kluczem. |
Cytat:
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz?? |
Cytat:
Witam wszystkich po miesięcznym banie. Kilka słów do FraMat-a, dzięki któremu dostałem tegoż bana. Twój obiektywizm w moderowaniu jest śmieszny, jeśli ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami (które bardzo jasno przedstawiasz) to go po prostu banujesz. To jest w Twoim wydaniu wolność słowa, którą PO chce ograniczyć. Żałosne. |
Emj10, Kiedy będzie w końcu ten raport z budowy dróg?
Założyliśmy się z wislakiem68 o to czy przerwą pracę z powodu braku środków na 74 odcinkach z tej listy: http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11360 Czy tak trudno napisać, które odcinki już oddano, które są dalej w budowie, a które nie zostaną zbudowane, bo nie ma pieniędzy? pozdrawiam |
Za 3,5 roku może dojść do wymiany świń przy korycie , do opozycji pójdą świnie które siedzą przy korycie od 2007 ,zajmą ich miejsce świnie z opozycji ,które były przy korycie w latach 2005-2007 ,wiwat demokracja !
|
Cytat:
Cytat:
"dzisiaj bym powiedział, że tej przejezdności nie ma i nie będzie, natomiast szykujemy warianty takie, żeby ten ruch sprawnie rozprowadzić - powiedział RMF FM Sławomir Nowak." http://motoryzacja.interia.pl/raport...a,1794897,4336 Może już czas byś był dalej na bieżąco z linią partii i zmienił zdanie na "Nigdy nie było tematu przejezdności całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o rozprowadzeniu ruchu.". ;) Cytat:
Natomiast faktem jest, że żaden z kluczowych odcinków autostrad nie zostanie otwarty w całości (ani nawet "przejezdny") do EURO2012, co jest totalna kompromitacją pięcioletnich działań PO. Mamy figę z makiem, a nie drogi łączące poszczególne miasta. |
Nazwiska hańby. Oto nazwiska kilku posłów PO, którzy stali i kibicowali damskiemu bokserowi z Łodzi podczas ataku na dziennikarkę:
Paweł Suski - poseł PO (kandydował z okręgu koszalińskiego) VI i VII kadencji. Lucjan Pietrzyk - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu kieleckiego) VII kadencji. Henryk Siedlaczek - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu rybnickiego) V-VII kadencji. Paweł Olszewski - poseł PO (kandydował z okręgu bydgoskiego) V-VII kadencji. Warto byłoby jeszcze wymienić jedną posłankę, która zamiast wstawić się za zaatakowaną dziennikarką, wręcz tłumaczyła damskiego boksera. Ale z racji, że kobieta i mogła się bać kolegi osła, przemilczę. http://niezalezna.pl/28212-kto-byl-z...ajemy-nazwiska |
Cytat:
|
Cytat:
http://wpolityce.pl/artykuly/28409-n...o-nie-widzieli |
Cytat:
po drugie: nie dostałeś bana za poglądy, ale (z tego co pamiętam), za prowokowanie, trollowanie i sposób artykułowania poglądów, czy raczej stosunek do innych forumowiczów. Jesteś więc nadal obserwowany, bo jak widzę niczego nie zrozumiałeś. Wystarczy przejrzeć twoje ostatnie posty pod kątem tonu wypowiedzi (bufonie, palancie, głuptasku...) |
edit by FraMat: proszę o pisanie w odpowiednim temacie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
http://janpinski.nowyekran.pl/post/6...onad-milion-zl
Wybór między PO a PIS to wybór między socjalistami, a socjalistami. Jak komuś się nie podoba to może sobie wybrać socjalistów z SLD, RP i PSL. |
wybór między PO a PiS to wybór między liberalną prawicą (PO) a narodow, patriotyczną lewicą (PiS).
Zawsze głosowałem na prawicę ale nie na kleptokrację |
Cytat:
Jeśli po Euro przerwą budowę odcinków, które są zaawansowane choćby w 40%, to będzie to totalnie bez sensu i nie bardzo sobie wyobrażam, by ktokolwiek wpadł na taki pomysł. No ale nic, zobaczymy. Odnośnie Euro. Mieli nam przecież zabrać :). Trzy lata temu wszystkie media, a więc i 95% obywateli prześcigało się w stwierdzeniach, który kraj odbierze nam organizację tych mistrzostw. No cóż, ale brak myślenia i "czarnowidztwo" to typowo polska cecha. Drugi przykład myślenia obywateli. 90% ludzi myśli teraz, że oficjalną piosenką mistrzostw jest Koko Koko. Ludzie mówią, że wstyd i kompromitacja będzie, bo inne kraje miały normalne piosenki. Tymczasem mało kto wie, że taką piosenką jest "Endless Summer" http://www.youtube.com/watch?v=sS1O548a4rQ Trzeci przykład. 90% ludzi myśli, że budowa A2, najbardziej medialnej autostrady w Polsce, jest totalnie w dupie. Nikt za to nie wie, że odcinek od Niemiec do Łodzi jest gotowy, a pozostałe 4 z 5 odcinków na trasie Łódź - Warszawa są na poziomie zaawansowania przynajmniej 80%. Odcinek E jest nawet gotowy. Tylko odcinek C odstaje, ale prace na nim trwają non stop. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl