![]() |
Poszukuje jakiegoś dobrego forum z linkami do filmów gier na rapida
|
peb.pl
........... |
Cytat:
Dzisiaj dostała maila, że ma zapłacić bo wchodzą na drogę sądową. Oczywiście coś tam napisali, że od 6 miesiecy do 8 lat jej grozi, jeśli podała złe dane a wtedy idą na policję bo mają jej IP. Dalej to ojebać? |
powiedz jaka to strona
|
W sumie kiedyś w jakimś reportażu o stronie na którą się logowałeś i mogłeś pobierać filmy, muzykę bez limitów. Po jakimś czasie z tejże strony przysyłali rachunek do zapłaty za ściągnięte GB.
Dla tego trzeba czytać regulaminy!!! Bo z tego co pamiętam, zgodnie z prawem to robią. Ale może to nie ta strona, trzymam kciuki za pozytywne zakończenie. |
ile mogą plus minus kosztować bilety na LE u nas?
|
Cytat:
Już było o nich w mediach Olej ich i dodaj do spamu |
O której jest walka Fedora dziś? Chodzi o samą walkę nie całą gale.
|
Cytat:
Jeśli to jest naprawdę duża kwota to możesz mieć problem (wszystko też zależy od ich regulaminu czy jest on zgodny z prawem), ale jeśli parę złotych chcą wydusić od Ciebie to ja bym ich zlał. |
^^
Poszperałem w goglach, podobna akcja była ze stroną pobieraczek.pl http://di.com.pl/news/27826,0,UOKiK_...eraczekpl.html Generalnie miałbym wyjebane totalnie na to. |
Wie ktoś może czy jest jeszcze gdzieś dostępna niebieska meczówka w promocyjnej cenie?
|
Cytat:
|
macie już zwrot podatku?
i kiedy się mogę spodziewać jak oddałem pit tuż przed koncem terminu....? |
Da się wyłączyć jakąś te reklamę u góry? bo mnie wkurza, nie chce mi się co chwile klikać na wycisz
|
Chce zakupić telewizor 37/40/42 cale. Plazma czy lcd? Jakby ktoś kto zna sie na tym polecił mi jakis do 2500 zł. Nie ufam doradzcą klienta w sklepie jakoś. Prosił bym bardzo.
|
Cytat:
|
Poleciłbym też coś Toschiby (matryce Sharp'a) albo właśnie Sharpa. Samsung też jak najbardziej. I oczywiście LCD. W modelach się niestety nie orientuję.
|
Cytat:
|
Piszą coś o 90-100zł z tego co pamietam. Znalazłem wczesniej coś na necie że zostali ukarani jakąs grzywną w kwietniu coś kilkaset tysięcy, ale nic nie pisało co mają zrobić użytkownicy. Jacy ****a złodzieje.
|
Cytat:
|
Pytanie do użytkowników CB radia. Chciałbym kupić radio+antenę i przy tym zamknąć się w przedziale 250-300 zł. Jakiś godny polecenia zestaw?
|
Byl ktos w tym sklepie w Sosnowcu ?? http://www.fashionhouse.pl/
Opłacalny jest naprawde warto sie wybrac?? |
Cytat:
Ja mam ten model.Czasem poharczy ale zasięg ma na około 2km. Obejrzyj sobie, a jak Ci przypasuje to kupuj ; ) |
Cytat:
I taka mała ciekawostka,ostatnio jak tam byłem to była wyprzedaż koszulek meczowych Wisły:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok dzieki;). A z innej beczki pytanie co do wyjazdów. Jak jest zakaz stadionowy wydany na Rzeczpospolita Polską to nie bedzie problemow jak sie wyruszy na Litwe na meczyk??
|
Cytat:
Ta gierka to FINAL FIGHT ! Spędziło się nad nią troszkę czasu na fliperach :-D |
Cytat:
Mam jeszcze pytanie odnośnie modelu Uniden 520 XL. Słyszałem, że ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości, ale z tego co widzę to w ogóle nie ma odbiorników tej firmy w sprzedaży tak na Allegro jak i w sklepach. Warto szukać tego konkretnego modelu? |
Ja posiadam Unidena, mimo, że współpracuje z najzwyklejszą anteną Hustler IC100, działa bardzo w porządku. Jeśli tylko masz możliwość, to polecam. A nie ma ich ponieważ nie posiadają homologacji.
|
Cytat:
|
Ubiegam się o pracę jako ulotkarz - roznosiciel ulotek, jak kto woli.
Muszę przesłać swoje CV (mailem) wraz ze zdjęciem i tu pytanie: Przesyłam zdjęcie legitymacyjne zrobione 2 lata temu (wyładniałem od tamtej pory :)), czy mogę przesłać mniej oficjalne, a aktualne - może pracodawca wybaczy ze względu na młody wiek (18 lat) |
Cytat:
|
Mam problem z kompem.Zrobiłem format jakis czas temu,wszystko śmigało elegancko,zainstalowałem avasta co by wira nie łapać na wejsciu.Ku mojemu zdziwieniu nie moge teraz otworzyć ' normalnie ' dysku C i D,pojawia mi się otwieranie dysku za pomocą.Zmuszony jestem to eksploracji.Skanowałem kompa,pousuwałem wiry,ale dalej to samo.Orientuje sie ktoś co można wykombinować oprócz ponownego formatu?
|
nie wiecie kiedy ma się skończyć budowa estakady na nowohuckiej ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Są jakieś ciekawe imprezy sportowe (ewentualnie rozrywkowe) organizowane w naszym kraju w czasie wakacji, na które zdecydowanie warto się wybrać? :) Szukam jakiegoś wyjazdu na coś co przykuło by uwagę, orientujecie się coś? :)
|
Cytat:
http://xfd2010.com/index.html tyle że pod koniec wakacji i ograniczona ilość wejściówek. |
Gdzie w Krakowie sa jakies sklepy z butami do wycieczek po górach??
potrzebuje bo wybieram sie na pare tras i musze miec :) ktos cos poleca,jakis sklep,jakas firma ?? z gory dziekuje |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl