![]() |
Cytat:
|
Żytko z rzutu karnego na 1:1.
Polonia, Jeszcze jeden! |
Sędzia powiedział Radovicowi, że zagracie w 9. Ciekawe, czy teraz powie, że zagracie w 8 :P
Lubię takie spotkania. |
Brawo Polonia!
|
Jeśli Jaga nie może sobie pozwolić z rozbitą Legią grającą w 9 to nie wiem co oni chcą ugrać w pucharach . Niech mi ktoś wytłumaczy po co grając 11 na 9 zostają 4 piłkarzami z tyłu ???
Z jednej strony za rewelacyjną jesien należy im się miejsce w pierwszej 3, ale osobiście nie widzę tej drużyny w el. LE . Nie w takim składzie , nie na placu budowy i nie kosztem Lechii i Śląska ;p |
Cytat:
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...ii_183919.html |
Cytat:
|
Jaga gra strasznie asekuracyjnie, a w ataku wali głową w mur. Na razie wygląda na to, że Legia może wytrzymać do końca.
|
Ciekawe czy Skaba znowu jakiegoś babola puści.
|
Cytat:
Polonia, jeszcze jeden gol i będzie pięknie! |
Cytat:
|
Zejdzie jeszcze ze 2 Legionistów i może Jaga w końcu coś ugra w tym meczu .Inaczej będzie 0-0 lub 0-1 dla Legii .
Jeśli Legia w nowym sezonie będzie miała nowego trenera, 3-4 nowych zawodników to może stac się prawdziwą drużyną . Może i nabierze charakteru , m.i. też po takich spotkaniach . Na razie pomimo gry w takim osłabieniu prezentują się naprawde dobrze . |
Przecież Jaga chce ten mecz wygrać na stojąco. To Legia walczy i nawet... atakuje.
|
Cytat:
|
I co juz Jaga dopinguje.......................
|
Jest doping, wyrwali sie z protestu ?
|
1:2 .... masakra
|
Dopingują od 85 minuty, żeby pokazać różnicę ...
|
Ale jaja w bytomiu :o
|
Polonia Bytom - Górnik Zabrze 1:2 - Robert Jeż.
Zapowiada się, że Cracovia zostanie w ekstraklasie na następny sezon... |
Cóż, wygląda na to, że wszystkim zależy, żeby Cracovia została w ekstraklasie.
|
Wielkie brawa dla Górnika. Nie doceniłem ich, zagrali uczciwie.
|
Cytat:
|
Doliczył 4 min strzelili w 95 ,też fajnie...
|
Cytat:
|
Teraz to tylko trzeba liczyć na Arkę
|
Cytat:
wyraźnie podkreśliłem , że w tym składzie nie widze Jagi w pucharach . Zanim znajdą drugiego Grosickiego minie tyle wody w Wiśle , ile my szukaliśmy drugiego Błaszczykowskiego ( czyli raczej długo ) Doping na Jadze budzi respekt .. i robi to zaledwie pare tysięcy osób . Dobrze że chociaz na chwile wyłamali się z protestu który i tak na nikim z rządu nie robi wrażenia ( bo i jak ma robic ) . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl