![]() |
Cytat:
|
A teraz wszyscy razem Górnik Zabrze:)
Ciekawy jestem jak zagra Mączyński, oraz mam nadzieję że Pasieka to nie jakiś cudotwórca. Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. |
Mitmichael tylko, ze w Anglii pilkarze potrafia grac w piłke to sobie moga grywac w srodku tygodnia o 8:00 i bedzie duzo publiki i atmosfera na trybunach taka jak zawsze - czyli zadna. A u nas pilkarze grac nie potrafia, lepiej widowisko by wygladalo gdyby bylo grane po zmroku w swietle reflektorow i tez lepsza by byla zabawa na trybunach w takich meczach. Poza tym po co mecz w Polsce o 13:30, kto to oglada? W Anglii rozumiem daja mecze wczesniej bo sie licza z tym ze musza je sprzedac jak najszerszemu gronu stacji tv a u nas? Te 50 czy 100 tys osob, ktore oglada teraz mecz Gornik-Cracovia (w tym i ja) obyloby sie bez tego. Co tu duzo mowic, te mecze sie oglada z nudow, dla zabicia czasu jednoczesnie najczesciej robiac w tym samym czasie co innego (sefrowanie po sieci)
|
Jaroo, teraz ogladasz z nudow, ale jakby tego meczu nie bylo teraz, to bys go w ogole nie ogladal, bo bys wybral Legia - GKS albo Wisla - Ruch.
Ta 13.30 jest dla druzyn slabszych, ktore i tak maja beznadziejna frekwencje - kto najczesciej gra o 13.30, ŁKS który i tak mecze gra w Bełchatowie dla 999 osob, remontowany Gornik z garstka kibicow na jednej trybunie czy sąsiadeczka, ale jej chyba nie będziemy żałować, co? |
stadion w Zabrzu przygnębiająco wygląda.
tam robią jakiś remont, że żadnych krzesełek i trybuna na wprost kamery pusta? |
Ruszyła budowa nowego stadionu.
http://www.rooseveltaparkksg.republi...y_stadion1.jpg |
fan01 no nie ogladalbym a zamiast tego bym dzis zobaczyl tylko GKS-Legia i Zaglebie - LKS i nic bym nie stracil Oczywiscie, ze mi nie zal zydow ze musza o takich porach grac tylko tak ogolnie powiedzialem, ze te mecze nic nie wnosza. To jest po prostu zapychanie ramowki i jak mowisz danie szansy tym slabszym zespolom zeby sie pokazac szerszej publice.
|
Cytat:
|
Gornik gra slabiutko strasznie dzisiaj. Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest ze to przegra dzis.
|
Słabo to wygląda... żeby tylko zomowcy z kałuży nie strzelili bramki....
|
Górnik ma taki beznadziejny dzień, czy Pasieka w kilka dni ich nauczyl grac w pilke?
O Jezu, i jeszcze Niedzielan strzelil... a mialem nadzieje, ze przez caly sezon mu nei wejdzie nic. I chyba niestety Cracovia zaczyna punktowac ;/ |
stary
jak Bartek Dudzić rozkręca granie, jak to określił Szymkowiak to coś musi być nie tak na bank wczoraj w Górniku 18nastka była albo kiero ubłagał Adama o danie dupy |
Pieprzony Górnik :[
te parchy mają jakiegoś cholernego fuksa zawsze :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tego się bałem kiedy wzięli Pasiekę. Walka, ambicja, nieodkładanie nogi i pressing. A z przodu może coś wpadnie. I niestety wpadło.
Górnik wyglądał na tle parchatych słabo fizycznie, grał mniej zdeterminowaną piłkę. Wiadomo, efekt nowej miotły, ale teraz tak będzie grać "niepokalany" klub. Siermiężna walka na całym boisku. Szkoda że nie wzięli jakiegoś trenerskiego speca od ofensywy jak Ulatowski. BTW Jeśli w tym meczu były układy to na to nic nie poradzimy. Natomiast Górnik sam na ten moment walczy o utrzymanie i nie może sobie pozwolić na rozdawanie punktów. A sędzia.... cóż ja nie widziałem ewidentnego karnego dla Górnika. |
Jak dla mnie mecz wyglądał tak jakby Górnik nie chciał grać a tym bardziej wygrać. Kopanina z dwóch stron. Podlatuje mi tu zielonym stolikiem ale cóż każdy ma swoje 5 minut a nawet 90
|
z dobrymi Górnik gra dobrze, z chujowymi chujowo.Magia Zabrza
E: od wczoraj browar na stadionach. Coś sie działo czy spokoj ? |
Fatalnie to wyglądalo. Górnik to typowy ligowiec,wybiegany grający bardzo ostro. Techniki ani czegoś zbliżonego tam nie ma. Na ambicji i wybieganiu jadą cały czas i dlatego tak ciężko z nimi się gra. Aż tu nagle przyjeżdża słabiutka Cracovia, która tydzień temu grała na poziomie IV ligowym, i robi z tym Górnikiem co chce. Gdyby Górnik zagrał chociaż połowe tego co z Poznaniem to Cracovia zaliczyłaby kolejną porażkę. A tak to dziwnie wyszło.
Teraz ZAgłębie kopie się z ŁKS-em. Wypada życzyć trzech punktów Łodzianom. |
Cytat:
Zresztą już Zagłębie prowadzi. Parchy i ŁKS - spadek:) |
Gwiazdki pejsów zwolniły trenera i szok, szok, szok, nagle potrafią grać. Rzygam tymi polskimi piłkarzykami.
|
Cytat:
|
piłkarze których ściągnał trener do klubu z reguły go nie zwalniają.
|
Ale przecież nic się nie zmieniło - żaden "efekt miotły" czy coś.
Zagrali taką samą pytę jak zawsze - może ciut bardziej agresywnie. Zabrze dało dupy po całości albo faktycznie prezio był na "zakupach". |
Trochę obiektywizmu... Karnych pod koniec meczu nie powinno być bo ich poprostu nie było. Jedynie w pracy sędziego nie podobało mi się to że nie pokazał Van Der Biezenowi czerwonej kartki za tego łokcia na Pazdanie. Górnik dziś był mega słaby a jego wrzutki w pole karne były TRAGICZNE. Cracovia bądź co bądź zagrała lepiej niż Górnik i wygrała zasłużenie, żaden fart, pomoc sędziego...
|
Cytat:
|
Spokojnie. Za tydzień kuchenki ich zjedzą. :)
|
Doszukujecie się niepotrzebnie teorii spiskowych. A prawda jest taka, że ta liga jest bardzo słaba i każdy może wygrać z każdym.
GKS Bełchatów zagrał u nas totalną kichę, poddał mecz bez walki. Dziś gra z Legią która prezentuje podobny poziom do naszego - a gra o klasę lepiej (choć i tak Legia po 1 połowie powinna była wygrywać 2 bramkami). W Pasach zadziałał typowy efekt nowej miotły - chłopaki wygrali ten mecz na ambicji i przy sporym szczęściu. Owszem, taka wygrana może podbudować morale i dać powera w kolejnych meczach. Ale Pasieka nie jest w stanie z marszu zmienić fatalnej gry defensywnej całego zespołu, ani poprawić skuteczności. Więc mankamenty w grze Pasów pozostaną - prawdopodobnie aż do końca rundy. Nasi sąsiedzi zaliczyli po prostu jeden udany mecz i nadrobili trochę strat. +3 pkt, ale sytuacja nadal zła - tragiczne w skutkach są przede wszystkim porażki z Koroną i ŁKSem na własnym stadionie. Następna kolejka nie ma dla nich znaczenia, porażka wkalkulowana. Ważna jest kolejna - mecz o 6 pkt z Podbeskidziem. Na razie pozostają z ŁKSem i GKSem głównym kandydatem do spadku. Spadnie ktoś z tej trójki, bo Podbeskidzie zdobędą sporo punktów wybieganiem i walką, a Korona nastuka punktów w jesieni, a potem tradycyjnie obniży loty. |
Zgadzam się że każdy może wygrać z każdym bo nie ma w tej lidze po prostu drużyny grającej systematycznie na stałym poziomie , każdy przeplata dobre mecze złymi , istna loteria , która zależy głównie od tego kto pierwszy strzeli gola lub kto ma więcej szczęścia , jeśli chodzi o mistrzostwo to wiadomo że za wcześnie żeby wróżyć jednak mam swojego faworyta do tytułu i nie jest to Wisła ; )
|
Cytat:
|
Gieksa - taki miły rywal, idealnie na przełamanie. Najpierw dla nas, teraz dla Legii:-D
|
Cytat:
GIEKSA jest z Katowic. Tak gwoli scislosci. |
Kto pauzuje z Legii oprócz Borysiuka na mecz z nami w następnej kolejce?
|
Śląsk Śląsk WKS ! #1
|
Ten GKS to jakis dramat jest... Ja rozumiem, LKS czy nawet Podbeskidzie ale Belchatow tak cieniujacy? Jak oni stylu nie zmienia to bedzie spadek z ligi i to kompromitujacy.
|
Z powodu kartek pauzuje tylko Borysiuk, nie wiem kto tam kontuzjowany jest. W czwartek zobaczymy w LE kogo wystawi.
|
2:1 !
Akcja dwóch piłkarzy, których transferu domagają się nasi forumowicze - dośrodkowanie Dudu i bardzo ładna bramka Madery! Niestety transfer Madery mało realny - kontrakt Sebastianowi kończy się dopiero w 2015. Znając życie Widzew zażąda za niego kwoty wykraczającej poza nasze transferowe możliwości :) |
Widzew przejedzie sie po Jadze... Niezle mimo wszystko sa poukladani, a do tego Jaga mimo wszystko gra piach. Bez Grosickiego tam jedynie Franek no i Kupisz cokolwiek graja, ale tez nie zawsze.
|
Zagadka: "W jaki sposób Weszło będzie usprawiedliwiało Czesia M. po kolejnym w.......u?" I co zrobi wspomniany as trenerski, żeby tym razem odciągnąć uwagę od siebie? Każe piłkarzom na treningu założyć spódniczki?
Żałosne granie Michniewicza na zasadzie: "To nie ja, to ci nieudacznicy" długo nie potrwa i nawet parasol(ik) medialny weszło nic tiu nie da. Czesio nie wiedział co bierze, kiedy obejmował posadę? Żenada. |
Legia wprowadza bardzo dużo młodych do składu i to im może zaprocentować. U nas natomiast wolą ogrywać Lameya i Jaliensa, bo są perspektywiczni ;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl