![]() |
Jesli to nie jest partycja z systemem (C:) to raczej tak - program Partition Magic
|
System Windows XP, a jest to wlasnie partycja z systemem, bo ****a udany informatyk w firmie ustawil dysk systemowy na 18GB :| i brakuje miejsca
|
Cytat:
podbijam... |
Mam takie pytanie gdzie ja mogę zgłosić, że jakiś, że lekarz mimo nieumiejętności wyleczenie mnie odmawia wypisania skierowanie na inny zabieg "bo mi zabiorą z funduszu niech kto inny pana leczy". Całe życie człowiek na nich płaci, pierwszy raz (na szczęście!) idę z czymś poważniejszym niż grypa i nie potrafią mnie wyleczyć. Tylko jeden, pożal się Boże, specjalista odsyła mnie do drugiego itd. A jak przychodzi co do czego to i tak muszę iść prywatnie. Mnie na 50 zł stać, zapłacę za ten zabieg, ale dla własnej satysfakcji chciałbym gdzieś zgłosić, że lekarz X nie potrafi mnie wyleczyć i odmawia wypisania skierowania bo mu zabiorą z funduszu czy coś takiego. Jakaś izba lekarska?
|
Cytat:
|
Jak posortwac w Total Commanderze pliki w katalogu w.g. czasu (daty) ich dodania do tego katalogu (tudziez wypakowania do tego katalogu.) bo wypakuje plik ale on i tak ma date uwtorzenia spzred kilku dni, tygodni, miiesięcy itd a ja chce zeby mial date wypakowania i w.g. tych dat sortowac.
|
Cytat:
|
http://img214.imageshack.us/img214/3667/czc.jpg
wie ktoś jak nazywa się ta czcionka? z gory dziękuję :) |
Szukam kwiaciarni realizujacej usluge poczty kwiatowej.
|
Też macie problemy z rapidem?:
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later. też tak Wam się wyświetla jak chcecie coś zassać? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
albo odczekaj chwile i sproboj ponownie albo zalatw sobie konto premium bo na nie limity nie obowiazuja |
Konto premim na miesiąc bez punktów kosztuje 19.99, polecam bo się opłaca. 2 dychy to nie pieniadz a nie ma problemow ze slotami i limitami ;)
|
Cytat:
A jak nie to na Szewskiej, na Bronowickiej (zaraz koło starej pętli), na Weselu przy przystanku, na Kleparzu jedna z budek ... |
POVCZTA KWIATOWA kwiaciarnia w tunelu po ronden czyżyńskim na lini pomiędzy CARREFOREM A POLICYJNYMI BLOKAMI
|
Witam ! :)
Mam następujące pytanie ... Czy jak piłkarze odwiedzają Miejscowości ( szkoły ... ) to " rozdają " jakieś atrybuty :D ? |
Wiecie może jakie ceny 95 na Auchanie i Nestea na opolskiej ?
|
Cytat:
|
jak ktoś oglada "Naznaczonego" moze mi napisac jak zaczyna sie odcinek 2 a jak 3 bo sciagnalem dwa i nie wiem ktory jest ktory..
|
|
Dzięki QBAS za pomoc ze strefami czasowymi! Faktycznie zapomniałam dodać. Tym bardziej dzięki!
A teraz kolejne pytanie: Co to jest za czcionka (biały napis) http://www.fatbeltrecords.com/pics/gg_view.jpg |
posiada ktos klucz do microsoft office visio professional 2007?
|
Cytat:
e-mail: [email protected] tel.: (12) 619-17-20, fax: (12) 422-57-55 ALe i tak pewnie mu nic nie zrobią |
Mam takie pytanie:Czy kiedyś na meczu Wisły byli obecni kibice Slezskyego Opava?
|
Panowie szybka pilka...
Gdzie najlepiej i najtaniej ubezpieczyc samochod ? Mam prawko od sieprnia. Auto Golf 3 gt. Ile by tak pi razy oko wyszlo ? (wiem ze są kalkulatory internetowe... ale troche to zagmatwane) |
poleca ktoś jakieś pokoje gościnne w Zakopanem blisko centrum z niewygórowaną ceną?
|
Cytat:
|
widział ktoś może w ten weekend nam mieście surferów i czasem zrobił im zdjęcie?
|
Cytat:
Ja teraz płace za Astre z 93,z maksymalnymi znizkami ojca 600 z hakiem.. P.S Polecic Ci moge biuro ubezpieczen na Piłsudskiego 28 A,w bramie,obok sklepu rowerowego :) Mają umowy z kilkoma firmami i zawsze kobita wybierze Ci najtansza dla Ciebie opcje. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl