Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

luk02 23.11.2009 11:30

Jesli to nie jest partycja z systemem (C:) to raczej tak - program Partition Magic

West 23.11.2009 12:02

System Windows XP, a jest to wlasnie partycja z systemem, bo ****a udany informatyk w firmie ustawil dysk systemowy na 18GB :| i brakuje miejsca

Proud 23.11.2009 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 819198)
siema,

gdzie w krk kupię sprzęt AGD typu "wyciskarka do cytrusów"?

jak najtańszy oczywiście :)

podbijam...

Awe 23.11.2009 17:25

Mam takie pytanie gdzie ja mogę zgłosić, że jakiś, że lekarz mimo nieumiejętności wyleczenie mnie odmawia wypisania skierowanie na inny zabieg "bo mi zabiorą z funduszu niech kto inny pana leczy". Całe życie człowiek na nich płaci, pierwszy raz (na szczęście!) idę z czymś poważniejszym niż grypa i nie potrafią mnie wyleczyć. Tylko jeden, pożal się Boże, specjalista odsyła mnie do drugiego itd. A jak przychodzi co do czego to i tak muszę iść prywatnie. Mnie na 50 zł stać, zapłacę za ten zabieg, ale dla własnej satysfakcji chciałbym gdzieś zgłosić, że lekarz X nie potrafi mnie wyleczyć i odmawia wypisania skierowania bo mu zabiorą z funduszu czy coś takiego. Jakaś izba lekarska?

podszywacz 23.11.2009 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez West (Post 820455)
System Windows XP, a jest to wlasnie partycja z systemem, bo ****a udany informatyk w firmie ustawil dysk systemowy na 18GB :| i brakuje miejsca

Odpalisz takie systemowe narzędzie to się przekonasz czy można rozszerzać partycję systemową akurat u Ciebie, z reguły takie windows'owskie narzędzia "prowadzą za rączkę" czyli prawdopodobieństwo spieprzenia czegokolwiek jest minimalne. Ja akurat usuwałem fabryczną partycję Recovery z dysku (bo przestałem ją potrzebować, zrobiłem kopię dysku i plików przez inny program) czyli powiększyłem partycję systemową o kilka giga - wydaje mi się że zrobiłem dokładnie to czego chcesz i wszystko poszło pomyślnie. Na chłopski rozum powiększenie partycji to zabranie dostępnego wolnego miejsca na dysku - system na powiększanej partycji nie powinien mieć nic do tego.

tommiyacht 23.11.2009 18:37

Jak posortwac w Total Commanderze pliki w katalogu w.g. czasu (daty) ich dodania do tego katalogu (tudziez wypakowania do tego katalogu.) bo wypakuje plik ale on i tak ma date uwtorzenia spzred kilku dni, tygodni, miiesięcy itd a ja chce zeby mial date wypakowania i w.g. tych dat sortowac.

1q2 23.11.2009 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 820663)
Jak posortwac w Total Commanderze pliki w katalogu w.g. czasu (daty) ich dodania do tego katalogu (tudziez wypakowania do tego katalogu.) bo wypakuje plik ale on i tak ma date uwtorzenia spzred kilku dni, tygodni, miiesięcy itd a ja chce zeby mial date wypakowania i w.g. tych dat sortowac.

Ręki sobie uciąć nie dam ale wydaje mi się że jest to niemożliwe.Jest oczywiście opcja sortuj wd daty ale właśnie chodzi o utworzenie pliku a nie czas zgrania go bądź rozpakowania

dostuffca 23.11.2009 19:50

http://img214.imageshack.us/img214/3667/czc.jpg

wie ktoś jak nazywa się ta czcionka? z gory dziękuję :)

dynek.pl 23.11.2009 20:16

Szukam kwiaciarni realizujacej usluge poczty kwiatowej.

TSW Fanatyk 23.11.2009 20:23

Też macie problemy z rapidem?:

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

też tak Wam się wyświetla jak chcecie coś zassać?

seba 23.11.2009 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 820743)

np. ta na placu centralnym w Nowej Hucie ta na przeciwko NCku tzn. tam jest chyba tylko jedna ale zeby bylo jasniej....

ziajam 23.11.2009 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 820663)

na bieżąco można w TC zmienić datę w opcji Zmień atrybuty w menu plik. Jeżeli zaś wypakowujesz z archiwum to powinna być opcja jaki ma być nadany czas/data - z oryginału czy aktualny. Dla wielu plików masz opcję wielokrotnej zamiany i tam jest opcja aby zaznaczonym wcześniej plikom hurtowo zmienić datę na jaką chcesz. Przeglądnij opcje w menu Plik.

Kaszalot 23.11.2009 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 820747)
Też macie problemy z rapidem?:

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

też tak Wam się wyświetla jak chcecie coś zassać?

taki komunikat wyswietla sie w momencie kiedy rapid jest przeladowany i za duzo userow z niego korzysta w danej chwili

albo odczekaj chwile i sproboj ponownie albo zalatw sobie konto premium bo na nie limity nie obowiazuja

tomo 23.11.2009 23:25

Konto premim na miesiąc bez punktów kosztuje 19.99, polecam bo się opłaca. 2 dychy to nie pieniadz a nie ma problemow ze slotami i limitami ;)

Żmijka 23.11.2009 23:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 820743)

http://www.pocztakwiatowa.pl/

A jak nie to na Szewskiej, na Bronowickiej (zaraz koło starej pętli), na Weselu przy przystanku, na Kleparzu jedna z budek ...

węgorz2 24.11.2009 14:32

POVCZTA KWIATOWA kwiaciarnia w tunelu po ronden czyżyńskim na lini pomiędzy CARREFOREM A POLICYJNYMI BLOKAMI

Suszanin 24.11.2009 15:29

Witam ! :)
Mam następujące pytanie ...

Czy jak piłkarze odwiedzają Miejscowości ( szkoły ... ) to " rozdają " jakieś atrybuty :D ?

WislakWiDoK 24.11.2009 16:48

Wiecie może jakie ceny 95 na Auchanie i Nestea na opolskiej ?

WISŁAZWE 24.11.2009 16:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Suszanin (Post 821157)
Witam ! :)
Mam następujące pytanie ...

Czy jak piłkarze odwiedzają Miejscowości ( szkoły ... ) to " rozdają " jakieś atrybuty :D ?

Jak odwiedzili kiedyś moją szkolę do rozdawali plakaty, zdjęcia, autografy i można było sobie zrobić zdjęcie :)

medyk 24.11.2009 20:22

jak ktoś oglada "Naznaczonego" moze mi napisac jak zaczyna sie odcinek 2 a jak 3 bo sciagnalem dwa i nie wiem ktory jest ktory..

zbymak 24.11.2009 20:25

http://www.exsite.pl/filmy-online/15...y-sezon-1.html

masterlag 24.11.2009 20:30

Dzięki QBAS za pomoc ze strefami czasowymi! Faktycznie zapomniałam dodać. Tym bardziej dzięki!

A teraz kolejne pytanie: Co to jest za czcionka (biały napis)
http://www.fatbeltrecords.com/pics/gg_view.jpg

latarnik 24.11.2009 20:50

posiada ktos klucz do microsoft office visio professional 2007?

<wislak88> 24.11.2009 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Awe (Post 820627)
Mam takie pytanie gdzie ja mogę zgłosić, że jakiś, że lekarz mimo nieumiejętności wyleczenie mnie odmawia wypisania skierowanie na inny zabieg "bo mi zabiorą z funduszu niech kto inny pana leczy". Całe życie człowiek na nich płaci, pierwszy raz (na szczęście!) idę z czymś poważniejszym niż grypa i nie potrafią mnie wyleczyć. Tylko jeden, pożal się Boże, specjalista odsyła mnie do drugiego itd. A jak przychodzi co do czego to i tak muszę iść prywatnie. Mnie na 50 zł stać, zapłacę za ten zabieg, ale dla własnej satysfakcji chciałbym gdzieś zgłosić, że lekarz X nie potrafi mnie wyleczyć i odmawia wypisania skierowania bo mu zabiorą z funduszu czy coś takiego. Jakaś izba lekarska?

Napisz pismo do Izby Lekarskiej. Tu masz linka do Izby w Krakowie http://www.nil.org.pl/xml/oil/oil57 i adres Okręgowa Izba Lekarska w Krakowie 31-123 Kraków, ul. Krupnicza 11a
e-mail: [email protected]
tel.: (12) 619-17-20, fax: (12) 422-57-55

ALe i tak pewnie mu nic nie zrobią

LuKaS TSW 24.11.2009 22:59

Mam takie pytanie:Czy kiedyś na meczu Wisły byli obecni kibice Slezskyego Opava?

klusek106 25.11.2009 11:09

Panowie szybka pilka...

Gdzie najlepiej i najtaniej ubezpieczyc samochod ? Mam prawko od sieprnia. Auto Golf 3 gt. Ile by tak pi razy oko wyszlo ? (wiem ze są kalkulatory internetowe... ale troche to zagmatwane)

KarolOutlawz 25.11.2009 12:32

poleca ktoś jakieś pokoje gościnne w Zakopanem blisko centrum z niewygórowaną ceną?

węgorz2 25.11.2009 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KarolOutlawz (Post 821529)
poleca ktoś jakieś pokoje gościnne w Zakopanem blisko centrum z niewygórowaną ceną?

tytusa chałbińskiego przedłużenie krupówek tel; 18 2017245 ja za pokoj dla dwojga dorosłych plus 2 dzieci w sobote od 12 do niedzieli do 16 z łazienką telewizorem zapłaciłem 120 zł

concedi 25.11.2009 14:23

widział ktoś może w ten weekend nam mieście surferów i czasem zrobił im zdjęcie?

maciek777 25.11.2009 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez klusek106 (Post 821489)
Panowie szybka pilka...

Gdzie najlepiej i najtaniej ubezpieczyc samochod ? Mam prawko od sieprnia. Auto Golf 3 gt. Ile by tak pi razy oko wyszlo ? (wiem ze są kalkulatory internetowe... ale troche to zagmatwane)

Facet bierz kogos z rodziny ze znizkami OC jako wspolwlasciciela auta bo sie nie wyplacisz ;/ Bez zadnych znizek wyszło by Ci pewnie grubo ponad tysiac..

Ja teraz płace za Astre z 93,z maksymalnymi znizkami ojca 600 z hakiem..

P.S
Polecic Ci moge biuro ubezpieczen na Piłsudskiego 28 A,w bramie,obok sklepu rowerowego :) Mają umowy z kilkoma firmami i zawsze kobita wybierze Ci najtansza dla Ciebie opcje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl