![]() |
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Sarki Zmiany: Stjepanović, Klarić, Nalepa |
Klasyfikacja po spotkaniu Piast Gliwice - Wisła Kraków:
1. fansorina 20 pkt 2. 63.5 Kg 19 pkt Ajax bartek89TS BronekTS IncognitoTSW jarcze kibic12 KOMINEK piter116 Titto vip2008 WISŁAZWE 14. crosby 18 pkt Matuesz Wis W.S 17. arth_ur 17 pkt aussieFC darean emailowiec fran23 Grantar grzesiu jabadabaryba KaRaSTS Krav laxa Marcin_fan marcint339 markowywislak noradek Roszek Rustin RybaTs wiernyNH1906 Xels 37. butazango 16 pkt DevilMayCry El'kabat funkykoval Galonek kojak130682 KptAnt Lord of WC LuKaS TSW lukasz.stupka M@Terac madenn mitmichael Patryk_185 Porte qubu speedfashion stan Tomi TSW TymonPRO Uran235 Wariacik1984 wislak1995 wislak2004 Zybi 62. AYALA 15 pkt Fifiorek lajcik92 nemox007 pawkas1992 67. andys 13 pkt dulli78 piotrband 70. BW.WISŁA 12 pkt Camilos focusik09 kamanwislak 74. marcin_częstochowa 11 pkt 75. gypsy 9 pkt Można już typować DERBY KRAKOWA. Typy przyjmowane s± do soboty do 23:59. Punkty za ten mecz licz± się podwójnie! |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 4:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stepjanovic, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Guerrier, Bunoza Zmiany: Klarić, Szewczyk, Dudka |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 5:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x3, Guerrier,Chrapek Zmiany: Klarić, Szewczyk, Dudka |
Wisła Kraków - cracovia Kraków 4:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Chrapek, Burliga Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Dudka |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier Zmiany: , Dudka, Burdenski, Chavez |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanovic, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Guerrier Zmiany: Dudka, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanovic, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Chrapek Zmiany: Klarić, Dudka, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier Zmiany: Stjepanović, Dudka, Klarić |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek , Garguła , Stilić Zmiany : Stjepanović , Burdenski, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek , Garguła Zmiany : Stjepanović, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła- Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Garguła Zmiany: Stjepanović, Dudka |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Sarki, Stjepanovic, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Dudka, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Stjepanovic |
Skład: Mi¶kiewicz - Burlinga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier, Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Semir Stilić Zmiany: Stjepanowić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Chrapek Zmiany: Uryga, Dudka, Klarić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Głowacki Zmiany: Stjepanović, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilic, Guerrier Zmiany: Stjepanovic, Szewczyk, Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożekx2, Garguła, Guerrier Zmiany: Dudka, Stjepanovic, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Chrapek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Garguła Zmiany: Sarki, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Stilić, Chrapek, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Stilić Zmiany: Burdeński, Dudka, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Stilić, Chrapek, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x 2 Zmiany: Burdeński, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek. Zmiany: Garguła, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - cracovia Kraków 3:0 ( 2:0 )
Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek, Chrapek, Sarki, Garguła, Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Bramki: Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Nalepa, Chavez |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,guerrier Zmiany: Dudka, klaric |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Stilić, Chrapek, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek Zmiany: Burdeński, Dudka, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0
Do przerwy ( 2:0 ) Skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek, Chrapek, Sarki, Garguła, Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Bramki: Stilić, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Chavez |
Wisła Kraków - cracovia Kraków 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x 2 ,Sarki Zmiany: Garguła, Dudka, |
Wisła - Cracovia 2:1 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Bunoza,Piotr Brożek - Sarki,Guerrier,Chrapek,Stjepanović,Stilić - Paweł Brożek Zmiany : Dudka,Szewczyk Bramki : Paweł Brożek,Stilić |
Wisła - Cracovia 3:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Bunoza Piotr Brożek - Stjepanović Chrapek Stilić Sarki Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Burdeński, Nalepa Gole: Paweł Brożek x2, Guerrier |
Wisła - Cracovia 0:1 ( 0:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Chavez Bunoza - Nalepa Garguła Kamiński Szewczyk Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Fryc, Burdenski, Guerrier Gole: - |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 4:0 (4:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza,Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła,Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Garguła, Guerrier, Chrapek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Klarić |
Wisła Kraków - Cracovia 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier Zmiany: Stjepanovic,Dudka, Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Sarki, Stilić, Chrapek, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Stilić Zmiany: Dudka, Burdenski, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier Zmiany: Stjepanovic,Dudka, Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Guerrier Zmiany: Uryga,Dudka, Klarić |
Wisła Kraków - Cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Bunoza - Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki - Chrapek - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Stilić, Chrapek Zmiany: Dudka, Burdeński, Chavez |
Wisła Kraków - cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Stilić, Guerrier Zmiany: Szewczyk, Dudka, Stjepanovic |
Wisła Kraków - cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Sarki, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klarić, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 4-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Chrapek, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Paweł Brożek, Sarki, Guerrier Zmiany: Dudka, Klarić, Chavez |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 23:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl