![]() |
Cytat:
Ja np. nie przejmuje sie ze nas zaatakuje Korea albo ze nie będę mógł sie zdecydować jaki kolor nowego Mercedesa mam wybrać. Chociaż tak naprawdę to te dwa powyższe przykłady są bardziej prawdopodobne niż puchary za rok.... :-p @Lysy Nie do końca sie wszyscy zrozumielismy co nie zmienia faktu ze akurat Termalica to przykład ze Moskal jest dobrym trenerem :) |
Wart Pac pałaca, a pałac Paca.
|
Jak sądzicie, czy w ramach naszych oszczędności nasz sprawdzony trener i genialny strateg (dla wyjaśnienia mam na myśli Kulę) dostanie szansę przedłużenia swojej przygody z "trenowaniem" 1-szego zespołu na przyszły sezon?
Może to całkiem realne ?? |
Cytat:
|
Cytat:
27. 25.11.11, 20:30 Śląsk Wrocław (w, liga) 1 - 0 Rafał Boguski 50 (k) 29. 04.12.11, 17:00 Widzew Łódź (d, liga) 1 - 0 Cwetan Genkow 33 30. 09.12.11, 20:30 Polonia Warszawa (d, liga) 0 - 1 33. 19.02.12, 14:30 Zagłębie Lubin (w, liga) 2 - 2 Ivica Iliev 30, Andraž Kirm 55 35. 26.02.12, 17:00 Korona Kielce (d, liga) 0 - 1 Gdzie tu widzisz przepaść ? Jak dostawaliśmy w d... w Krakowie tak dalej dostajemy. Moskal miał jednak lepszy skład. Co by nie mówić Kirm, Jirsak, Nunez, Biton... Porównanie obu trenerów nie ma aktualnie sensu, to tak jakby porównywać "szare mydło" z "pastą bhp" . |
Cytat:
Jak ktoś ma mieć wolną rękę na transfery to każdy ale nie Dyzma:) To już lepiej Weissa zatrudnić ! Mówisz ze kasy na transfery nie będzie?? Jak to?? Sam Mateusz Borek chyba nawet wczoraj powiedział że około 5mln euro na transfery dostanie ten cały przyszły trener:) No chyba że jestem głuchy i chodziło o Wisłę Kraków z innego państwa :drapanie: |
a gdzie Mateusz Borek ujawnił taką informację? podaj źródło tej sensacyjnej informacji....
|
Cytat:
Wisła Moskala grała nowoczesną piłkę z presingiem na całym boisku, taka gra pozwalała mieć nadzieję na pozytywny wynik z każdym. Wiadomo że skład był lepszy, ale co z tym składem zrobił Probierz? 12 miejsce w lidze? |
Cytat:
To był wywiad dla jakiegoś radia :) ale jakiego to nie potrafię powiedzieć bo autobusem na uczelnie jechałem i kierowca przełączył stacje :( Powaga takie słowa słyszałem w radiu :) I liczę że to jest prawda :) |
szkoda bo tak naprawdę jest to informacja bez pokrycia, nawet na Twitterze Borek o tym nie wspomina....
|
Co do wypowiedzi M. Borka - to świstak zawija w sreberka .....
|
Borek to już mówił, że Nawałka jest dogadany z Wisłą, później że Smuda. Więc o ile wydaje się, że jakieś tam dojście do informacji z klubu ma, to jednak to chyba bardziej jakieś pogłoski, wieści z trzeciej ręki itp.
Cytat:
|
Cytat:
https://imageshack.us/scaled/large/8...30424at620.png |
Cytat:
Już kilka razy to pisałem tandem Moskal Kulawik to na dziś optymalne rozwiązanie. Tylko czy panowie byliby chętni. Cytat:
Po prostu spółdzielnia wpadła w popłoch , że jak nam drużyny nie rozpi..... to znowu przez kilka sezonów mistrzostwa nie powąchają. A tak miś rozpieprzył dwa sezony i dalej jest "gwiazda" sprawdził się idealnie. |
Trener Kulawik ma dzisiaj urodziny - moze w prezencie pilkarze sie postaraja i wygraja z Lechem.
|
Cytat:
|
martin_6 Możliweże Nawałka i Smuda przyjdą w komplecie Nawałka za Kulawika a Smuda za Legionistę .Na pocieszenie do meczu z Górnikiem Kulawik zostanie na stołkupotem zawita Nawałka a z końcem rundy zawita Smuda w miejsce Legionisty.To tylko możliwy scenariusz a jak będzie czas pokaże za kilka kolejek wszystko będzie jasne
|
Chciałbym, żeby przyszli:
- Smuda do podawania piłek - Nawałka jako III trener - i jakiś pozostający aktualnie bez pracy solidny trener z Niemiec czy Francji albo i Holandii (na przykład Krzysztof Zięcik (1960) - dawniej Szczecin, aktualnie Francja, Trener olimpijskiej reprezentacji Gwinei z ktorą zdobył srebro na igrzyskach afrykańskich 2007 - może to drugi Kasperczak?) |
Cytat:
Aczkolwiek Smudy nie chcę tu widzieć nawet jako nalewacza coli:) |
Kulawik - odejdź chłopie, odejdź..
|
time to say goodbye Kulawik
|
Kulawik - w takich właśnie chwilach pokazuje, że nie ma pomysłu i najmniejszego pojęcia co zrobić....
To jest trener ala FM - zmiana to tylko zmiana pozycja za pozycje... Taktyka w trakcie meczu - rzecz święta - nie zmieniamy.... |
Wywiad - z trenerem....
"W sumie zagraliśmy dobry mecz, przegraliśmy - po głupich błędach...." |
Cytat:
|
Na miejscu Kulawika, sam bym zrezygnowal..widac, ze przerasta go ta funkcja..
|
Malo tego.. powiedzial tez ze "pierwsza bramka ustawila mecz"..z takim podejsciem to sie nie dziwie, ze tak gramy..ZERO motywacji!!!
|
Zostaly Nam 3 mecze, po sezonie i tak przyjdzie nowy trener wiec po co ma w tym momencie rezygnowac? To i tak nic nie zmieni
|
To ne je k... trenér! to je pozorant!
|
widzieliście Tomasza Hajto jak potrafi się w-k-u-r-w-i-ć? czy nasz trener posiada chociaż trochę tej charyzmy ? czy on potrafi krzyczeć? umie się totalnie pod-kur-wić?
bo jak dla mnie Kulawik NIE MA JAJ! |
A jakież to wielkie sukcesy odniósł trener Hajto?
|
Takiego co to głównie potrafił się drzeć i wk...wiać to mieliśmy na początku tego sezonu. Wyniki wcale nie były lepsze a nawet gorsze. Tomek Kulawik jest słabym trenerem, jak większość w tej lidze, ale jego wyniki są w głównej mierze determinowane jakością piłkarzy a nie jego umiejętnościami trenerskimi. Z gó.... bata nie ukręcisz.
|
Cytat:
natomiat w meczu z lechem bardzo się zdenerwował - pokazał różki, czy nasz trenejro potrafi? na początku był krzyczący Probierz - źle, nie krzyczący Kulawik - źle...:haha: |
Cytat:
|
Cytat:
potrafi się wk.rwić i poskakać, widać, że dba o siebie i ładnie się ubiera. i co z tego w temacie wyników? |
Tomek Kulawik tez ładnie się ubiera
|
Wczoraj był piękny mecz co prawda godzine później ale ważne że wygrał czarny koń którego trenerem jest były gracz m.in.Interu . Najlepsze że brał udział w wyścigu na stołek trenera Wisły szkoda tylko że przy Reymonta przegapili okazje .Na pocieszenie Gattusso kończy przygode z Sion może ktoś z Reymonta zainteresuje sie by w miejsce Kulawika ściągnąć ikone Milanu która rozpoczyna trenerskom przygode.
|
Panu wyżej przydałoby się zakończenie przygody z heroiną.
|
skoro mamy walczyć w przyszłym sezonie o górną połowe tabeli to ktoś z trójki Brosz,Stokowiec albo Nawałka byłby najlepszy.
Jeśli Pan Cupiał nie da na wzmocnienia to pewnie bedzie walka o utrzymanie a wtedy bym zatrudnił Kieresia za Kule |
Cytat:
skoro mamy walczyć w przyszłym sezonie o górną połowe tabeli to ktoś z trójki Brosz,Stokowiec albo Nawałka byłby najlepszy. Jeśli Pan Cupiał nie da na wzmocnienia to pewnie bedzie walka o utrzymanie a wtedy bym zatrudnił Kieresia za Kule |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl