![]() |
Cytat:
|
a czy Polonia wpuszcza kogokolwiek w więcej niż 300 ?
|
Cytat:
Czekam na przykład kiedy na tego typu festynach było 13 tysięcy ludzi - nie mówie od razu że kłamiesz, po prostu pierwsze słyszę, a 'troche' na mecze chodzę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do usłyszenia w poniedziałek wieczorem, kiedy pewnie będzie 14-16 tysięcy ludzi, a Ty bedziesz krecił szyderke, że kompromitacja :) |
Cytat:
|
do Krakowa nie przyjezdzacie, na Polonie chcecie 1500 biletow moze jeszcze postawcie warunek zeby wam Polonia oddala kamienna?
niektorzy to maja wysokie mniemanie o sobie... Walter byl ch..ek a teraz jest dobry wujek ;-) |
Cytat:
ad.2 oj mają, niektórzy nazywają siebie najlepszymi kibicami w kraju, a nie mogą zebrać dobrej liczby na wyjazd. ad.3 jeśli możesz, to rozwiń swoją myśl. |
Cytat:
Tylko z tymże my a Arką byliśmy umówieni że Arka dostaje od nas 600 biletów i tyle samo daje nam. Arka dostała 600, a nam przyznała 300(zaś innych wpuszczała w 420). Gdyby tej umowy nie było to byśmy się tam pojawili w 300 a Arka u nas w 450(tak jak to miało miejsce w poprzednim sezonie). Widzisz różnicę? Jeśli chcesz się czymś posłużyć jako przykładem to najpierw czegoś się dowiedz |
Cytat:
Jest jak jest, jestesmy ledwo po porozumieniu. W sytuacji decyzji, bierzemy 300 i idziemy trzeba by je jakoś rozdzielić. A co jeżeli i tak 700 osób bez biletów czekałoby pod K6? Widelec dwa. Samobój tuż po zawiązaniu porozumienia, w sytuacji, gdzie SKLW bierze odpowiedzialność FINANSOWĄ za wpadki na wyjazdach - po co nam to? Lepiej powoli się rozkręcać. I u siebie i na wyjazdach. Kto nie rozumie - jego sprawa. |
W poprzednim poście pomyliłem kluby. Nie chodziło o Lecha, tylko o Lechię (komentarz Lechisty, a nie Lechity)
Ale bojkot pozostaje bojkotem. Nie było Was na meczu i już. Od nas Polonia też dostawała więcej biletów niż powinniśmy im dawać (a, że potem okazywało się, że i tak nie wykorzystywali puli, to już inna sprawa). Nie oszukujmy się, praktycznie wszędzie derby to derby, a nie jakieś zwykłe spotkania. studio2 a Wam się poprzewracało w dupach, odkąd połączyliście się z Amicą. Najlepsi kibice w kraju (za takich się uważacie) a bojkotowali mecze Lecha we Wronach (przynajmniej ci bardziej 'kumaci'). Ośmieszyliście się na całą Polskę, gdzie to sławne ''za Lechem przemierzamy cały świat?''. Jedna niedogodnośc i slogan poszedł na półkę do lodówki. Również sporo klubów śmieje się z Was jak zawsze cichniecie po straconym golu (poczytaj opinie róznych środowisk kibiców- Widzewa, Wisły, Legii itp). Macie opinię, że potrficie dopingować, gdy Lechowi idzie. |
Ale nam nie chodziło o to że dostaliśmy mało biletów tylko o to że działacze Arki(bo stowarzyszenie jeśli mnie pamięć nie myli naciskało byśmy weszli w 600) nie dotrzymali umowy. Ba nie dość że nie dotrzymali umowy to jeszcze zmniejszyli klatkę do 300 osób(na pozostałych meczach w tamtym sezonie Arka przyjmowała ponad 400 kibiców) W nagrodę nie dostali od nas wpływów z biletów, to była zwykła odpowiedź na to że zrobiono nas w chuja
|
@ToTylkoJa, ale gościu skaczesz z tematu na temat, zaliczacie 0 "wyjazdowe" z powodu własnego "widzimisie" :) 0 22 prosto napisał, jest Wam wygodniej nie iść na derby a KP jeszcze tylko przyklasnęło wydając "wspólne oświadczenie". Szopka :)
Brak wyjazdów do Krk mogłem jeszcze zrozumieć, ale teraz to kupa śmiechu:) |
Cytat:
P.S. Powiątpiewam by kibic Lecha miał jakiekolwiek prawo nas oceniać. |
Oczywiście 022 masz racje, dokładnie ja to w taki sposób odbieram, strach przed widelcem 2 jest oczywisty i to jestem w stanie zrozumieć, tak samo strach jest ze strony SKLW jak i ITI, ale nie przemawia do mnie takie tłumaczenie jakie jest w oświadczeniu:) Oby tylko przed każdym "trudniejszym" meczem nie padały absurdalne argumenty jak w tym przypadku:) Pozdro
|
Drodzy Legioniści, dostaliście na derby* 300 biletów. Nie dostaliście mniej niż kibice innych drużyn, nikt nie zmniejszał sektora gości. Z tego co sie dowiedziałem to KSP szło wam na ręke i chciało żebyście dostali 750 biletów, ale zgody nie wydała policja. Mają stadion taki jaki mają, sektor gości mieści 300 głów i tylu z was mogło się tam pojawić. My na derby w klatce na Kałuży zawsze dostajemy 300 biletów i mamy się obrazić? Bo tacy zajebiści jesteśmy?
Tak to u was wygląda. "My jesteśmy Legia i my żądamy 100 tysięcy biletów na derby* rozgrywane na stadionie Polonii. Trzysta?! Dla nas?! To sie walcie." *nie derby a pseudoderby. W końcu to Dyskopolo a nie Polonia. Cytat:
|
Cytat:
Kamson w tym samym sektorze było nas ponad tysiąc głów. Ale zapomniałem, przecież tam teraz są drzewa, które go skurczyły (chyba je już wycieli?). Derby to derby(przynajmnie poloniści je tak nazywają) i nie ma ich co porównywac do zwykłych ligowych spotkań. Podałem mnóstwo przykładów derbów (jednego miasta), w których to kibiców 'gości' jest zdecydowanie więcej, niż fanów innych przyjezdnych ekip. I nie tylko w Polsce, tak jest na całym świecie (problemy muszą stwarzać jak zwykle Cracovia i Polonia).Więc skoro się tak podniecają derbami, to niech pokażą to w praktyce, a nie tylko w teroii. Bo tak to jest śmiech na sali (Knezevic wspominał derby Belgradu i chce się przekonać, jak jest w Polsce. No to się przekona). Nie wiem jak u Was jest z grupą wyjazdową, ale u nas jest dość liczna. I dlaczego jeden ma iść, a drugi nie, skoro obaj tak smao uczestniczyli w wyjazdach Legii? U Was z tego co widzę muszą być jakieś apele, aby pojechał komplet na wyjazd. U nas nie jest to potrzebne. Aby było śmieszniej, to fani Polonii poprosili kibiców Legii, aby upamiętniając Powstanie Warszawskie nie bluzgać na meczu (jak jeszcze nie było wiadomo, że nie będzie Legionistów na spotkaniu) mały cytat: Snopek ''To samo pomyślałem. Wydarzenia na stadionie przy ul. Konwiktorskiej którymi to się zastawiają, miały miejsce dnia 22 sierpnia i gdyby mecz był rozgrywany w tym terminie, faktycznie ten apel miałby sens. Jednak gdy dwa lata temu przyjechali do nas dopingować nowo powstały postgroclinowski twór, jakoś nikt od nich nie wpadł na pomysł, by z racji pamięci o powstaniu darować sobie bluzgi, mimo że mecz odbywał się w rocznicę utworzenia Zgrupowania Kryska, walczącego m.in o ulicę Łazienkowską, stacjonujące przy samym stadionie WP. Szkoda że ci prawdziwi "patrioci" i wielcy "historycy" jakoś o tym nie pamiętali.'' |
Zdajecie sobie sprawę, że z tym co rusz wykorzystywaniem Powstania przy byle okazji (najczęściej bez związku z nim) stajecie się coraz bardziej śmieszni ?
|
Gwiaździsty ale do kogo Ty pijesz? Do legionistów czy polonistów? Bo to właśnie oni wystosowali apel. Nam sie to nie podoba i to bardzo.
|
Jutro i tak hipokryzja wyjdzie i to na 100%. Wykorzystuja PW by propagowac cos, czego ich kibice nie znaja. Bedzie pocisk i chcialbym wtedy widziec miny Majdana i reszty grupy, ktora obawiala sie wyzwisk ze strony kibicow, ktorych i tak nie bedzie na stadionie :D
|
Co do wykorzystywania powstania to ty chyba tego nie kierujesz w stronę Legii? Ogólnie to z przykrością stwierdzam, że niektórzy komentują pewne sprawy posiadając wiedzę tylko i wyłącznie zaczerpniętą na tym forum. Jak się coś komentuje to wypada zgłębić temat(patrz -> forum Legii). W oświadczeniu coś napisane być musiało, więc się tak go nie czepiajcie, bo to nie jest pismo sądowe, tylko zwykła informacja dla zainteresowanych.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@ ToTylkoJa, pie**olisz strasznie.
Powtórzę pytanie: Na inne wyjazdy na które dostaniecie podobną ilość biletów też się nie wybieracie? Bo wasza grupa wyjazdowa (licząca milion głów) zagryzie się na śmierć w bitwie o bilety? :lol: |
Cytat:
Cytat:
Jezeli poszlo by info ze idziemy to myslisz kolego ze na Konwiktoskiej pojawiloby sie 300 legionistów? Obawiam sie ze nasza liczba byla by porownywalna do tego z widelca. Jak nie wieksza. |
Ale z jakiego powodu ma "wybuchnąć" akcja Widelec 2? :shock:
Zbieracie się w 300 osób w ustalonym miejscu, stamtąd dojeżdżacie autobusami pod stadion i wchodzicie na sektor. Hmm? Chyba, że waszym zdaniem musielibyście zrobić 10 tysięczny przemarsz z centrum Warszawy. Wtedy powtórka z Widelca byłaby wielce prawdopodobna. Cytat:
|
Cytat:
Taa bo reszte kibiców Legii trzeba za raczke zaprowadzić na stadion czarnuchów, bo nikt z nich nie wie gdzie znajduje sie siedziba Warszawskiej Frajerni. Nawet jezeli byloby tak jak mowisz, to dziwnie jestem przekonany ze pod samym sektorem bylo by z 700 innych ludzi. Tu nie chodzi o to zeby pokazac jacy jestesmy zajebisci(choc tak własnie jest). Tylko to ze mimo ze dostaniemy 300 biletów to i tak przyjdzie na ten mecz wiecej osob niż ta liczba. No i co z tego ze 300 osob wejdzie jak 700 czy wiecej zostanie poza stadionem a KSP sobie cos ubzdura i reszte chlopaków zawinie, pod byle pretekstem. Dla mnie jest to rozsadna decyzja SKLW. Sadze ze jezeli teraz bylby wyjazd na Arke czy gdzies indziej gdzie klatka gosci miesci tyle ile na konwiktorskiej, to nie byloby problemów. Jednak niektorym trzba to lopatologicznie tlumaczyć jak widze. |
Cytat:
Mieliście 2 wyjścia: - wykupić 300 biletów i normalnie wejść na sektor gości. "Góra" daje info żeby nikt więcej się nie pojawiał żeby nie było powtórki z Widelca. - pojawić się pod stadionem Polonii w więcej niż 300 głów, co zapewne skończyłoby się Widelcem 2. Zostajecie w domach, widelca nie będzie, ale będzie wyjazdowe zero z własnego "widzimisie". Z mojej strony koniec tematu. |
Dosrałeś Legii, Twój dzień zakończony jak mniemam. :)
P.S. Pisałem wyżej, szkoda ze - jak zauwazył Killzone - nie czytałeś, kto nie rozumie to jego problem. |
Cytat:
Ciesze sie niezmiernie, bo bardziej łopatologicznie nie bede tego już tlumaczyć. Edit: Nie przejmuj sie. Od tego jednego "0" nikt nie zbiednieje. Uznajmy to za fory dla innych ekip wyjazdowych :D |
Żeby zmienić temat Legii i derbów Warszawy..
Doping Górnika w Lubinie: http://www.youtube.com/watch?v=cQRZNeGY60E Z Górnikiem ok. 200 GKS Katowice. |
Wie ktoś, co teraz chyba Śląsk śpiewał na Legie(chyba)
coś, sprzedali się, sprzedali się..? cos takiego?;) |
Cytat:
chyba tak :P |
Inna sprawa, że porównanie atmosfery z meczu w Warszawie i we Wrocławiu... przepaść.
|
Kilka prac Legii z ostatniego czasu. W ramach ciekawostki.
http://i51.tinypic.com/35ar90m.jpg http://i51.tinypic.com/2lbce0z.jpg http://i34.tinypic.com/23uurk.jpg więcej tutaj: http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=10137 |
Cytat:
Temat:Kibicowanie na polskich stadionach. (w ramach wyjaśnienia:>) |
Wskaż mi bardziej właściwy temat.
Poza tym, w tym temacie widziałem już wrzucane prace kibiców. Wg mnie ma to związek z szeroko rozumianym 'kibicowaniem na polskich stadionach'.Ale mogę się mylić:) Uważasz, że jest to temat tylko dla wydarzeń, które fizycznie mają miejsce na stadionie? |
Grafiti o Powstaniu Warszawskim wymiata.Szacun trzeba pamiętać o naszej historii.
|
Krakowskie historyczne graffiti (te pod mostami) mi sie bardziej podobają :P
|
jak nie na temat to wykasujcie.
Jestem przyzwyczajony ze podczas meczu wlacze glosniki na full i ogladam mecz i co mnie razi to podglosniony glos komentatora ktory zaglusza wszystko. Jak wlacze lige angielska to kolesia ledwo slychac a jak gra np. liverpool i przed meczem graja hymn zespolu to nikt nie smie sie odezwac. A u nas leci jak dlugo na Wawelu.. a tu koles zaczyna pier... o glupotach ze az mozg boli zeby tego bylo malo kiedys zalaczylem n-sport to myslalem ze mnie krew zaleje normalnie gwiazda wieczoru bardziej drazniacego glosu na swiecie nie znajdziesz jak koles ryknal do mikrofonu to az mi uraz zostal do tego kanalu i jeszcze smie powiedziec znakomita atmosfera na stadionie krew czlowieka zalewa. Ktos moze powiedziec to jedz na stadion , ale mnie nie stac zeby ogladnac z 7 meczy tygodniwo na zywo glosu tez nie wylacze bo wtedy to nie jest nawet sport. |
Cytat:
Technicznie to jest do zrobienia w kilka chwil, tyle ze rodzime stacje telewizyjne maja w d**** to, czego oczekuje kibic. |
kreseq: na nsport mozna podczas meczu zmienic jezyk na chyba oryginalny i masz mecz bez komentatora. Przynajmniej w tamtym sezonie mozna bylo tak zrobic.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl