![]() |
Mi tu ktoś polecił xiaomi, kupiłem redmi 3S pro i jestem mega zadowolony. Świetny telefon.
Mój znajomy ma Huawei P8 i także sobie bardzo chwali. |
Sam jestem posiadaczem Huawei i tez jestem zadowolony. Wlasnie jak juz w temacie telefonow. OnePlus 3 (kolejny chinczyk) ktos kojarzy? Ponoc jeden z najlepszych telefonow na rynku na poziomie Galaxy s7 czy iphone SE (jesli chodzi o wydajnosc) a duzo tanszy.
|
Jest test tego na YT. https://www.youtube.com/watch?v=IhvccUUa2E4
W ostatnim programie świątecznym poleca kolejną wersje OP 3t. |
wiesniak842 Jaki masz dokładnie model Huaweia ? zastanawiam nad tym modelem właśnie,ale nad Y6, ewentualnie nad S3 lub S4 albo LG G2 i nie wiem szukam coś co mi zastąpi godnie lumie 520 bo moja wpadła w śnieg i po ptakach
|
Ja mam Y635 od roku. Upadal, spadal, byl rzucany:D Dalej dziala. Nie zawiesza sie. Z drugiej strony ja nie jestem wymagajacy. Ma dzwonic, smsowac, muzyki da sie posluchac, film obejrzec, na necie posiedziec, aplikacje, ktorych potrzebuje dzialaja bezproblemowo. Sam caly czas zastanawiam sie nad kupnem jakiegos nowszego modelu telefonu i za kazdym razem do wniosku, ze to zbedny wydatek skoro stare huawei sie caly czas trzyma.
|
Wpadł mi telefon do kibla po udanym sylwestrze a konkretnie mój kochany xiaomi redmi 3 pro. Normalnie bym go na nic nie zamienil ale nie przeżył tej kąpieli. Potrzebuje telefonu na gwałt pocecicie jakis abonament ? W play to co mi zaoferowali na przedłużenie umowy jest śmieszne...
|
mial ktos taki przypadek??
gdy dzwonie druga osoba w ogole mnie nie slyszy dopiero jak przejde na glosnik to moge normalnie rozmawiac przy nagrywaniu kamera mikrofon dziala normalnie jak wlacze rejestrator dzwieku to slychac tylko szum tellefon xperia z5 |
Ja miałem podobny przypadek z htc e8. Oddałem na gwarancję i wymienili głośniki.
|
Mam problem z zasięgiem, jestem w play i mam ten problem,że jak wejdę do jakiegoś sklepu czy budynku to zasięg spada do 1-2 kresek albo w ogóle brak...a w domu na full no qrwa! Mam ustawione na Play LTE jako usługodawca.Na co zmienić by zawsze był zasięg ?
|
Da radę jeszcze kupić jakiś sensowny telefon z klawiatura numeryczną? Mam dość klikania po ekranie, zależy mi jedynie na gpsie (google maps najlepiej). Wyszukałem jedynie jakieś blackberry ale klawiatura qwerty też mi srednio pasowała. Ma dzwonić, łatwo pisać sms i mieć nawigacje. Ktoś coś wie?
|
Cytat:
|
Nawigacja GPS na Adroida online/offline (płatne/darmowe). Ktoś coś poleci?
|
Sygic lub Igo nextgen. Najlepsze jak dla mnie z tych do trybu offline.
|
Lenovo P2, ktos, cos?
|
Odświeżę bo mnie zaraz qrwica strzeli.Posiadam Xperia E5 fotki trzaska żyleta,ale filmiki to już tragedia ciemne, nie ostre nie mogę złapać ostrości nawet....Próbowałem różnych ustawień i dalej kaplica moja stara Lumia 520 rozkłada ją na łopatki w nagrywaniu filmików ktoś coś ?
|
Mam problem od kilku miesięcy z moim HTC M8.Telefon praktycznie codziennie sam się wyłącza a bateria schodzi do zera i muszę go ładować.Włącza się system operacyjny i trzeba go odpalać nieraz po kilka razy ,aby znowu wystartował.Telefon ma niecałe dwa lata,jestem pierwszym właścicielem.Ktoś może mi doradzić?Telefon na śmietnik czy do uratowania,bo wszystko wskazuje ,że coś jest z procesorem.
|
Nowa bateria rozwiąże wszystko, pewnie przez te dwa lata nie byłą zmieniana.
|
Albo niech zacznie od resetu do ustawien fabrycznych, bo moze miec jakieś gówno zainstalowane które drenuje baterię.
|
Telefon zmieniłem,ale dzięki za rady :D
Ma ktoś z Was telefon w Plushu i może mi powieedzieć kilka słów na ten temat? Czy jesteście zadowoleni?Bo oferta wygląda bardzo korzystnie i de facto miałby za połowe ceny to co mam teraz w Play-u. |
Galaxy 8s+ czy Note 8?
|
ktos jest moze konsu...sprzedawca z t-mobile.
konczy mi sie umowa na poczatku lutego :) priv :) |
SONY XPERIA Z CZARNY
Bez Simclocka, 4 letni, słuchawki, ładowarka, pudełko, szyba bez rys - nie tłuczony :) 200 zł Zdjęcie przykładowe: http://www.indonesiapokersites.com/w...amespools7.jpg |
Jaki polecacie telefon do 2 tyś zł? Tylko wchodzi w grę na androidzie.
Samsung Galaxy S7 edge, LG G6? Może coś innego? :) |
Hejka
Gra ktos z Was moze na komorce w Simcity Buidit? Jesli tak to zapraszam do naszego klubu - Wisełka Kraków. W koncu trzeba sie reprezentowac i trzymac poziom na roznych polach ;) Pozdrawiam. |
lucas8 Galaxy S8 spokojnie kupisz za ok 1700 na olx. Nówka z papierami z zaplombowanym pudełkiem. Szukałem czegoś innego, ale na ten moment myślę że to najlepszy wybór.
|
lucas8, a może Xiaomi mi6?
|
Cytat:
@ulTraS, polecasz? Musze obejrzeć sobie ten telefon, chociaż nie będę ukrywał, że chcę dalej pozostać przy Samsungu, albo ewentualnie zmiana na Huawei. :) |
lucas8 trzeba trafić i obserwować cały czas olx, co pare dni wskakuje fajna oferta. Ja kupiłem nówkę z plombami i wszystkimi papierami za 1650zł.
Co do mi6 problemem jest to że większość na olx nie ma LTE B20 co powoduje u nas problemy, a ceny w oficjalnej dystrybucji nie są zachęcające. |
Xioami mi6 masz za 1999 w sklepie firmowym w serenadzie. 6/64
Szach mat. |
potrzebuję porady
gdzie najlepiej wziąć teraz abonament? mam obecnie w play. nielimitowane rozmowy do wszystkich sms- do play darmowe i 200 do wszystkich i max 2GB net. lepiej z telefonem czy bez? a może w ogóle zrezygnowac z abonamentu i wziac na kartę? ważne aby ograniczyć wydatki. |
UP@
Ja polecam PLUSHA.Jestem bardzo zadowolony ,bo obecnie płacę 25zł/m internet na poziomie 10GB masz na początku a pózniej rośnie w zależności od tego jak długo jesteś u nich.Darmowe rozmowy/sms-y do wszystkich a umowę podpisałem na czas nieokreślony z możliwością wypowiedzenia w każdym momencie. |
Niestety mają tylko dla przenoszacych ofertę za 30zł.
ktoś kiedyć Orange polecał że sa jakieć kody obniżające abonamet. Ewentualnie mogę wziąć z telefonem aby go odsprzedać. Tylko może ktoś popdpowie w jakiej ofercie ? Cytat:
|
do susunieica
|
Jestem ponad 10 lat w Play i naprawdę jestem zadowolony miałem też internet od nich,ale działał średnio......Obecnie mam mixa i to mi wystarcza.
|
Na dziś to karta jest najbardziej opłacalna.
Jeśli ktoś nie jest w Play to przenosisz nr do nich na kartę i masz chyba 400 czy 600 zł na 6 msc do wykorzystania. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak z ciekawości zerknąłem w ten link co kolega wyżej wrzucił i patrzę tam na oferty rzędu 10,20 złoty za miesiąc w lajt mobilei premium mobile m.in.Możecie mi powiedzieć co to za cuda?Korzystał ktoś?Bo wszedłem na jedną z tych stron to szata graficzna z poprzedniej epoki :P
|
Premium mobile - ma brat i jest zadowolony
Ja mam virgin mobile, mega fajna sieć, 29 zl, wszystko bez limitu + 11 gb internetu (do tego fajna aplikacja do zarządzania kontem) Tak właśnie wyglądają obecne oferty, zdziwiony? |
Nie moge uruchomic starego smartfona Lg. Pojawia się tylko logo Lg i nie znika długi czas. Są programy do kompa,żeby to zdiagnozować?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl