![]() |
Domyślam się, że druga połowa zaczęła się w niesamowitym tempie skoro dopiero w 55 minucie odnotowano jakąś akcję.
"Ależ rajd Rado, minięcie dwóch zawodników przy linii końcowej, jednak jego strzał obronił bramkarz. Dobijał Leszczak, niecelnie." - no tak, w ME nie ma piłkarzy zdolnych. A który z pierwszej drużyny potrafi minąć rajdem przeciwników? Łobo? Małecki? Może Brożek? ;] Ostatnimi to byli Jasiek i Cleber |
"Norweg" jak widać nie pokazał nic znaczącego. Można się było spodziewać. Podobnie jak faktu, że Moretto nie będzie miał dużo pracy. Rażących błędów jak słyszymy nie popełnił, starał się kierować obromą, czego nie robi Pawełek - to duży plus.
Ekscytowanie się tym, że Rado raz minął jakichś dwóch bezimiennych "górali" uważam za niezdrowe i mało zabawne. To naprawdę jeszcze nie robi z niego wielkiego piłkarza, ani wybitnego, zasługującego na grę w pierwszym składzie Wisły talentu. Podążając tym torem, za chwilę będziemy się ekscytować się tym, że np: Janik pięknie i prosto trafił nogą w piłkę, a nie kopnął się w drugą... |
Cytat:
|
Cytat:
Polska ma brać udział w jakimś śmiesznym pucharze. Nie jestem pewien bo pobieżnie oglądałem ostatnio Lige+Extra ale z tego co mówił Smuda to zabierze z każdej drużyny z Ekstraklasy po czterech piłkarzy. Co to w ogóle za turniej, kiedy ma się odbyć i ile ma trwać? wyleci nam 4. zawodników ze zgrupowania?:/ |
Witam, ej słuchajcie mam pytanie, dla niektórych pewnie głupie. Obóż Wiślaków jest od 17 stycznia na Cyprze. Jest możliwość pojechania razem z zawodnikami czy coś podobnego :D ? Obserwacje, analizy, wypoczynek itp. :D :)
Akurat wypadają ferie w tym roku, faaajna wycieczka by była. :D |
jak masz dużo kasy to przecież możesz wynająć miejsce w hotelu Wiślaków, a jak nie to w jakimś w okolicy.
:) |
dlaczego rzecznik wisly nie poda swoim fanom bliższych szczegółów o przygotowaniach do 2-giej rundy kiedy zaczynają trening,kogo chcą kupić itp.strona wisły wygląda tak jakby ją redagowali kibice lub niedoinformowani dzialacze nolleb
|
Faktycznie to skandal że nie podają kogo chcą kupić.
Jak można- powinni natychmiast podać ile kasy maja przeznaczone na każdego piłkarza i kogo chcą kupić. Ech. |
Cytat:
Misiu kolorowy, po pierwsze nie wiem czy rzecznik Wisły dorobił się już swoich fanów, ani czy ma w planach jakieś transfery i przygotowania (tzn z dobrze poinformowanego źródła wiem, ze gardło ćwiczy, oj ćwiczy - tylko nie piszcie o tym szerzej na forum :D). Jeśli zaś chodzi o przygotowania Wisły to plany, te które są już znane, zostały podane na stronie. Czytanie nie boli mimo wszystko. A co do transferów odsyłam post wyżej. |
Już to widzę: na stronie oficjalnej dzisiaj takie info: Wisła chce kupić tego i tego, tyle za niego dajemy i taki dostaje kontrakt. Chłopie bądź poważny. Na stronach oficjalnych podaje się tylko pewne info, jak zawodnik podpisze kontrakt, albo przechodzi już testy medyczne. Jak lubisz plotki to zapraszam do faktu
|
Cytat:
2 zgrupowania - Turcja (Cypr??) i Hiszpania 12.01 start treningów 15.01 turniej w Poznaniu 17.01 wyjazd do Turcji 26.01 sparing w Turcji 30.01 powrót do Krakowa 3.02 sparing w Krakowie ? wyjazd do Hiszpani ? sparing z ? 27.02 18. kolejka rundy wiosennej Ekstraklasy Ktoś zna brakujące szczegóły oraz daty i miejsca obozów ? Rozumiem, że jak naraze podano tylko dwóch sparingpartenrów. http://www.90minut.pl/news/112/news1...do-Turcji.html |
Solidni rywale. Choć pewnie Ukraińcy wystawią drugi skład. Gdyby udało się jeszcze zakontraktować zespoły z Primera Divison byłoby bardzo dobrze,choć na czołówkę Segunda Division tez bym nie narzekał.
|
Ciekawe co to za zespply z Primera ,pewnie Xerez i Getafe :D
a moze cos wyzej?? w kazdym razie widac ze porządnie te plany wreszcie wygladają . No i ciekawe zapowiada sie ten Remes Cup w Poznaniu ,jesli będa przyjmowac kibicow wszytskich druzyn :D(gramy m.in my Legia,Gornik,Jaga ,Lechia,mecze ponoc w TVP Sport) |
Wojtas w dziale Remes Cup ktoś napisał, że kibiców Wisełki i Legii nie wpuszczą.A co do sparingów chciałbym aby Wisła zagrała z trójki Sevilla,Espanol,Atletico.Jakoś tak mi się zamarzyło :D wiem, że nie realne :P
|
ogólnie sparingi nie będą złe. Jest już Schatar Donieck i mają być ekipy z Primeradivision. Pewnie nie będzie to Barcelona czy Real, ale rywale z półki Espanyolu Barcelona lub Osasuny już tak
|
Ten cytat zamieszczony przez masouda jest jakis taki niespójny. Z jednej strony podaje że mecz z Szachtiarem ma być w Antali (Turcja) a z drugiej pisze że obóz ma być na Cyprze (samolotem polecą do Turcji na mecz?). Nie bardzo też wierzę że będziemy grac sparingi z pierwszymi składami drużyn hiszpańskich, przecież oni grają wtedy mecze ligowe i nikt nie będzie się żyłował na jakieś sparingi z klubem z Polski. Bedzie prawdopodobnie tak jak za Ąriego gdzie sparingi grali z jakimiś głębokimi rezerwami zespołów I ligi francuskiej (a i tak przegrywaliśmy :> ).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oficjalna pisze, że będzie tez sparing z Karpatami Lwów, ktos wie kiedy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dziś nasi piłkarze zaczęli przygotowania do rundy wiosennej
Gołoś, Sobolewski, Singlar wzieli udzial w pierwszym treningu tylko Głowackiego nie było widać. |
Cytat:
|
Problemy z Brożkiem. Nie pojedzie na obóz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najważniejsze wycinki Wie ktoś co z Singlarem, ile będzie pauzował Guła? Orientuje się ktoś czy dobry jest ten fizjolog Jerzy Wielkoszyński? Napisali tylko, że do niego jeżdżą indywidualnie piłkarze Wisły by odbudować formę.. a to mu wystawia złą notę. |
Udało się ustalić sparing z kolejnym silnym rywalem:
Cytat:
|
moglby mi kttos powiedziec czy nasi juz polecieli do tej Antalyi czy nie? Wszedzie pisze ze wyjazd 17.01 ,a przeciez dzisiaj jest 17-sty... ponadto 20.01 juz pierwszy sparing ...troche szybko...
/edit dobra juz znalazlem info ze wylatuja jutro/ |
Czemu jeszcze nie ma informacji, że dolecieli? Mieli ok 21 być. Ja już przebieram nogami...
:) |
Alez maja warunki..
piekna pogoda,super hotel,baseny ,boiska do kosza itd nic tylko trenowac i to solidnie |
Dolecieli z opóznieniem
|
Bankowo wina Skorży. Zwolnić !
|
Na zgrupowaniu 23 zawodników...zawsze jest ich 25, 26. Czyżby wolne miejsca dla nowych nabytków?
|
Brożek i Garguła w Polsce,Pawełek,Brożek Piotrek,Małecki w Singapurze. All clear ?
|
|
|
|
|
"Właśnie zaczął padać grad... Przypomina się nam zgrupowanie w Austrii, gdzie też mieliśmy podobne atrakcje."
dobrze się zaczyna http://www.livesports.pl/detail/socc...et=-3600&tab=1 czemuż to tutaj jest pokazane, że jest 11 minuta a nie grają jeszcze :> |
widac pieeeknie gramy. 1 celny strzał w 30 minucie, 1 akcja w 40 minucie.
|
Natomiast teraz gnieciemy i brakuje szczęścia i skuteczności.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl