Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

podszywacz 01.04.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Illargui (Post 702284)
Najlepszy był Szpakowski, który chwilę po "pozdrowieniach" dla nas stwierdza - świetna atmosfera na meczu, bardzo dobre zachowanie kibiców :lol: On to zawsze ma wyczucie chwili

Nie Szpakowski tylko Szpakoski. Tak samo jak Lewandoski, Błaszczykoski. Nie mam nic do gościa ale jak sobie nazwiska skraca to mnie ziemniaki rosną w piwnicy.

zimka 01.04.2009 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez NowaHutaWNH (Post 702283)
tak szczerze to czego się spodziewaliście ? ktoś napisał że scyzory mieszają kluby w reprezentacje. a byleś na Polska-Usa ?

A czy my spiewaliśmy cos na Lecha Legie Widzew Korone tec.?? zadarto sie pare razy Wisła Kraków nikogo nie obrażając.

piter116 01.04.2009 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 702287)
Słoma wyszła z kieleckich butów,no ale czego się spodziewać po ludziach którzy mają zgode z "propagandzistami z drugiej strony Błoń"? Ciekawe czy ci sami najpierw skandowali Rafał Boguski,a potem spiewali WTSK

Z tego co wiem Korona zerwała zgodę z Cracovią.
Boguski ! raz, dwa, trzy ?

Kamson 01.04.2009 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez użytkownik 11060 (Post 702302)
A może "krótkowzroczni" dojdą dlaczego Korona wyzwała Wisłę? Czy może niektórzy już zapomnieli. Mają powód wiec wyzywają.
Co do mieszania klubu na reprezentacji to kłania się Polska-USA. Wisła była cacy, Korona już nie :D

Wisła kogoś obrażała? A dlaczego Korona wyzywała Wisłe? Mam to w dupie, pół Polski nas wyzywa.
Jechanie po innych klubach na reprezentacji to już strasznie niski poziom.

UW&I 01.04.2009 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez użytkownik 11060 (Post 702302)
A może "krótkowzroczni" dojdą dlaczego Korona wyzwała Wisłę? Czy może niektórzy już zapomnieli. Mają powód wiec wyzywają.
Co do mieszania klubu na reprezentacji to kłania się Polska-USA. Wisła była cacy, Korona już nie :D

Tylko my wtedy śpiewaliśmy o Wiśle jako o swoim klubie, a oni również o Wiśle tylko że w innym znaczeniu :) Ogólnie nie ma co przeżywać. Słyszę że Korona coś tam próbuje rozkręcać doping na kadrze, ale to "to my, to my Polacy" po Glasgow takie sobie :)

szprotson 01.04.2009 20:27

no tak,
zresztą Panowie
spokojnie
info tel. że śpiewali o Płocku

pan_premier 01.04.2009 20:29

mi najbardziej sie spodobało to,ze jak juz postanowili sie ujawnić, to nie pochwalili swojego klubiku smiesznego tylko nas :)

jednak nie przez przypadek Kielce uchodza za prawdziwe zadupie i koniec świata

PS Ale sie gra jak przeciwnik stoi co?

4fan_player 01.04.2009 20:29

Boże święty. Teraz będziecie dziesiąc stron pisać co jakaś Korona krzyczała? Dajcie im spokój. Ich podwórko niech robią co chcą.

63624 01.04.2009 20:31

Panowie nie róbcie wiochy, niech w Kielcach robią. Na razie lejemy San Marino, ważniejsze są wyniki u rywali a tam na razie remisy, które nam pasują idealnie.

Czimni 01.04.2009 20:32

Po pierwsze nie rozumie niektórych Wiślaków którzy "cieszą się" że mamy coraz więcej pozdrowień i anty FC... Z czego tu się cieszyć? Że przy 15 tysiącach i milionach przed tv NA REPREZENTACJI śpiewa się coś anty na naszą WISŁĘ?? Ja was nie rozumie... Chcecie być drugą Legią, której nienawidą w każdej części Polski??
Na początku wielkie zdziwienie, a po chwili już wiedziałem że to było WTSK... Już potem nawet nie słuchałem czy były wrzuty na inne kluby...
Zachowanie scyzoryków idiotyczne i to jest dla nich gwóźdź do trumny w kibicowskiej Polsce... Rozumiem nienawiść z ich strony, bo my też za nimi nie przepadamy, ale ludzie... TO JEST REPRA.
Wogule nie przekonuje mnie argument (jaki zapewne wystawią kielczanie) że my wywiesiliśmy na reprze ABG i przez chwile był doping dla Wisły, bo to było przy fatalnej grze naszych i ogulnej frustaracji, ale niebyło tam bluzg!!! A oni przy 4:0 zero jadą wrzuty... Idiotyzm.

Ale zbyt się nie przejmuję bo: koronka po tym incydencie jest już zlekceważona przez reszte ekip, a gdy zaczęli to śpiewać pojawiło się dość dużo gwizdów...

Zacu 01.04.2009 20:33

ale przed WTSK bylo spiewane HSV to ich napewno podraznilo slychac bylo to z innej czesci stadionu:D

podszywacz 01.04.2009 20:40

OMG, na meczu chyba spora ekipa Amiki, "lalalala..." będą wyć do końca meczu?

z1m4 01.04.2009 20:42

Byłem na Polska-USA i nie było nic anty. To tylko świadczy o nich, jak to ktoś wyżej napisał, że chcąc się ujawnić śpiewają coś anty, widać była przyjaźń ze starozakonnymi procentuje..

jednak mam pytanie do kogoś kto tam był/dostał info tel. czy ktokolwiek ich sprowokował, były jakieś zadymy przed meczem, jakaś WIŚLACKA flaga może? Cokolwiek?

pirat.z.karaibow 01.04.2009 20:50

Zeby tylko nie połamali Boguskiego...

podszywacz 01.04.2009 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pirat.z.karaibow (Post 702325)
Zeby tylko nie połamali Boguskiego...

Racja. Chłopak nam się przyda w niedzielę. Może być szczególnie podbudowany bramkami z SM. Życzę mu hattricka!

leyzer87 01.04.2009 20:57

****a, ale Kubuś za.......ił brameczkę!

Edit: Jasny ****, a jednak zaliczono to uderzenie Smolarkowi:-) Sorry za moją podnietę.

jaitylkoja 01.04.2009 20:59

i tak zasługa Kuby :D

pirat.z.karaibow 01.04.2009 20:59

No strzał przepiękny. Smolarek może síę pocieszyć do kolejnej kolejki Premiership.

pirat.z.karaibow 01.04.2009 21:05

Nie było spalonego.
Brawo Rafał!

leyzer87 01.04.2009 21:06

Ooo, jestem vip'em na weszło. Zacytowali mnie w relacji.:-D

Tylko_Wisła! 01.04.2009 21:06

Czy tylko ja widziałem ten strzał ??:shock:

Nowohucianin^^ 01.04.2009 21:08

zostaje nam czekać tylko na DYCHĘ :D !!!

Boguski na Hattricka ! :D

ZwrABG 01.04.2009 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzwd (Post 702334)
Nic, Polska 0-1 San Marino

haha nie dam się zrobić :p

SkMk 01.04.2009 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czimni (Post 702315)
Po pierwsze nie rozumie niektórych Wiślaków którzy "cieszą się" że mamy coraz więcej pozdrowień i anty FC... Z czego tu się cieszyć? Że przy 15 tysiącach i milionach przed tv NA REPREZENTACJI śpiewa się coś anty na naszą WISŁĘ?? Ja was nie rozumie... Chcecie być drugą Legią, której nienawidą w każdej części Polski??

Mnie to cieszy. Wszelkie przejawy anty - Wiślackie na amice, cracovii, koronie... To świadczy tylko na naszą korzyść :D

Nowohucianin^^ 01.04.2009 21:13

Taaaak !! :D czekałem na tego gola :D tylko czemu Boguś go nie strzelił :(

ZwrABG 01.04.2009 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SkMk (Post 702340)
Mnie to cieszy. Wszelkie przejawy anty - Wiślackie na amice, cracovii, koronie... To świadczy tylko na naszą korzyść :D

i popularności :)

Tylko_Wisła! 01.04.2009 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nowohucianin^^ (Post 702338)
zostaje nam czekać tylko na DYCHĘ :D !!!

Boguski na Hattricka ! :D

Chciałeś DYCHE to masz DYCHE :D

iiYama 01.04.2009 21:15

Aż żal przyjezdnych.

Tymczasem Czechy straciły bramkę, Słowacja 2-1 prowadzi.

Nowohucianin^^ 01.04.2009 21:19

no to Dziękuję :)
Dziesięć do Zera :D aż miło się położyć spać :D

mdgn 01.04.2009 21:20

Brawo Polska ale to był mecz z C klasą więc podniecać się nie ma co, najbardziej rozśmieszający moment meczu to pozdrowienia dla Wisły, wiedzą kto rządzi i tu ich boli, srał pies na kielce i tą ich koronę :)

atomek21 01.04.2009 21:21

dlaczego nie mamy takich fajnych siatek w naszych bramkach? piłka fajnie w nich trzepocze.

dziękujemy!

Illargui 01.04.2009 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 702312)
PS Ale sie gra jak przeciwnik stoi co?

No zajebiście się gra, jak przeciwnik stoi a bramkarz nie wie co robi.....gorzej, gdy przeciwnik cokolwiek gra .... o czym sie przekonaliśmy w sobotę
Bez dwóch zdań - w lidze amatorów bylibyśmy nie do pokonania

Nasi piłkarze zrobili co mieli zrobić, ale wszelka euforia, czy zachwyt po tym meczu są delikatnie mówiąc - na wyrost. Niestety dziennikarze TVP chyba faktycznie uważają, że wynik w tym meczu mówi cokolwiek więcej o polskiej reprezentacji niż to co widzimy od czasu mistrzostw ......

A najgorsze jest to, że Leo sie utrzyma - no, Panie i Panowie w końcu drużyna pod jego wodzą rozgromiła nie byle kogo ....... San Marino, eh....

Żmijka 01.04.2009 21:24

I wszyscy razem: LEOOOOOOOOOOOOOO!

:ej:

Ciekawe co jutro wyczytam w gazetach ?

wisłaWieczysta 01.04.2009 21:25

to że śpiewają coś na naszą WISEŁKĘ to tylko świadczy o ich kompleksach (nawet swoich flag korona nie umie upilnować :D)

pan_premier 01.04.2009 21:25

Szpakowski to idiota :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Repreze...ce_nożnej

Żuczek 01.04.2009 21:28

Wynik niezły, ale nie da się ukryć, że przeciwnik praktycznie nie istniał na boisku (w końcu czego oczekiwać od San Marino?). A zachowanie kieleckiej hołoty szkoda komentować - sami sobie wystawiają ocenę tym, co pokazują na meczu reprezentacji.

pirat.z.karaibow 01.04.2009 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 702360)

Ale o co Ci chodzi?

To Ty myślisz że Szpakowski sobie sam przygotowuje statystyki?

Czy bawisz się w Prima Aprilis?

leyzer87 01.04.2009 21:31

Swoją drogą, żal mi trochę piłkarzy z San Marino. Tak piłkarzy, to nie jest kpina. Oni nie grają dla kasy, nie grają dla szpanu. Grają bo lubią grać w nogę. O to chodzi z piłce nożnej. A taki Smolarek-wsiur olewa piłkarza, który chciał pamiątkowej koszulki. Mam nadzieję, że San Marino niedługo będzie się mogła cieszyć z jakiegoś remisu, albo chociaż ze strzelonego gola. W końcu "w życiu piękne są tylko chwile".

A to tak na marginesie:

http://i41.tinypic.com/2n6oee.jpg

pan_premier 01.04.2009 21:33

o to mi chodzi że najpierw dureń nie wie, że było 9-0 z Norwegią,
jak mu powiedzieli to wymyślił baran, ze Lubański strzelił 5 bramek
Co jak co, ale w '63 to moi rodzice ledwo do szkoły chodzili i ja wiem, ze bło wtedy 9-0, jak równiez wiem, ze Lubańskie nie strzelił wtedy 5 bramek a jedną.

Jak idiota całe zycie jest "dziennikarzem" sportowym to mógłby równiez trakie rzeczy wiedzieć...

pirat.z.karaibow 01.04.2009 21:34

Smolarek to jest typowy showman. Te jego gesty po bramkach, istne gwiazdorstwo. No i jeszcze ta koszulka.

Dzisiejsze bramki mu nie pomogą w Boltonie, jestem tego pewien.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 702370)
Jak idiota całe zycie jest "dziennikarzem" sportowym to mógłby równiez trakie rzeczy wiedzieć...

Co do tych bramek to Szpakowski się potem poprawił, sprostował że Lubański 5 bramek nie strzelił Norwegom a... no właśnie, nie pamiętam komu. Ale ręczę że sprostował :-)

Dobranoc.

Lech 0:2 Wisła.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl