![]() |
Cytat:
A aktualne przemiany coraz bardziej mi się podobają jako tarcza przeciwko nadmiernemu rozdmuchaniu płac w klubie i drodze do normalności. |
Tylko ze myslac o powazniejszych sukcesach w przyszlosci trzeba bedzie zaczac lepiej placic. Nie wspominajac juz o trasferach gotowkowych. Na wychowankach i zawodnikach z karta w reku pewnego poziomu sie nie przeskoczy. W lidze owszem mozna powalczyc ba nawet zdobyc mistrzostwo, tylko co dalej?
Zadowalamy sie naszym podworkiem i liczymy na lud szczescia czy jednak dorastamy do tego zeby powalczyc o prawdziwe pieniadze, czyli europejskie puchary. |
Cytat:
|
Cytat:
No widzisz a jednak przyszedł sponsor... |
Cytat:
Sponsor to nie zywiciel. |
Cytat:
|
a reklama Tele-foniki na koszulkach jest za darmo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kolego najwyższy czas obudzić się i zabrać się za siebie - może nie jest jeszcze za póżno ? |
Cytat:
Z tytułu reklamy TF jest wpłacana część z tych 10 baniek od Cupiała na utrzymanie drużyny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak mówił Bednarz w wywiadzie z tego co pamiętam 2 lub 3 bańki to kontrakt za koszulki a o resztę to już trzeba by było się jakiegoś księgowego zapytać:) |
Cytat:
|
Cytat:
..... cytat Otóż nie jest tak, że Cupiał ma jakieś "swoje" prywatne pieniądze, z których utrzymuje klub. Przecież robi to formalnie Tele-Fonika czyli firma,spółka prawa handlowego, która jak każda musi się finansować i utrzymywać, w której musi się zgadzać każda złotówka i nawet gdyby Cupiał chciał nie może sobie ot tak przelać na konta Wisły paru milionów. |
Cytat:
|
Dezinformacja jest pozywka tego forum i jesli chodzi o samych kibicow to niema w tym nic dziwnego ,ale zachowanie bednarz oraz ludzi zwiazanych z klubem jak i dziennikarzy zwiazanych ze swiata Cupiala jest swiadomym wprowadzeniem w blad nass kibicow .Ja wam przytocze pewien przyklad po sprzedania zawodnika do holandii za 3,8 miliona ,pieniadze trafiaja w calosci do TF w ramach splaty ODSETEK a nastepnie TF udziela Wisle pozyczke 700.000 z tych ze pieniedzy na 12 percent .
|
No i jeśli nawet Twoje doniesienia sa prawdziwe, to wszystko jest w porządku. Prowadziłeś kiedys dużą firmę prawa handlowego?
|
Cytat:
Tak cysto teoretycznie, wszystko jest w świetle prawa handlowego ok. Właścicielem Wisły jest TF a nie Cupiał. Cupiał jest właścicielem TF. |
ofiara tego postepowania ,polityki jest Wisla i to jest jej koniec TYKO KFESTJA CZASU JAK OGLOSIMY UPADLOSC
|
O jezu, no i co z tego?
Zaczniemy od 4 ligi i prawdopodobnie w 4 lata wrócimy co najmniej do 1 ligi. Do 2 ligi włącznie wygrywać będziemy dzięki presji kibiców zalewając stadioniki, wiochy i miasteczka Polski południowej. |
przynajamniej bedzie sie latwiej do Wisly dostac :)
Beda przyjmowac kazdego a z tego powodu ze jestem akurat na etapie kiedy to sie takich do pierwszej druzyny wprowadza to moze zagram :) Prawda jest ze ofiara jest Wisla. Ja nie moge przebolec ze Cupial akurat w tym momencie nie da ani zlotowki na klub. Rozumiem ze on swoja kase zarobil i co z tego ze do konca zycia jej nie wyda ale skoro jest kibicem Wisly i zdecydowal sie na inwestycje w ten klub to zobowiazuje go do tego by w takim momencie przelac pieniadze. chocby posplacac zaleglosci wzgledem pilkarzy... :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na szczęście z Cupiałem spadek niżej niż I liga nam nie grozi, więc trzeba się przyzwyczaić do 'monotonii' w ekstraklasie. |
Cupiał szykuje córkę na szefową Wisły
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl