![]() |
Dawaj zdjęcia :) nie uwierze póki nie zobaczę :p
|
Niestety nie mam zdolności kulinarnych, więc może "przez porządek do serca"? :lol:
Piecz piecz tą swoją pieczeń DrewniaQ.. zaraz Ci podrzucę moje karpie do przyrządzenia :D |
Cytat:
Cytat:
się rozmarzyłam... :> facet .... , kocha Wisełkę ...- (nie będzie się foszył że na mecz jadę) :-p do tego sprząta... niemożliwe.... :>:D |
Cytat:
Przede mną jeszcze kluski z makiem, paszteciki z grzybami i 2 sałatki.. Nici z ciasta chyba :/. Dobrze mieć mamę ;). No i babcię od karpia ;). DrewniaQ pogrążony nad swoim wypiekiem,,, Ciekawe ciekawe,, Tylu ma kibiców, że nie może nie wyjść ;). |
A jak mi nie wyjdzie... :P
|
gotowanie, sprzątanie...
trzymajmy poziom tego forum drogie forumowiczki :) Cytat:
|
Cytat:
DrewniaQ,, Tylko bez paniki ;) |
Cytat:
Ale Ty już ponoć masz chłopa? Więc lipa, za mężatkami się nie oglądam :D Tiramisu - daj mi jego adres, pójdę na lekcje gotowania i będę "MĘŻCZYZNĄ KOMPLETNYM" :lol: A na mecz to i z kobietą można iść chyba, nieprawdaż? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
edit: Cytat:
obiecuje na każdej potrawie białą gwiazdę położyć (z jabłuszka na przykład) może być? poziom utrzymany? :-p pieczeń dla DrewniaQ - robi sobie ciasto aby móc je zjeść ... inaczej mu w domu nie pozwalają ... (posty wyżej czytać :-) ) a wygląd pieczeni dla mnie ma być :> |
A ja siedze w zapyziałej Anglii,zrobiłem barszcz z torebki z szitowatymi uszkami,kupiłem choinke 15cm,
zamówiłem karpia,który miał przypłynać z Polski przedwczoraj moze celnicy wpier....li! I się zastanawiam co ja tu urwa mać robie(babcia pirogi z kapusta i grzybami robi w Polsce na wigilie), jedyne pocieszenie to krówka w lodówce sie mrozi....ehhh żyć nie umierać już nie mogę się doczekać jak pojutrze krówka przejdzie do historii |
Nie zimno tej krowie? Gorzej jak jest wściekła to zacznie gadać o 24:00. :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak wydoję tą krowe to raczej ja będę o 24 buczał:lol: Tiramisu pocieszenie żadne bo tutaj mam pogodę polską! |
Nie gadaj. Śnieg u Ciebie? U mnie ni płateczka ;(((
|
Cytat:
I chętnie zobaczę tę Białą Gwiazdę na każdej potrawie - zdjęcia poproszę :) TAK, podjadać fajnie i to bardzo, ale tu chodziło o ustalenie, a raczej o nie zaburzanie porządku świata, włączając w to wszech :) Pomówienia? :> |
Cytat:
dlatego mówię ze mam polska pogodę bo tu tez ni hu hu sniegu nie ma i nie będzie:P Jaki trunek jest teraz na topie:-D |
Dwa biszkopty już zrobione, masa budyniowa w trakcie.
Następnie truskawkowa i ze śmietanki! Drogo wychodzi, drogo, ale potem zajadać się będzie można- w końcu bez strofowania! :P |
Cytat:
Nie wiem :). Przyszła mi na myśl słowacka śliwowica, ale to z innego powodu heheh. DrewniaQ, gorzej jak tym razem Twoje zjedzą, a Tobie pozostanie strofowanie ;P. |
No zdecydowanie gorzej, ale ja już się postaram by tak nie było, a przynajmniej w większości ! :D
|
Cytat:
ad.1 Nie zajarzyłaś ale mniejsza o to:D ad.2 jakieś szczegóły:P |
Cytat:
Szczegółów nie znam :). |
a dziś kurde trzepałem dywany ... Bloto, leje mam dość traumy dostane czy czego innego :) Jutro na szczęście ma padać śnieg :)
|
Cytat:
|
Cytat:
No widze że swój chłop... tf tf tf przepraszam dziewczoja:D Zapraszam do Northampton na małą krówke z tigerem:-D |
Wiesz po ile są bilety teraz? :P Do brata chciałam na święta lecieć to tylko się za głowę złapałam :). Jak już wrócisz to zaproś ;).
|
Cytat:
ps. tak, wiem co to opcja edytuj :/, pospieszyłam się. |
Pomówienia pomówieniami, ale braki w pamięci są faktem :)
|
Cytat:
za drogie bilety ehhh...nie patrz na to patrz na serce:lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl