Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

To-Masz 15.07.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 935449)
Nie wiecie czasem czy można w GK jeszcze kupić koszulki Umbro ?

Wczoraj byłem w Umbro i wisiało jeszcze kilka. Ceny dokładnej nie pamiętam, ale coś koło 60zł.

JacobusTSW 15.07.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 935449)
Nie wiecie czasem czy można w GK jeszcze kupić koszulki Umbro ?

Można, dziś widziałem w sklepie Umbro.

bologu 16.07.2010 07:20

obym był złym prorokiem, ale podobno adidas nie ma tego modelu w kolorze biało - czerwonym (przeglądałem katalog)
więc jaki kolor zamiast czerwonego?czarny? :P
ogólnie strasznie oklepane te stroje, bez wyrazu

sayek89 16.07.2010 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bologu (Post 935647)
obym był złym prorokiem, ale podobno adidas nie ma tego modelu w kolorze biało - czerwonym (przeglądałem katalog)
więc jaki kolor zamiast czerwonego?czarny? :P
ogólnie strasznie oklepane te stroje, bez wyrazu

Gdybyś nie wiedział to są białe spodenki. Więc nie siej paniki.

arth_ur 16.07.2010 11:21

Dzięki Panowie za odpowiedź. Te koszulki Umbro są z reklamą sponsora czy puste ? Bo ja osobiście ich nie będę kupował, bo niestety nie mam czasu na wyprawę do Krakowa. Przy wzroście 180 cm L chyba będzie idealna ?

To-Masz 16.07.2010 11:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 935825)
Dzięki Panowie za odpowiedź. Te koszulki Umbro są z reklamą sponsora czy puste ? Bo ja osobiście ich nie będę kupował, bo niestety nie mam czasu na wyprawę do Krakowa. Przy wzroście 180 cm L chyba będzie idealna ?

Puste......

Kon®ado 16.07.2010 13:17

oj tam ciagle tyylko narzekacie to kolor zly to siamto sramto wg mnie nie sa brzydkie a najw ze klub zyska lepsza kase ;p dogodzic Polakowi...

arth_ur 16.07.2010 15:26

Koszulki były, ale tylko XL. Więc odpada. Liczę że może będzie jeszcze jakaś dostawa.

jurukuru 16.07.2010 15:33

Jakby ktoś chciał się wymienić koszulkami to mam na wymianę czerwoną TF Kable, nówka, UMBRO, rozm. L.
Potrzebuję M-ki jakiejkolwiek.

Mocny 16.07.2010 17:38

no i jednak real z 09/10 , a nie obecne , szkoda bo te nowe maja swietne z tymi promieniami wychodzacymi z herbu , a te stare troche dziwne ta paseczki idace po obojczyku do konca 3paskow

mi osobiscie najbardziej podobaly sie te z poczatku drugiej polowy 90 tych z takimi 3 duzymi pasami na prawym barku (wzor dosc popularny na MŚ'94)

o dziwo w necie praktycznie nie ma zdjec wisly z tego okresu , a 99% tutejszych forumowiczow nie pamieta tamtych czasow

no wlasnie a propo forumowiczow...

No dramat z rozmiarami, przymierzałem pierw XL to wygladałem jak w damskiej koszuli nocnej..L tez za duża, M-ka w sam raz, jak bym sie uparł to nawet S-ka była by dobra

hehe

korzystajac z okazji kupilem w sizeerze XXL białą z betką , ledwo to wciskam na siebie , szkoda że nie pomyślą o normalnych ludziach i nie robia sporych rozmiarow tylko jakbysmy mieli spoleczenstwo geji i anorektyków , sklepach typu cropp czy house to wogle mozna zapomniec... taki offtop

Pusher 16.07.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 935825)

mam ok 180 i M jest na mnie za duza... :D

jurukuru 16.07.2010 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mocny (Post 936136)
no i jednak real z 09/10 , a nie obecne , szkoda bo te nowe maja swietne z tymi promieniami wychodzacymi z herbu , a te stare troche dziwne ta paseczki idace po obojczyku do konca 3paskow

mi osobiscie najbardziej podobaly sie te z poczatku drugiej polowy 90 tych z takimi 3 duzymi pasami na prawym barku (wzor dosc popularny na MŚ'94)

o dziwo w necie praktycznie nie ma zdjec wisly z tego okresu , a 99% tutejszych forumowiczow nie pamieta tamtych czasow

no wlasnie a propo forumowiczow...

No dramat z rozmiarami, przymierzałem pierw XL to wygladałem jak w damskiej koszuli nocnej..L tez za duża, M-ka w sam raz, jak bym sie uparł to nawet S-ka była by dobra

hehe

korzystajac z okazji kupilem w sizeerze XXL białą z betką , ledwo to wciskam na siebie , szkoda że nie pomyślą o normalnych ludziach i nie robia sporych rozmiarow tylko jakbysmy mieli spoleczenstwo geji i anorektyków , sklepach typu cropp czy house to wogle mozna zapomniec... taki offtop

Bo jesteś pewnie fest misiek, szeroki i wysoki :)
Mi by się M-ka przydała bo mam dwie L-ki, ale pier*olę to, póki co będę w takiej dużawej pomykał.

Cannavaro 16.07.2010 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pusher (Post 936270)
mam ok 180 i M jest na mnie za duza... :D

Ty się nie wypowiadaj chuda szkapo xD

Ja mam 1,9m i XL i jest spoko

fantom chicago 17.07.2010 01:20

Wedlug mnie koszulki Nike byly najlepsze , nie dosc , ze fajnie wygladaly to jeszcze super lezaly na czlowieku.Jesli uwazacie , ze Wisla ma brzydkie koszulki , to zobaczcie co teraz ( wymienione wyzej Nike )zrobilo dla Man Utd.

Bartoch3tsw 17.07.2010 08:35

Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?

jurukuru 17.07.2010 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fantom chicago (Post 936409)
Wedlug mnie koszulki Nike byly najlepsze , nie dosc , ze fajnie wygladaly to jeszcze super lezaly na czlowieku.Jesli uwazacie , ze Wisla ma brzydkie koszulki , to zobaczcie co teraz ( wymienione wyzej Nike )zrobilo dla Man Utd.

Masz rację jeżeli chodzi o nike. Ahh piękne czasy :)

polska.mysl.szkoleniowa 17.07.2010 09:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fantom chicago (Post 936409)

Fajne są te koszulki ManU, nie gadaj.

bologu 17.07.2010 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sayek89 (Post 935795)
Gdybyś nie wiedział to są białe spodenki. Więc nie siej paniki.

spodenki są białe, chodzi mi raczej o kolor cudownych trzech pasków.. bo chyba białe z czerwonym wyglądają lepiej niż białe z czarnym

sayek89 17.07.2010 12:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bologu (Post 936595)
spodenki są białe, chodzi mi raczej o kolor cudownych trzech pasków.. bo chyba białe z czerwonym wyglądają lepiej niż białe z czarnym

Przecież na białych spodenkach są czerwone paski, więc tu też nie rozumiem za bardzo skąd wniosek że czarne?

Bartoch3tsw 18.07.2010 19:33

Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?

arth_ur 19.07.2010 10:27

Dzwoniłem do Umbro w GK i niestety nie mają koszulek w rozmiarach S,M,L. Sprzedawca uważa że niestety ich już nie będzie. Tyle że nie wiem ile jest sklepów Umbro w samej galerii.

kamanwislak 19.07.2010 10:32

W Galerii Krakowskiej jest jeden sklep Umrbo , sam tam jakieś dwa miechy temu kupiłem koszulkę Wisły rozmiar L , teraz z tego co widziałem to zostały same XL lub XXL.

igortsw 19.07.2010 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 938192)
Dzwoniłem do Umbro w GK i niestety nie mają koszulek w rozmiarach S,M,L. Sprzedawca uważa że niestety ich już nie będzie. Tyle że nie wiem ile jest sklepów Umbro w samej galerii.

Ja przedwczoraj zakupiłem białą z Umbro (tą z TF-Kable). Co prawda kolor chciałem czerwony(a nie było) no i rozmiar XXL, i pomimo że mam 1,89 m to troche się w niej topie, ale ujdzie:D Zresztą aż szkoda nie kupić przecena z 200 na 49... Tak jak pisałem nie ma czerwoncych w ogóle biała wziąłem ostania zostały niebieskie, także jak ktoś ma 1,90m i więcej to chyba warto coś takiego sobie sprawić, chociażby na pamiątke :)

bartekd16 19.07.2010 16:28

1 Załącznik(ów)
Orientujecie się czy można już gdzieś kupić tą polówkę co ma na sobie Dragan?

dyges 19.07.2010 16:53

dzisiaj w Umbro w GK kupiłem koszulke czerwoną bez TF, według mnie taka lepsza - po co mi sponsorzy na koszulce?. Zostało kilka niebieskich z TF i białych z TF oraz czerwonych bez TF (duże rozmiary). Pytałem czy będzie można kupić jeszcze czerwone z TF, - odpowiedział, że już nie będą mieć dostaw żadnych koszulek i to co zostało będzie ostatnim towarem z Wisły. Także jak ktoś chce nabyć oryginalną PRZECENIONĄ na 49zł (z 199zł) koszulkę to radzę się spieszyć, bo pewnie przez najbliższe 3 lata nie bedzie takiej okazji :):)

jurukuru 19.07.2010 17:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 936061)
Jakby ktoś chciał się wymienić koszulkami to mam na wymianę czerwoną TF Kable, nówka, UMBRO, rozm. L.
Potrzebuję M-ki jakiejkolwiek.

podbijam :)

PiotrG 19.07.2010 21:08

Jak to jest z tymi rozmiarami koszulek Umbro? Z tego co tutaj czytałem, to trochę różnią się od typowych rozmiarów opisanych oznaczeniami.
Jaki rozmiar najlepszy będzie na gościa 187cm wzrostu?

dostuffca 19.07.2010 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 938742)
Jak to jest z tymi rozmiarami koszulek Umbro? Z tego co tutaj czytałem, to trochę różnią się od typowych rozmiarów opisanych oznaczeniami.

na 189 kupiłem sobie L i jestem zadowolony. W XL wyglądałem jak w worku.

Donki 19.07.2010 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 938742)

http://sklep.sizeer.com/cms/tabela-rozmiarow.bhtml
Tutaj masz rozmiary dla Umbro :)

PS: dostuffca dobrze pisze ja mam 183 cm wzrostu ale L byla za duza, i wymieniałem na M i jest idealna ;)

PiotrG 19.07.2010 21:46

Wielkie dzięki za odpowiedź.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl