![]() |
Nie śpieszy mi się - poczekałbym jeszcze z miesiąc :)
|
Cytat:
miesiąc to dobry pomysł choć szkoda wakacji:) |
U Nas fama, że będzie w nocy z 25 na 26 też była. Ale to, że dzisiaj będzie jest moim zdaniem bardzo prawdopodobne. Tym bardziej, że teraz jest jakaś przerwa techniczna...;|
|
eee. kicha ;)
minęła 21, OBIEG znów działa, a wyników nie ma... cóż, chyba trzeba wykorzystać ten wieczór jakoś lepiej, niż na sprawdzanie, czy coś się nie pojawiło ;) |
No i wyników nie ma poki co....
|
Jest jakas godzina od której we wtorek sie odbiera te wyniki. Można przez cały dzień przychodzić czy jak ?
|
To ponoć zależy od dyrektora szkoły wiec szukaj na stronie internetowej....
|
W VIII LO od 9:00
|
http://www.news.portalisko.pl/news/v...rocznych_matur
W tym roku do egzaminu maturalnego przystąpiło ponad 415 tysięcy osób. Tegorocznych absolwentów było 398 tysięcy. Świadectwo dojrzałości uzyskało 79 procent maturzystów. |
Z 415 tysięcy maturę zdało 328 tysięcy- zaczynam się martwić :D
|
Cytat:
Cytat:
Pozdro, nie przepraszaj. Czytaj więcej. :-) |
Mimo to tez sie martwie ^^
|
A może to bedziej kwestia wyniku...? heh
|
Nie ma nic i **** z tym. Przygotowałem się mentalnie, że 30 czerwca odbieram świadectwo :D :P grunt, żeby mieć ang rozsz zdany. reszta in plus ;)
|
Cytat:
Rok temu ale. Pani Magdziarz złożyła dymisję rok temu, z tego co pamiętam. |
Wyników dalej nie ma, wiec pewnie poczekamy do wtorku...eh
|
no wyniki pewnie bedą o 0:00 z poniedziałku na wtorek :)
|
załamka... 79%... boje się;> a jak bylo w latach poprzednich ?
|
Cytat:
http://www.info.razemwsieci.pl/2675/...-podsumowanie/ Na podsumowanie 2009 poczekamy jeszcze kilka(naście/dziesiąt) godzin. Ale pewnie i tak wynik będzie zbliżony. Typuję, w trochę wyższy, 82%. |
Nie ma innej mozliwosci dzis juz musza byc wyniki. Zeby ten dzien jak najszybciej zlecial :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam taką propozycję, może nie podbijajmy dzisiaj tego tematu bo ile razy go widzę tyle razy mam ciśnienie i stresuje się :) przed maturami zero stresu ale przed wynikami nosi mnie od rana :P
|
Słuchajcie mam takie pytanie: o jakie hasło chodzi, żeby się tam zalogować? A drugie moje pytanie brzmi, czy jeżeli mieszkam w woj. kujawsko-pomorskiem, to czy też istnieje możliwość sprawdzenia sobie wyników po północy?;>
|
Cytat:
U mnie w tej chwili nie można sie zalogować, moze to oznacza wpisywanie wyniku?:)oby... Takie cuś mi sie wyświetla: Trwa konserwacja systemu informatycznego, proszę spróbować później. Za utrudnienia przepraszamy. |
Jest przerwa techniczna i trwa do 19 ;)
|
Cytat:
(nie było pytania:p juz wiem z kąd:) |
A to widocznie u nas w kuj-pom nie ma takiego czegoś, bo ja niestety nie dostałem żadnej takowej karteczki, oprócz tego co dawali na maturze do przyklejenia:p A w ogóle istnieje taki system gdzieś indziej niż w Krakowie?:>
|
W całym kraju. Wejdź sobie na stronę Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej, która ma siedzibę najbliżej Twojego miejsca zamieszkania i do której przynależała Twoja szkoła.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl