![]() |
Lubie go za takie wypowiedzi :D
Śląsk Wrocław - Lech Poznań. Być może w pewnych momentach przyda się nam w obronie mikrobus. Ale widzę po zawodnikach, że woleliby go zostawić w garażu i wziąć sprawy w swoje ręce - mówi Orest Lenczyk. |
Sląsk z Amiką gra dziś na nowym stadionie czy jeszcze na starym?
|
Oporowska
.... Debiut obiektu na meczu z Lechią 30 paźdz. |
a kiedy zagrają na nowym?
|
Cytat:
Dziesięć znaków. |
Cytat:
|
Śląsk na nowym estadio zagra bodajże 30 października na meczu z Lechią. Piękny początek :)
|
Cytat:
|
Kafarski poleci jak nic.
|
Dokładnie. Miałem napisać że coś Lechiści znudzili sie trenerem Kafarskim..
|
I dobrze że poleci , oby dzisiaj przegrali , bo ten trener zaprzepaścił już zbyt wiele szans dla Lechii na sukces a nawet europejskie puchary , powinni go wywalić już po porażce w PP ...
|
Czas Kafarskiego chyba juz minal.
Brzydkie porownanie ale Lechia ostatnio gra jak Cracovia: zęby bolą, malo ruchu, szarpanina bez skladu i sensu. |
Cytat:
Wiadomo, że w tej sytuacji dochodzi się do jakiegoś punktu, a potem musi być cofanie się. Pasieka - może pejsy liczą, że znacząco poprawi grę obronną, a Niedzielan z Saidim coś wbiją od czasu do czasu i jakieś trójki zaczną wpadać na konto. To jedyny tok rozumowania jaki do mnie przemawia w tej sprawie. A w ogóle to niech spadają na zbity... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak wiadomo trzeba zmniejszyć ligę bo beniaminkowie są słabi... ups. Niestety nie wszyscy. Podbeskidzie zdobyło 3 punkty. Niech jeszcze Bełchatów i Zagłębie jutro wygrają - a w Zabrzu parchate tradycyjny w....... - i mamy dwójkę do spadku - sąsiadka i ŁKS:)
|
Miejmy nadzieję że dostaną nowego normalnego trenera i jakoś to będzie szło w dobrym kierunku , bo szkoda braci gdyby nie daj Boże , mieli jeździć za swoją drużyną po pierwszoligowych boiskach... Swoją drogą ciekawie jak dzisiaj Śląsk spisze się z Amicą ...
|
A we Wrocławiu już 2:0. Sląsk żwawo i skutecznie, Amika jak dzieci we mgle. Płaczek Stilic macha ciągle łapkami zamiast grać.
|
Pozdrawiam wszystkich, którzy spekulowali, że Lech i Legia nie bedą tracić tak łatwo punktów jak w zeszłym sezonie. A odnośnie tego co dzieje się w lidze, to wydaje mi się, że na wiosnę bedą jeszcze większe cyrki niż w poprzednim sezonie.
|
Mam nadzieje że Śląsk nie da się już dogonić i zostanie liderem:)
|
Tak się zastanawiam, bardzo dużo tak zwanych ekspertów podkreśla, że jak Biton nie strzela to Wisła nie wygrywa. Pytanie dlaczego nie zauważyli, że jak Rudnev nie strzela to i Amica nie wygrywa ?
Wiadomo że to dopiero pierwsza połowa, ale.... |
Bardzo dobrze, ze Slask wygrywa bo przynajmniej Amicowcy nie beda sie wywyzszac jak to było po meczu z Jagiellonią.
|
Haha brawo Kotor! Mam nadzieję, że teraz już nic niespodziewanego we Wrocławiu się nie wydarzy.
|
Ładnie Śląsk jedzie z Amicą. Bardzo ciekawy mecz, fajnie się ogląda. Śląsk nowym liderem ;)
|
Po tej kolejce Śląsk i Korona na czele. Zaraz z animi (oby!!!) Wisełka. Tuz za nami Polonia i Lech. Oj będzie się działo w tym sezonie :D
|
Hahaha. Ktory to juz gol ze spalonego amici w tym sezonie?
|
Chyba 4 gol ze spalonego. Dziwnie zaliczają Amice te bramki ze spalonego, no chyba że przepis o spalonym nie dotyczy tej drużyny.
|
Po gówno te pingwiny biegają z patykiem po linii bocznej, skoro nie wywiązują się ze swojej roboty.
Dobry mecz Śląska, świetny mecz Amici POZnan*. Szkoda Lechii. |
Wojtkowiak: od jutra trzeba wyciagnac wnioski.
uwielbiam te slogany - juz widze jak Wojtkowiak w sobote wyciaga wnioski :D |
Cytat:
Ale mój kolega z 'podziemia' mówił mi że Legia się nie poddaje, zgadali się z Tuskiem(który obraził się na Lechię) i teraz oni będą kręcić wały. Kończę bo widzę że mnie obserwują! |
Cytat:
bedzie wyciagał wnioski :) w klubie z panienkami,najda go takie wnioski ze ho ho :) Dziwna ta liga ,tydzien temu Amika gromi Jage ,teraz dostaje po tyłku i to gladko.Jak tu mowic ze ktokolwiek w meczu moze byc jego faworytem. Nie ma stabilnosci,zespoly nie potrafia zagrac tego samego kolejke pozniej ,to jest dopiero dramat. |
Obejrzałem sobie mecz Podbeskidzia i Lechii. Niestety to zwycięstwo Podbeskidziu się należało - za walkę i ambicję. Lechia była zwyczajnie żenująca. Trzeba zwrócić uwagę na ichniego Żyda, jak ma miejsce, to umie bardzo fajnie podać. Z drugiego meczu rozbawiła mnie jedna rzecz. Kotorowski wykłada piłkę Diazowi, Argentyńczyk popisuje się ładnym uderzeniem... a ekspert (Murawski?) podnieca się, że Lech wyprowadza piłkę jak Barcelona. Można rozgrzeszać różne rzeczy, ale jak bramkarz wykłada napastnikowi piłkę na 3:0, to jakiekolwiek porównanie do Barcelony to jakaś błazenada.
|
Cytat:
|
Generalnie nie wyobrażam sobie innego rozwiązania niż trener z zagranicy. W Polsce widzę tylko 3 nazwiska reprezentujące odpowiedni poziom i perspektywy pracy z drużyną - tj. Lenczyk, Fornalik, Zielinski (nie Koala :P). Cała trójka jest zajęta, a więc pozostaje opcja zagraniczna. Obawiam się tylko, że zarząd Lechii myśli inaczej i absurdalnie wybierze wersję oszczędnościową. Ten właściciel Kuchar nie ma jaj, aby zaryzykować. Chciałbym się mylić.
|
Lecia jak ma takie ambicje to niech kupi sobie pilkarzy na odpowiednim poziomie bo zmiana trenera nic nie da. Pamiętam ze w momencie gdy Kafar przejmował Lechie(na 3-4 kolejki przed koncem?) to wiele osób się wypowiadało że "pierwszego spadkowicza juz mamy". Facet utrzymał Lechię a potem wyprowadził drużynę do górnej połówki tabeli. Myślę że to jest maksimim co z tych kopaczy można wyciągnąć. Jeden Traore za dużo nie zdziała.
|
No i tu jest wina Kafarskiego bo on uważa, że mu transfery nie są potrzebne...
|
Jak Kafarski pozostanie na Swoim stanowisku to bede w szoku.
|
Mam nadzieję ze byli Wiślacy (trener - Nawałka, piłkarze - m.in. Kwiek, Mączyński, Magiera) nie dadzą dziś dupala z żydkami.
I nie wiem co za burak wymyślił mecze o 13:30 |
Cytat:
Zydy też mają swoich w Górniku E: nie chodzi o Jopika |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl