![]() |
poszukuje materiałów bhp ,chętnych na wymianę doświadczeń i materiałów zapraszam na priv,
|
kiedy odbędzie się losowanie rund eliminacyjnych Ligi Europejskiej ?
|
Jakie autobusy jadą do Witka/ Leroy Merlin ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam pytanie związane z allegro. wystawiłem 4 rzeczy, sprzedałem jedną i mi usunęli aukcje, wszystko tego samego dnia. i teraz moje pytanie jest takie, kupujący skorzystał z opcji 'płace z allegro' czy związku z tym dojdą pieniądze do mnie na konto? czy po prostu allegro będzie anulowało przelew?
|
potrzebuję jak najszybciej pożyczyć w banku ok. 1000zł, bez żadnych zaświadczeń, TYLKO na dowód, powiedzcie mi gdzie najlepiej, najszybciej ? I czy załatwię to jutro, czy dopiero w pon. ?
|
Cytat:
|
co mam zrobic wyskoczyl mi komunikat o falszywym oprogramowaniu.sysytem windows xp
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Yyy tak to chyba tylko w Providencie ale tego NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to chyba wszędzie potrzebne jest jakieś zaświadczenie o zarobkach czy coś . |
Cytat:
Czesc, jak wybrał zapłate przez "płace z Alledrogo" to powienes dostał maila ktory bedzie miał tytól : Nowa wpłata od kupującego XXX. Kupujący XXX zapłacił Ci za zakupy przez Płacę z Allegro. Czyli raczej juz nie anuluja, no chyba ze zablokowali Ci konto Jak Ci taki mail nie przyjdzie dziś/ jutro to zawsze mozesz napisac do Alledrogo co masz z tym fantem zrobic :) |
Cytat:
|
Dziwna sprawa. Podłączam pendriva pod usb, gdy chce go otworzyć z okna Mój Komputer wyskakuje okienko "Odmowa dostępu" i koniec nie da rady wejść do niego. Natomiast z total commandera wszystko śmiga super. Wie ktoś coż to sie podziało ?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.iv.pl/images/56308908465605188442_thumb.jpg Bo chyba mam popsuty komputer i nie mogę tego znaleźć... |
Cytat:
Manson nie czepiaj się literówek;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak wygląda procedura wyrabiania dowodu osobistego po zgubieniu?
Coś się za to płaci? edytka: Cytat:
A jak to jest z kasą? Obiło mi się o uszy, że wydają teraz dowody bezpłatnie... |
Mam pytanie do kogoś kto się zajmuje np budowlanką.
Czy wie ktoś jak się przelicza metry kwadratowe na metry bieżące? O co chodzi z tymi metrami bieżącymi? Jeśli mam dajmy na to 10m kwadratowych to ile to będzie metra bieżącego? Wiem że to jest proste i banalne ale pojebało mi się już.. Cytat:
|
Tak, dowody są teraz free.
Polecam zablokowanie dowodu w banku jeśli masz konto! |
Dzięki Żmijka :-)
A do banku oczywiście, niezwłocznie zatelefonowałem :-) |
Cytat:
m2=mb x szerokość |
jest ktos moze na forum z uk i uczeszcza na mecze Wisełki do krakowa chetnie sie przylacze
|
Pytanie komputerowe:
mianowicie ostatnio podłączyłem dodatkowy dysk do komputera i teraz mam tak- c,d,g,h. Miałem na początku c,d. Teraz pytanie czy istnieje możliwość aby dysk c i d tworzyły w sumie jeden czyli np: c, a dysk g,h tworzyły drugi np:g. Chodzi mi o połączenie żeby nie było ich aż 4 tylko 2. Skomplikowanie to napisałem, ale myślę, że wiecie o co chodzi. |
czy są na rynku jakieś kantory otwarte 24/h??
proszę o szybką odp. |
Czy jest ktoś na forum kto studiuje ochrone srodowiska na AGH. ewentualnie ukonczyl ale juz w trybie podzielonym(inz+mgr). mam pytania odnosnie rekrutacji na uzupelniajace jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna itp. oraz jak wyglada przenoszenie sie z innej uczelni.
PS. interesuja mnie informacje życiowe a nie te co sa zamieszczone na stronie bo wiadomo ze to roznie bywa:) najlepiej na priv zeby nie zasmiecac... PS1. odnosnie dowodu to jak pojdziesz na psy beda Cie pytac czy aby nie zgubiles. jezeli zgubiles to Ci zadnego zaswiadczenia nie wystawia wiec mow najlepiej ze ktos Ci go zakosil. znam to z doswiadczenia kolezanki ktora stracila wszystkie dokumenty i przez 2 dni policja nie chciala jej wystawic blankieciku. |
Cytat:
Nie potrzebujesz nic z pracy. Podejdz i ci wytłumaczą jak to jest dokładnie. Nr do pracy czy coś to wymyś albo powiedz że malujesz i na tym zarabiasz :) |
mam taka zwykła kamerke usb do skeypa ,zainstalowana wraz ze sterownikami dziala bez zarzutu jak wejde na jej ikonke VIDEOCAP za to za nic nie chce ruszyć na SKEYPE grzebałem w ustawieniach skeypa ,dawalem na domyślne urządzenie ,i na usb kamera i nic nie chce ruszyc ,pomoże ktoś?
|
Był ktoś z was w klubie Ice Hell, Laboratorium albo Ministerstwo na jakieś imprezie zamkniętej? Macie jakieś uwagi i opinie?
|
tak z ciekawości - dlaczego kac nazywany jest zarówno syndromem dnia następnego jak i poprzedniego? bo to dobra różnica jest :D
|
Cytat:
Cytat:
Pytanie też na którym dysku masz windowsa zainstalowanego. |
1q2
Tak, będę wszystko zgrywał na pendrivy bo chcę przeinstalować system, rozumiem, że wtedy kiedy się będę w to bawił ( przeinstalowanie) mam wybrać opcję o utworzeniu jeden partycji z tych dwóch ?? Bo teraz mam niby 4 partycję, a chce mieć 2 dobrze to rozumuję :> |
Cytat:
ale czy jest sens robić z całego dysku partycje systemową?? no chyba, że jest to mały dysk |
Poszukuję kilku stron internetowych, gdzie mógłbym ściągnąć za darmo ebooki w języku angielskim.
Fajnie by było, aby strona posiadała w swoich zasobach współczesną literaturę brytyjską :). |
Cytat:
Ale jak chcesz tak robić to tak jak pisze Hudy.Wydaje mi się że to podczas instalowania windowsa już można zrobić. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl