![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Skoro jest potrzeba, to będzie wyjaśnienie: siatka jest to rozwiązanie czasowe, ponieważ na razie nie zamontowano szyb elewacji na tym poziomie." |
Rozwiązanie czasowe? No to jak znam życie najbliższe 15 lat.
Ciekawie prezentuje się również fotka 6 z dzisiejszej galerii na głównej. Doskonałe potwierdzenie, że całość została zaprojektowana przez debila. 3 wjazdy z każdej strony stadionu i serwuje sie nam coś takiego. Całości dopełniają cudny betonik i asfalcik na zewnątrz. Ręce opadają. |
Spokojnie,ta siatka jak napisało biuro prasowe będzie tymczasowa,tak samo jak zamiast szyb przy Reymana była dykta,wyluzujcie choć troszkę...przecież nie zostawią tak tej siatki - wiem wiem można się wszystkiego spodziewać - ale aż takich kwiatków to nie,ktoś napisze że asfalt,szczerze ? podoba mi się to rozwiazanie plus sztuczna trawa na nim.
|
|
|
W kronice mówili że następne rundy LE oraz poczatek sezonu na Hutniku.
|
Niestety,jak przed chwilą powiedzieli w Kronice,pierwszy mecz na Reymonta uwaga uwaga....we....Wrześniu....
Czytać nie łaska ?! Będzie na nim sztuczna trawa ! |
Witam, mam takie pytanie, czy ten asfalt wokół boiska to rozwiązanie docelowe czy przejściowe??
Masakra jakaś... |
wiem że nie ma co ciągle narzekać ale naprawdę myślałem że ten stadion lepiej będzie wyglądał po ukończeniu, wygląda tragicznie niestety :/
|
Cytat:
|
Cytat:
czlowiek wchodzi tu aby poczytac co na budowie slychac a jeden z drugim urzadzaja sobie czat i wyliczanki co jest zle trawa zla bo zolta, chlopie jechala pol polski w 40 stopniowym upale, deszcz popadal za tydzien bedzie zieloniutka nie mozna juz was czytac i tego waszego jojcenia noe podoba sie to na cracovie albo do poznania |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Weź człowieku przystopuj normalnie się zapytałem a ty na mnie naskakujesz... |
Tak czytam i dochodzę do wniosku, że ci co mają okres nie powinni w tym czasie dokonywać wpisów na forum.
|
Panowie proponuje odwiedzić stronę SKWK, przedstawiają kolejne projekty przesłane im przez internautów.
Dwa pierwsze kicha. Natomiast o propozycjach 3 i 4 piszą że przedstawia w sposób subtelny literę W:lol: Dobre bo to jest szachownica ze Wschodniej tyle że odwrócona względem osi poziomej trybuny Wschodniej... Co do projektów z napisami ABG, to są nie poważni, jeszcze te gwiazdki, przecież jakby to zrobić z krzesełek to strasznie tępo to wyjdzie... P.S a będą korygować położenie stanowisk na kamery na trybunach północnej i południowej, bo na razie są po staremu, tzn. względem dawnego położenia boiska, tj. przesuniętego ku zachodniej. Tutaj to widać: http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...owosci//38585/ |
Cytat:
|
jak to możliwe , że na nowej murawie są 'łyse placki' i ogólnie wygląda jak klepisko? ktoś tam pisał o upałach - nie wygląda to na wysuszoną trawe niestety..
|
@Pawko nie płacz, to normalne, przy takich upałach cięzko żeby sie trawka od razu przyjęła. Za duże słońce było.
Teraz jestr troche deszczu i powinno być lepiej. Poza tym co sie martwisz ? Przeciez chyba jest na gwarancji. Pozatym jeszcze nie oddają stadionu do odbioru. |
nie płacze, tylko ciężko znaleźć rzecz która od początku do końca jest dobrze zrobiona na tym stadionie.. a wymiana gwarancyjna to kolejne opóźnienia odpukać.
|
Panowie murawa to pikuś dojdzie do siebie i bedzie git ,ale te słupy z kamerami na murawie to masakra,czy nie mozna było tych latarni zamontowacna murkach od fosy blizej trybun,przecież to wygląda jak alejka w parku jordana(boże widzisz i nie grzmisz).mam coraz większą ochote Majchrowskiego ,tego architekcika i cała bandę która jest odpowiedzialna za wygląd i estetyke naszego stadionu dopiąć akumulator na jaj ido wisły z baranami
|
Przeglądam dzisiejsze zdjęcia ze stadionu na oficjalnej i nagle...
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5483916168.jpg ten ostatnia rząd krzesełek to na stałe? |
Ten monitoring na słupkach na murawie tak sobie wygląda...
|
Witoldon 2 ostatnie rzędy to właśnie te miejsca z pośród 269 na które nie będą sprzedawane bilety.
|
Eh. Może chociaż akustyka dobra będzie ? Znaczy się, jak taka trybunka ryknie, żeby skóra cierpła :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do asfaltu wokół boiska to klub chce położyć tam sztuczną trawę. |
Cytat:
:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl