![]() |
Najpierw musiał by wyleciec z Lechii, a on zarządowi widać pasuje bardzo. Wszystko będzie jasne w poniedziałek. Powiem tak nie jest złym trenerem ale popełnia strasznie dużo błędów ostatnio, jest zbyt pewny siebie i na tych błędach coś sie nie uczy od jakiegoś czasu. W Lechii się wypalił ewidentnie. I jeszcze by rywalki zza Błoń uratował od spadku jak to miało miejsce z Lechią :) Lepiej nie ryzykować he:)
|
ptaszki śpiewają o Ryśku i jakimś tam Kirmie
|
Cytat:
|
Na telewizyjnym pasku przemknęło nazwisko Tarasiewicza. Szkoda tego zasłużonego dla Sląska i Polski piłkarza na pracę w takim klubiku.
|
Nie dziwie sie mu , też bym nie chciał w takiej patologi być.
Może przyjdzie ktoś gorszy na jego miejsce :D |
Jejku, byle nie Tarasiewicz. Lubiłem go jako piłkarza i jako trenera. Niedawno był o nim reportaż w Lidze+, że już ponad rok bez pracy... Zdziwiłem się, bo to nie był zły trener.
Wiem, że trzeba z czegoś żyć, ale trenować Pasy? Chyba, że odegra rolę Konrada Wallenroda:-D |
Najlepsza informacja dnia :D
Dariusz Pasieka trenerem pewnej drużynki :D :D |
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie Pasieka to gorsza wersja Majewskiego. A za Majewskiego grali twardo w obronie. U Pasieki będą wióry leciały z nóg przeciwników (jak w meczach Arki). Totalnie brzydki futbol walki. Tak grając maję (niestety) szansę się utrzymać, ale nie mają szans na coś więcej w lidze. Ja bym im życzył raczej kogoś w stylu Ulatowskiego, albo jak Białas. Radosny futbol do przodu bez obrony. Wtedy jest szansa żeby spadli:) |
Pasieka - jestem dObrej myśli.
|
Cytat:
|
No ale teraz będą bronić się całym zespołem.
A w przypadku ofensywy broniliby się tylko obroną, co przynosiłoby wymierne skutki w postaci straconych bramek. |
Cytat:
Jakby chcieli postawić na atak z taką obroną to pewnie byłoby jak za Ulatowskiego 2-3 w plecy w większości meczów:) Zresztą zobaczymy jak to będzie - remisy też im wiele nie dadzą. |
Mi chodziło o coś trochę innego, chociaż w sumie Wy też macie racje - będą bronić się całym zespołem. Jak dostaną bramkę, to zaczną się rzucać do ataku, przez co będzie można Ich kontrować i będą tracić bramy. Oczywiście to jest takie czcze gadanie, wszystko wyjdzie "w praniu". W końcu, nieraz jest tak, że przychodzi nowy trener i nagle drużyna zaczyna grać...
|
Zapominamy o bardzo ważnym szczególe, przy którym wszelkie dywagacje mogą być jak krew w piach. Coś, co jest ponad nami. Coś, na co nikt nie ma wpływu. Co jest charakterystyczne tylko dla wybranych.
Garbata dola. |
Koncentrujecie się tylko na grze w piłkę ale zarówno awans do ekstraklasy jak i utrzymanie się w niej tego cyrku nie odbyło się na boisku !
|
Wiadomo. Nawet freski upamiętniające takie wydarzenia zdobią krakowskie mury.
Szmaciarze musza spaść w sezonie dla Wisły wybitnym. Czyli najlepiej awans do LM, i podwójna korona. Ma boleć. |
Dariusz Pasieka - buhahahaahahahahahahahahaahahahahaahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
Cytat:
Masz cierpliwość jak krokodyl czający się na ofiarę:D |
Cytat:
|
Cracovii nie zbawił a ma zbawic Zaglebie Lubin? Jakos mi sie nie wydaje no ale coz - Jurij Szatalow krok od Lubina
|
Ogryzek - moja radość bardziej wynikała z tego, iż Filipiak mógł sypnąć komparchowymi srebrnikami i zatrudnić jakiegoś fachurę zza granicy, który poukładałby tych nienajgorszych przecież piłkarzyków.
Także wybór Pasieki dla mnie jest idealny :) |
Szkoda Szatałowa. Idealnie tam pasował. Chujowy trener, moralna .....a i sprzedawczyk. W sam raz na Cracovie.
Darek Pasieka zawsze wydawał mi się sympatycznym kolesiem i całkiem inteligentnym facetem. Nie za bardzo więc tam pasuje. Na szczęście jest chyba chujowym trenerem, więc powyżej 13 miejsca ich nie widzę. Nie ma chyba bardziej żałosnego klubu na świecie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przynajmniej w naszej lidze. |
Pasy tną koszty przed spadkiem. Taki Pasieka zapewne bierze mniejszą pensje od Szatałowa :D. Tym razem nikt nie przeszkodzi zawodnikom Cracovii i w końcu osiągną swój upragniony cel, który starają się osiągnąć już czwarty sezon z rzędu.
|
Trzy grosze dla drugoligowej "drużyny"
Dorzucę swoje trzy grosze.
Pierwszy - a mi tam trochę szkoda Pasieki. Wolałbym, aby pasiaków poprowadził dalej/znowu Ulatowski lub Płatek. To dopiero byłaby jazda punktowa (na minus)! Drugi - jeśli "proffesorr" chce znowu swoim nieudolnym kopaczom zafundować premię za utrzymanie tego żałosnego truchła w ekstraklasie - proszę bardzo. Może nawet w tym celu cały swój "Komark" sprzedać i pójść z torbami. Mam nadzieję, że nic im nie pomoże w zdobyciu umiejętności gry w piłkę :lol: :-P Trzeci - panowie, nie obrażajcie prawdziwych kurników. Boję się, że kury mojej mamy przestaną się nieść, jeśli dotrze do nich, do czego są porównywane :rotfl: |
Cytat:
W końcu uda im sie awansować do wymarzonej I ligi. swoją droga ciekawe czy dotrzyma do końca rundy. |
Tam to nawet Murinio nie pomoże. Wybór Pasieki trochę dziwny. Taki strzał w stopę, albo jak kto woli: zamienił stryjek... Filipiakowi chyba odpowiada walka o 14 miejsce w tabeli.
Sam Pasieka może będzie miał chociaż trochę więcej kultury od Szatałowa. |
To jak Szatałow ma iść do Lubina to żeby po zwolnieniu Kafara tylko Urban do Lechii nie przyszedł :foch:
|
Mam dziwne wrazenie ze do was pojdzie Tarasiewicz,
|
o Boże nawet nie strasz, choć ja też niestety mam takie przeczucie. O treneiro zza granicy to można pomarzyc, nie w tym zyciu niestety, wiec pewnie przyjdzie jakiś Rysio, albo Rafałek (tfu)
|
Cytat:
|
Genialny trening zafundowąl graczom Jagi Czesław Michniewicz. :) Szczegóły na www.weszlo.com/newsy
|
O, nie spodziewałem się, że Michniewicza stać na taki ruch. Brawo. Ciekawe tylko, czy do tych "piłkarzy" coś dotrze.
|
Cytat:
|
Pewnie tak do nich to dotrze, że teraz będą grali na zwolnienie Czesia.
|
Dobre wiadomosci naplywaja z Lazienkowskiej.
Trojkatna glowa znalazla sie w strefie wplywow Skunksa i gejzer wody sodowej eksplodowal. Atmosfera w zespole ponoc lezy i kwiczy. Miód! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl