![]() |
Temat "Prawo Jazdy" bądź "Mam Pytanie".
Nie potrzebnie zakładasz nowy. Jedyne co mogę Ci doradzić to parking jakiegoś hipermarketu w godzinach wieczornych. |
Cytat:
|
Poleca ktoś z was, któryś z tych gabinetów okulistycznych?:
1) Gabinet Okulistyczny. Grażyna Miklaszewska (gen. Kościuszki) 2) Opticus. Artur Pagacz (gen. Grota-Roweckiego) 3) Gabinet Specjalistyczny. Wojciech Szot (Gancarska) 4) Lexummedica (dawniej Intermedica) Chodzi głównie o badanie dna oka. Może jakieś inne znacie i polecacie?? |
Cytat:
|
Również w turfach grałem i gra się dobrze, ale ostatnio wszędzie gram w halówkach, czy to hala czy orlik czy trawa czasami, bo mam takie Umbro w których dobrze piłka siada, więc to nie tylko od podeszwy zależy :)
|
Cytat:
|
Mógłby mi ktoś po krótce opisać jak w programie ForntPage (2003) podłączyć hiperłącze do obszaru zaznaczonego na zdjęciu?
O co mi chodzi dokładnie - mam mapę zoo, a na nim rysunki zwierząt, chciałbym by po kliknięciu na dane zwierzę otworzyła się krótka informacja o nim. Proszę o pomoc jak wyznaczyć ten obszar i podpiąć do niego hiperłącze. |
Wie ktoś może jak zainstalować na samsungu monte grę teeter ?? eeter to gierka z telefonu HTC.
|
Kiedy do jasnej cholery wprowadzą płatność kartą w Wiślackim Świecie??????
Lata lecą a oni się zatrzymali. |
Cytat:
|
Dziś przyszła mi karta kredytowa z polbanku,moge od niej odstapic,wiec pytam Was.Warto jej uzywac,jak to wyglada praktycznie ? Slyszalem juz od kilku osob,ze oplaty sa w uj i za nic w swiecie nie korzystac.
z gory dzieki |
Cytat:
|
Ile idzie przelew bankowy ?
e: dzięki :) |
Cytat:
http://kiedykasa.pl/ Tutaj możesz się dowiedzieć. |
Wie ktoś czy w hali Wisły znajduje się nadal sklep z odżywkami i suplementami??
|
Cytat:
|
W jakich sklepach internetowych można płacić za pomocą Moneybookers?
Kojarzę tylko, że na Prosto można na pewno. Kto zna, ten niech pisze, rodzaj sklepu dowolny? czy można płacić na amazonie? |
Jakim tramwajem lub autobusem dostanę się najszybciej z dworca głównego na ulicę Lubostroń która jest gdzieś chyba na Ruczaju?
|
Cytat:
albo autobus 124 z Dworca Wschód, wysiadasz na Grota Roweckiego i ładujesz się w 106, 116 lub 166 |
Jaki jest koszt odbioru prawa jazdy ?
70+ tutaj jest opłata jakaś ktoś wie ile? Z góry dziękuje. |
Kiedy są wyniki matur?
|
Cytat:
Może dzisiaj albo jutro będą na OBIEG'u. |
Co muszę zrobić, żeby dostać nowy dowód osobisty, jeśli stary mi się złamał ? I czy teraz się płaci za wyrabianie dowodu, bo coś słyszałem że ponoć bezłpatne ?
|
Cytat:
- wniosek o wydanie dowodu ( wpisujesz tam w odpowiedniej rubryce zniszczenie) - dwa zdjęcia aktualne - dowód jest bezpłatny. EDIT Ja czekałem 3 tygodnie, w sumie to parę dni przed maturą mi wydali, nie wiem czy jest jakaś taryfa ulgowa :) |
Cytat:
|
Będąc na WKU powiedziano mi, że w okolicach wakacji mam się gdzieś zgłosić by coś podbić/podpisać.. Ktoś może pamięta gdzie i co należy zrobić?
|
Podacie adresy Army Shop'ow w Krakowie ?
Dzieki |
Mam pytanie bardzo pilne !
Kojarzy ktoś piosenke po angielsku ktora idzie mnie wiecej tak: ja lubie szybkosc chce poczuc szybkosc cos takiego mniej wiecej bardzo jest mi potrzebny tytuł :) bardzo pilne |
Z czego można zrobić szablony do malowania graffiti ???
|
Chcąc zagłosować w wyborach w innym mieście niż jestem zameldowany, to czy mam jeszcze na to szansę? czy trzeba było się tym zainteresować trochę wcześniej aby pozałatwiać formalności? Szukam odpowiedzi na necie, ponoć jest specjalna strona www z wszystkimi informacjami na ten temat.. ale coś to szukanie mi nie wychodzi.
orientuje się ktoś w tej kwestii? |
Cytat:
http://www.spap.fora.pl/uwagi-i-suge...rzet,1383.html Google mówią, że jest jeszcze na Grzegórzeckiej 12, Łokietka 48, pl. Matejki 9 |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.mmpoznan.pl/11738/2010/6/...?category=news i tutaj.. ;) |
gdzie znajde do pobrania album Eminema Recovery? podeśle ktoś linka?
|
fifi1906 poszło PW
|
mógłby ktoś podesłać linka do tematu z naszego forum (bardzo starego) "oryginały naszych piosenek" (czy jakos tak)
z góry dzięki |
Pamiętacie może taką dobranockę z lat 90tych, w której głónymi bohaterami byli "policjanci" od snów? Strzegli dzieci przed koszmarami, mieszkali w chmurach i latali na poduszkowych pojazdach, z których zamiast spalin wydobywały się pierze? Pamięta ktoś tytuł?
|
Cytat:
Klejnot snów?? |
Mam taki problem. Posiadam laptopa hp 6510b i chce zrobić mu odzyskiwanie systemu recover. Jednak gdy dochodzi do formatowania , pasek stanu przez kilka godzin caly czas wynosi 0% tak jakby wogole nie formatowalo dysku. Nie wiem czy to dlatego że format tak długo trwa ( w co nie chce mi sie wierzyć) czy tez jakis inny poważniejszy problem. Z góry dzieki za odpowiedz.
PS. Pierwszy raz używam tej funkcji recover. |
Cytat:
Tamto było bardzo futurystyczne. Latali w mundurach a ich poduszkowe pojazdy miały kokpit i stery jak myśliwiec :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl