![]() |
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...erwsze-slysze/
Pan Ochalik zaprzecza w tym wywiadzie zarowno jesli chodzi o Jopa jak i Braza |
Mając tylko Varge na ławie taki Jop by się sprzydał! Mówcie co chcecie- może niektorzy tylko pamietajac mecz z Austria czy samoboja z Lazio, ale czy naprawde uważacie, że np. Kowalski byłby lepszym gwarantem przyzwoitego poziomu naszej defensywy gdyby ktoś doznał kontuzji? A meczy jest sporo do rozegrania...
|
Cytat:
tommiyacht: Nurkovic byl podobno obserwowany od pol roku, przynajmniej wg TWSD, troche dziwne ze o jego przyszlosci decydowac bedzie tylko jeden-dwa mecze |
w.g. tego artykulu, decyzja w sprawie Nurkovica ma byc podjeta bo dzisiejszym sparingu. Niech mi ktos powie, na jakiej podstawie ocenia sie pilkarza po jednym, dwoch meczach. A jak dzis nasza obrona bedzie nie do przejscia i gosc sobie najzwyklej nie pobroni ?? to ciekawe jaka bedzie decyzja
|
Nie wiem czy kupno Słoweńskiego skrzydłowego wyjdzie Wiśle na zdrowie - porównując go jedynie z Bożokiem, ten ostatni gra w lepszej lidze, ma drybling i szybkość, dysponuje również niezłym dośrodkowaniem, a więc posiada cechy rasowego skrzydłowego. Kirm gra w lidze słoweńskiej (jedna z najgorszych lig w Europie - najsłabsza jeśli chodzi o kraje bałkańskie), nie jest zawodnikiem szybki, ostatnio występował tak w ogóle w środkowej linii - oby to po Jirsaku nie był kolejny chybiony transfer Bednarza - jesli dojdzie on do skutku (w nie wierzę).
Skorża chciał bardzo skrzydłowego Żliny - niestety ale znajomość rynku słowackiego pana B ograniczyła się do sprowadzenia Jirsaka - zajebisty ofensywny pomocnik i darmowego Singlara właśnie Słowaka... Teraz Jacek B zacząl bawić się na rynku słoweńskim - bardzo bogatym w talenty piłkarskie nie ma co... A gdzie Bułgaria, Portugalia, Rumunia etc.. czy mu musimy sprowadzać zawodników z lig gorszych od naszej... Dlaczego takie Teplice były w stanie sprowadzić do siebie Dzeko trzy lata temu 9dzisiejszy mistrz niemiec) za 1/3 kwoty którą musielibyśmy zapłacić za Nowaka - paranoja... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, to Kirm jest podstawowym REPREZENTANTEM kraju, a Bożok? Wydaje mi się, że jednak pan Jacek lepiej potrafi ocenić jakość piłkarza, niż Ty. Pozdrawiam wszystkich smartass'ów.:rotfl: |
W sumie to ucieszył mnie ten news dementujący Jopa. Jakoś nie sądzę, aby wracający do Polski Jop zgodził się na bycie rezerwowym w Wiśle i na bank chciałby też odpowiednio zarabiać.
Jeżeli byśmy go podpisali to by oznaczało ni mniej ni więcej, że Jop jest sprowadzony celem załatania dziury po ewentualnej sprzedaży Marcelo. Poza tym Jop nigdy nie wydawał mi się solidny, ani grając w Wiśle ani Polsce. Jest wystarczający na oranżadę ale na Europę jest po prostu zdecydowanie za wolny. W dodatku często przytrafiają mu się proste błędy. |
Mnie ciekawi jedno, tyle było trąbienia że dzisiaj decydujący mecz Nurkovića i ma zadecydować o tym czy u nas zostanie czy nie, a tu Pawełek w pierwszym składzie. Oby mu dali szansę w II połowie, mam nadzieje że będzie miał szanse pokazać na co go stać.
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to nie ma sensu ściągać tego bramkarza jeżeli ma iść na ławę. A skoro sztab zdecydował,że wejdzie dopiero po przerwie to widocznie stwierdzono ,że jest słabszy od Pawełka. Wiadomą rolę odegrał pewnie Pan Kazimierski.....l
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jop? Chyba tylko na ławkę pójdzie bo nie wierzę żeby był lepszy od Marcelo lub Arka, więc chyba tylko na wypadek kontuzji by przyszedł.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale Nurković jest chyba dobrym bramkarzem bo widziałem skrót meczu z Rużemberokiem to ładnie bronił, więc nawet jeśli ma grzać ławę to lepiej żeby on niż Cebanu. Potwierdzeniem tego ,że Nurković ma prawie pewny angaż jest próba wypożyczenia Cebanu do jakieś śląskiego klubu. |
Tak czy siak dzisiaj chyba nie zaznamy żadnych efektów transferowych... Martwi sprawa z "tajemnicą poliszynela" dnia dzisiejszego...
Może da rade Nurkovic... |
"Kuriozalna sytuacja .Piłka kierowana do Nurkovicia nagle zatrzymała sie w kałuży, golkiper próbował wybić ją wślizgiem, ale piłka po raz drugi ugrzęzła w wodzie. W efekcie dopadł do niej jeden z napastników, ale nie trafił do pustej bramki"
I jak w takiej sytuacjii ten chłopak ma pokazać pełnie umiejętności? Nie chcę zapeszać ,ale znowu sie jakiś indonezyjski zaciąg szykuje..... |
Mecz chyba przerwany przez grad... i się zaprezentował Nurkovic przez niecałe 20 minut :/
I weź tu oceń obiektywnie jego postawę... |
No i już jest powód, żeby go wysłać do domu.
Czy ja kiedyś wejdę na oficjalną stronę i przeczytam, że ktoś podpisał kontrakt? :P |
napewno nie dzisiaj... biorąc pod uwagę niechęć do tego bramkarza dwa poważne kiksy niezależnie od warunków skreślają go niemal w 100%. Chociaż nie padła bramka z żadnego z nich ale drugiego "Szczęściarza" na bramce nie potrzebujemy...
|
Cytat:
|
mecz się skończył poczekamy jeszcze trochę czasu i się dowiemy jakie decyzje podjęte zostały...
|
Chyba nie ma opcji, żeby go zatrzymali. Historia podobna do Saalinpyy - jeden zły mecz i narazie. Nie jestem przekonany co do słuszności tej strategii...
|
Jest też kwestia przecież na ile można podciągnąć jeszcze jego umiejętności. Tu kłania się trener i czy będzie mu się chciało :/
Opis z wypluciem piłki rzeczywiści nie napawa optymizmem, ale też nie wiemy dokładnie jak to wyglądało. Były przecież trudne warunki na boisku. Zarząd moim zdaniem powinien się zastanowić czy gość jest lepszy od Cebanu jako drugi bramkarz, i czy kwota transferu odpowiada jego umiejętnościom czy też przepłacamy. Boję się cholernie że Pawełek złapie kontuzję i zostaniemy z sitem między słupkami. |
to już sie staje flustrujące podpisze dziś o nie podpisze wogóle i tak w kolo
|
No i szkoda... nie żebym krakał, ale chyba będziesz dalej testować "nowego" bramkarza. Tylko ile można?
|
Cytat:
trzeba czekać... jak jutro Pan z Domżale nie pojawi sie na zgrupowaniu to po ptokach... i Bednarz będzie musiał dzwonić do Rużomberoka i mówić : żartowałem !! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl