![]() |
Pytanie z dziedziny płaskie tv. Czy dobrze piszę:
16:9 - możliwość zmiany wyświetlania z panoramicznego na normalne (obraz na całym ekranie) 16:10 - niezależnie od ustawień będą u góry i na dole czarne paski ? |
Witam,
poszukuje projektu koła dwumasowego w pliku cad do samochodu FIAT STILO JTD 115 KM z roku produkcji 2003. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam |
Cytat:
Lepiej odpuść 16:10 chyba, że masz zamiar pracować na tym TV. Jedyne co, to że niektóre filmy kinowe są robione w 16:10, (awangarda autorów albo pomyłka montażysty ;) ) ale to jest bardzo dziki format ;) Generalnie TV tych rozmiarów miały być przeznaczone na cele "produkcyjne" jako monitory do PC. |
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem telewizji cyfrowej Multimedia, są tam dwa kanały sportowe ESP Calssic i ESPN America mam pytanie czy zobacze jakieś wydarzenia sportowe na tych dwóch kanałach?
|
Jest jakiś program przez który można słuchać radia przez internet? Żeby działa tak, że włączam, wybieram stację i działa :)
|
Jak ustawić, napisać prosty programik, który przy uruchomieniu windows bedzie mi za kazdym razem otwieral plik PDF?
|
Cytat:
w americe zobaczysz nhl, nfl i jakieś jeszcze sporty zza oceanu :) (dokładnie Ci nie powiem bo nie posiadam tego kanału ale gdzieś czytałem ) :) |
Ups, ale dałem ciała miało być czy coś na żywo zobaczę :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszystkie polskie + naprawdę sporo posegregowanych wg gatunków |
Proszę o zamieszczenie projekt flagi\ szala NIEOBLICZALNI.
|
http://www.youtube.com/watch?v=ei5lX...eature=related
Co to za piosenka ? Ma ktoś może ją w formacie mp3? |
*WzT* -> http://www.vidtomp3.com/ to ci się może przydać ;)
A ja mam pytanie takie (odnośnie czasu w USA i u nas) jeśli mi pisze, że mecz się odbędzie o 9.00 czy 5.00 czy też 10.30 [itd] to która jest to godzina u nas w Polsce? Generalnie to ile jest różnicy i czy te kilka godzin [czy ile] dodaje czy odejmuje od ichniego czasu? Może trochę zagmatwałam raczej prosta sprawę, ale nie pamiętam tego ;) |
Cytat:
|
Ma ktos z Was konto na torrenty.org? Od 2 dni po zalogowaniu nie dziala opcja wyszukaj. Wyskakuje jakis blad. Po za tym wszystko dziala jak zwykle. Tez tak macie? Dzieki za odp.
|
czy da sie na swojej stronie stworzyc livescore? mam na stronie tylko odnosniki do innych livescorow a chcialbym zeby u mnie to bylo na mojej stronie. Jak jest z tym? jest to dostepne dla zwtklych smirtelnikow?
|
Cytat:
|
Poszukuję tytułu filmu.
A więc tak: pewna para wyjechała na weekend nad jezioro, tam byli prześladowani przez grupkę miejscowych dzieciaków. Przypadkowo zabili psa jednego z nich, później tamci postanowili się zemścić i zaczęła się krwawa akcja :) Wiem, że opis mało szczegółowy ale nie pamiętam nic więcej. Mam nadzieję, że ktoś skojarzy. Edit: Tak, to Eden Lake. Dzięki David. |
Eden Lake?
|
Tak Eden Lake. Jeden z lepszych thrillerów/horrorów tamtego roku.
|
Drodzy koledzy i koleżanki. Mam dwa pytania:
1. Gdzie w Krk można kupić race/flary po rozsadnej cenie? 2. Poszukuje linka do filmu pt. Zabić sędziego - rapidshare odpada Pomoże ktoś? :D |
Jaka nokie reklamowali w plusie że ma zajebiście trzymającą baterię?
DZIĘKI WIELKIE WEST! |
Cytat:
STREFY CZASOWE W USA: * Eastern Standard Time (EST): UTC-5 - np. Boston, Nowy Jork, Filadelfia, Waszyngton, Floryda * Central Standard Time (CST): UTC-6 - np. Chicago, Texas * Mountain Standard Time (MST): UTC-7 - np. Arizona, Utah, Kolorado * Pacific Standard Time (PST): UTC-8 - np. Nevada, Kalifornia, Seattle * Alaska Standard Time (AKST): UTC-9 * Hawaii-Aleutian Standard Time (lub Hawaii Standard Time HST) (HAST): UTC-10 * Atlantic Standard Time (AST): UTC-4 - Puerto Rico i U.S. Virgin Islands. * Samoa Standard Time (SST): UTC-11 - American Samoa. * Chamorro Standard Time (ChST): UTC+10 - Guam i Northern Mariana Islands. Przykładowo: Warszawa - 13:50 Nowy Jork - 7:50 Los Angeles - 4:50 Alaska - 2:50 Chicago - 6:50 |
Cytat:
http://www.symbianos.pl/co-nowego/52...owaniu-baterii |
Cytat:
|
Czy zna ktoś jakiś program, albo ma jakiś sposób, jak zmienić rozszerzenie pliku muzycznego .asf na .mp3??
Dzięki wielkie born2b3k. |
Cytat:
http://www.wma-mp3.net/convert-asf-to-mp3.htm |
Cytat:
|
Jak tam natężenie ruchu w związku z otwarciem Bonarki, są jakieś znaczące utrudnienia? Da się tam bez problemów dojechać?
|
Jaka jest propozycja rządu odnośnie składek emerytalnych??
Ni musi być konkretna odp, nie pogardzę, też konkretnymi stronami na których szukać odp. Jest mi to potrzebne na przedsiębiorczość. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl