![]() |
Ten Wszołek z KSP jak pedał wygląda w tym wywiadzie dla C+....:D
|
Cytat:
Piłkarzy mają niezłych, trenerów doświadczonych, pewną sytuację finansową a od roku nowy stadion. Może pod Kauflandem płynie jakaś żyła wodna? |
Cytat:
|
Cytat:
No ale patrzmy na siebie. Nasz bilans to też nie jest 6-0-0 i 15-3 w bramkach... KSC - tak trzymajcie amigos! |
Cytat:
GARBATA DOLA... :D |
Do pesymistow mowiacych ze to Podbeskidzie i ŁKS sa faworytami do spadku:
-ŁKS wygrał na Kałuży -Podbeskidzie jak zagra z takim zaangazowaniem z Cracovia (a zagra!) jak w tym sezonie z Legią, czy w tamtym z nami i z Lechem to też wygra na i na Kałuży i u siebie. o Bełchatowie i Zagłębiu nawet nie myśle w kategorii spadku, bedzie jak w tamtym sezonie - 3 druzyny beda zaciecie walczyc o 14 pozycje i tyle. ŁKS dwa mecze z Probierzem i 4 punkty, może to tylko nowa szczotka, a moze jednak ogarnie ten zespół. Ja po 7 kolejkach bardzo licze na lidera i outsidera w Krakowie ;-) |
Cytat:
Nadzieja ŁKS w Probierzu, w tym, że wyjadacze jeszcze raz się poderwą, otworzą im stadion i jeszcze ktoś dojdzie w zimie. Nadzieja Podbeskidzia... okrzepną albo (niespodziewanie) znajdzie się min. 2 jeszcze słabszych. Wasal fryzjera (JS) nie odpuści tak łatwo co widzieliśmy tej wiosny. |
Cytat:
Szkoda że nasza młodzież wygląda tak mizernie na tle takiej Polonii. A jak nawet coś gra - to i tak nie dostanie szansy - bo jest Junior Diaz czy inny. |
Nasza młodzież wcale nie wygląda tak mizernie np.Czekaj całkiem nieźle zagrał z Korona i powinien dostawać więcej szans to samo Kurto ...
|
Nic mnie dzisiaj nie ucieszyło tak, jak informacja o oklepanych przez Śląsk POKRZYWDZONYCH.
Oto jest dzień... :) |
Cytat:
|
To, że kopie koszulke Wisły i maca kolegow po sutach językiem albo dlońmi. A grac przyzwoicie to moglby na jego miejsce czekaj i tez mam nadzieje, ze by zapieprzal na 100%. Palijc to sredniak, z grzeszkami na sumieniu, lepszy bylby sredniak z polskim paszportem i bez grzeszkow
|
Cytat:
Pasy od kilku lat nie mogą liczyć na doping większości swoich kibiców. Dziwna sprawa - najstarszy klub w Polsce ma na trybunach kibiców AntyWisły. Moja teza jest następująca: ktoś na górze pilnuje, by za każdym razem solidnie ukarać widzów przy Kałuży za wyzywanie Wisły:-D PS. Ponoć kapitan ostatni opuszcza tonący okręt. U Pasów jest odwrotnie: kapitan ucieka jako pierwszy: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...aglebiem_.html :lol: |
Cytat:
Dlatego jeśli używa się zwrotu takiego jak wyżej to tylko z doklejoną * a pod spodem dopisek np. "obecnie" lub "po zmianie granic RP". To tak aby zachować prawdę. |
Skorża podobno dostał w Legii ultimatum , jak go zwolnią to nieżle jakby dostal propozycje od cracovii
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taa a do Legii już kwiat trenerski Europy się ustawia. Zwolnią Skorżę i kogo zatrudnią?Maaskanta?:)
|
Cytat:
|
Zapewne go pożegnamy w meczu z nami :) bo go wygramy :)
|
Cytat:
|
A co z Vrodljakiem? Złamał nogę Teodorczykowi i cisza. Żadnej kary nie będzie?
|
Cytat:
|
A propos wczorajszego newsa, puszczonego przez Borka - jest ciąg dalszy:
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...Szatalowa.html Przypomnę: Borek oskarżył Szatałowa, że dostał ofertę z Zagłębia parę dni temu i poszedł do Filipiaka, żeby negocjować swoje odejście z klubu. Afery by nie było, gdyby nie wcześniejsze doświadczenia Szatałowa. To byłaby ironia losu, gdyby teraz wystawił do wiatru Pasy. |
Tak naprawdę Szatałow jest tylko pionkiem. Jak ktos pisał jest jednym z koni w stajni Fryzjera. Miał za zadanie połączyć tych co płacą i decydują aby utrzymać ekstraklasę i to zrobił. Jako trener jest słaby i teraz pewnie będą szukać kolejnego figuranta cos a'la Stawowy a z Szatałowem i tak utrzymaja kontakt, tak na wszelki wypadek.
|
Przeanalizowałem terminarz parchów do końca roku i mają "ciekawy' rozkład jazdy.
Pozostało 10 kolejek do rozegrania w tym roku. Mają 6 wyjazdów i 4 mecze u siebie ( Amika, Dyskopolo, Wisła i Widzew). Wszystko wskazuje na to, że przerwę w rozgrywkach przezimują na 16 mieiscu, czego z całego serca im życzę. |
Parchate naprawdę nic nie gra. Tak patrzyłem na ich popisy z Śląskiem to nie mogłem wyjść ze zdziwienia. Dzida i do przodu, to była ich jedyna taktyka, przy chaosie w każdej formacji. ŁKS i Podbeskidzie przy nich grają naprawdę poukładaną piłkę. Jakby odszedł od niech ten Nitobo to nei wiem kto miałby tam grać.
|
Cytat:
|
Sąsiadka lepiej gra na wyjazdach - 2 remisy - u siebie same porażki. Ich problemem jest kreowanie gry, ale przeszkadzać i grać z kontry jeszcze potrafią. Dlatego większa ilość wyjazdów dla nich to paradoksalnie lepiej.
I nie skreślałbym ich (niestety) już teraz. Wystarczy seria 2 meczy zwycięskich i wszyscy zapomną o nich jako głównych kandydatach do spadku. |
Parchy nic nie grają bo mają coroczny burdel ze składem, nie ma żadnej stabilizacji stąd jeden wielki chaos.
Zresztą od ponad roku my mamy podobnie z tym że jednak pozyskujemy lepszych grajków więc i wyniki są lepsze. |
Zaczeło sie i to nawet szybko
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...50/story.shtml |
Cytat:
|
Wg finansowego raportu Ernst& Young jeden punkt zdobyty w lidze kosztuje Legię 1.2 mln ! Gdy w tym samym czasie Lecha i Wisłę o 30% mniej. Po prostu Legia to banda przepłaconych kopaczy. Nie wiem co z Ljuboją i resztą i czy w ogóle to prawda z tym"konfliktem", ale akurat to facet który tam biega za innych.
|
Cytat:
|
Budżet w zeszłym i obecnym sezonie wzrósł też dlatego, że Legia wyposażała i wyposaża stadion. To czeka dopiero Wisłę czy Lecha. To jednak kosztuje trochę milionów i to też wyjaśnia częściowo to, ile w zeszłym sezonie kosztował punkt. To nie tylko transfery (w tym sezonie bezgotówkowe) i płace (może ogólnie najwyższe ale bez przesady w stosunku do Wisły czy Lecha). Dodać należy coroczny milion euro na Akademię (taki jest budżet), na czym oszczędza Wisła i inne zespoły.
|
|
|
Szkoda :(
Szatalow gwarantował spadek tego kurnika a teraz cholera wie kogo towarzysz Filipiak namówi na pracę w tym syfie. |
Kasperczaka niech zatrudnią :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl