![]() |
Cytat:
|
Orange proponuje mi telefon Samsung Monte, czy ktoś z Was ma ten telefon i jak go oceniacie ?
Zależy mi na sprawnym GPS-ie, proszę o poradę. |
Jaki polecacie dekoder, który będzie służył jako drugi w domu obsługujący usługę Multiroom Cyfry, w sumie mi chodzi o najlepszy wariant cenowy, a druga kwestia mam taki dekoder od Neostrady oznaczony jest jako SHD 85 i pytanie czy można go jakoś przeprogramować czy coś albo mógł służyć w w/w celu ?
Dodatkowo pytam się o splitery, czy warto? |
Cytat:
u Wislaków;) |
Cytat:
Posiada ktoś z was wiatraczek na USB? Nie taki do chłodzenia komputera tylko osoby przed nim siedzącej. Daje to coś? Bo ostatnie dni to masakra... @Edit Właśnie na USB, mały, żebym mógł sobie wziąć do szkoły. Jestem na profilu informatycznym i mam dużo zajęć przed komputerem. |
Cytat:
|
Mam bardzo nietypowe pytanie. Oglądał ktoś z Was koncert na otwarcie mistrzostw świata w RPA? Pod koniec był filmik z ostatnimi zwycięzcami. Mam wielką prośbę żeby ktoś mi powiedział jak się nazywa ta nuta co leci w podkładzie. Z góry dzięki.
Link to tej muzy: http://w171.wrzuta.pl/audio/3JMB3NfJ...arcia_ms_w_rpa |
Dostane gdzieś we wrocławskim rynku gadżety Śląska?
|
Jak sie nazywa piosenka z reklamy festiwalu (chyba heineken opener festiwal) jest to piosenka końcowa, kiedy na zielonym tle pokazywani są wykonawcy, na pierwszym miejscu widnieje Pearl Jem.
|
Czy kupował ktoś perfumy na tej stronce??? http://www.kokai.pl/
|
Dlaczego, gdy była burza, to tylko TVP1 i TVP2 wysiadły?
|
Cytat:
U mnie wysiadło wszystko, żaden kanał nie odbierał |
U mnie działał każdy kanał, czasem tylko przerwa na 5 sekund.
|
Cytat:
|
Mam pytanie takie. Mam telefon od wczoraj Samsung GT-S5620 Monte. Skonfigurowałem za pomocą strony orange.pl Internet, ale dalej przy instalacji GG pojawia mi się komunikat "błąd połączenia z internetem". Denerwuje to, bo chyba wszystko zrobiłem jak należy? Wi fi ma być włączone? Instrukcja nie jest zbyt zrozumiała i dokładna. Proszę o pomoc.
|
Cytat:
kumpel miał podobny problem ale w innym telefonie zadzwonił do orange i powiedzieli ze nie maja już w ofercie gg bo wyszły jakieś tam im problemy |
1. w jaki sposob zalatwic sobie legalnie (odpada sharing) canal+ sport. Interesuje mnie tylko ten kanał z oferty C+?
2. do kiedy C+ bedzie transmitowal mecze polskiej ekstraklasy (do kiedy obowiazuje umowa o transmisje meczow)? |
Cytat:
|
Mam pytanie zna ktoś stronę internetową lub jakiś sposób żeby kupić reprezentacyjną koszulkę Kirma tą z mundialu?
|
Mam pytanie;
Gdzie w Krakowie można swobodnie poćwiczyć sobie prowadzenie auta. Nie chodzi mi o plac bo tam w zasadzie można poruszać się po łuku albo parkować między słupkami. Chodzi mi o miejsce w które można pojechać ze znajomym posiadającym prawo jazdy i po prostu porobić kółeczka, zapoznać się ze sprzęgłem etc :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
1)Nike http://infobot.pl/r/1M02 2) eBay http://infobot.pl/r/1M07 3) sklep internetowy(wysyłka do UE 12$) http://www.worldsoccershop.com/9359-dg.html albo podejdz do sklepu nike i sie zapytaj czy jest mozliwosc zamówienia P.S. bez obrazy ale google nie boli |
Czy dostępne jest w internecie zdjęcie grupowe naszej obecnej kadry już z Kasperczakiem jako trenerem?
Ewentualnie bardzo bym prosił o podesłanie najnowszego jakie mamy. |
Kiedy jest losowanie LE ???
|
Cytat:
|
Gdzie jest w Krakowie sklep z okularami "Hummer" ?
|
Jeśli na forum jest jakaś osoba zajmująca się ubezpieczeniami OC/AC, to prosze o kontakt na priv...
|
Cytat:
|
^^ jeśli skończył się czas obowiązywania umowy to muszą ściągnąć za darmo jesli ktoś chce - takie jest prawo. W innych wypadkach bym na to nie liczył ale nie wiem
|
Skoro jesteśmy w temacie telefonów, to czy jak mam abonament w orange mixa od 2 lat i za rok mi się skończy to będę mógł na tej karcie bez zmiany numeru doładowywać sobie doładowaniami konto ??
|
oczywiście, bedziesz miał tak jakby miał mixa na czas nieokreślony
|
Cytat:
|
Wie ktoś jak to jest na Eventim? Ile czasu ma się na zapłacenie za bilety??
|
Ma ktoś może czcionke ABG?
|
ma ktos material video z faulu na Bieleckim ?
|
Cytat:
|
jest jakiś program który pozwala zarządzać siecią domową ? chodzi mi o to żeby móc okreslić przepustowość łącza na dany komputer
|
Miał ktoś z was do czynienia z geodetą? Jutro mam wizytę, a nic nie wiem jak to wygląda itp? Ja jestem jako wezwany jako właściciel swojej działki i ile trwa wyznaczanie granicy działki,matula za granicą a z nią rozmawiałem to mi mówiła, że 4 h.Czy coś będe podpisywał? nie chce,żeby to wyglądało podsunie mi pod nos i pan tu podpiszę a później chodź po sądach z własnej głupoty.
|
Gdzie nauczyc się jeździc ?
Witam
Mam pytanie. Chciałbym nauczyc się jeździc samochodem ale nie bardzo wiem gdzie. mieszkam w Krakowie jedyne miejsce które przychodiz mi do głowy to plac na os. Dywizjonu 303. Znacie może jeszcze jakieś miejsca gdzie mozna swobodnie pocwiczyc jazde samochodem w okolicach Krakowa bądz w samym Krakowie ? |
Grywal ktos w sniegowkach na Orliku? Jak wrazenia?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl