![]() |
Poratujcie może ktoś wrzucić te dwa linki
http://rapidshare.com/files/301876330/Image1.jpg.html http://rapidshare.com/files/301877034/Image2.jpg.html na jakiś inny serwer ważne dla mnie to jest. E: AOT dzięki. |
Cytat:
http://i48.tinypic.com/2qxx8o9.jpg |
Cytat:
Nie ufaj lekarzom piewszego kontaktu, częto mają mylne diagnozy. Nie zwlekaj, to może być poważna sprawa, choć nie musi rzecz jasna czego Ci życze ale zdrowie ma się tylko jedno. |
różowy płyn do chłodnic to borygo czy petrygo ?
|
Cytat:
Wielkie dzięki za rady. |
Czy fotoradary błyskają w dzień?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A kalendarz w windowsie jest do 2099.
Zwazywszy ze Gates jest mózgiem informatyczno-biznesowym, a majowie chodzili z liśćmi na dupie, koniec swiata wg Windows jest bardziej prawdopodobny... |
Cytat:
Cytat:
Dowiedziałem się co nieco i jest możliwe korzystanie z kanałów dostępnych na Cyfrowym Polsacie, ale w chwili obecnej (przynajmniej w moim przypadku) okazuje się to być zupełnie nieopłacalne. Obaj macie zatem rację - dzięki Panowie za informację. P! |
Na którym kanale jest transmitowany mecz Polaków w siatkówkę?
|
na tym Lockerz co mozna robic procz odpowiadania na te pytania ?
|
Cytat:
Odnosnie placenia to nie pomoge-jesli jestes ubezpieczony to raczej nie -kolega nie placil nic ;) pozdrawiam |
Cytat:
Koniec swiata bedzie w 2012 z pewnoscia, ale troche wczesniej. A mianowicie w tym miesiacu w ktorym PZPN bedzie organizowal Mistrzostwa Europy.:D |
Co do tego odbierania "wszystkiego" to da sie :)
Tylko trzeba wiedziec gdzie szukac, miec dekoder, ktory latwo sie piraci i internet w domu :) Troche szukania po sieci i mozna kogos kto sie tym zajmuje znalezc :) I wtedy dziala WSZYSTKO co moze dzialac :) |
Gulnalem przed chwila musujaca tabletke aspirin c. Stanie sie cos jak lykne za godzine jakis alkohol ?
|
Potrzebuje napisy do filmu "2012" , sprawdzałem już kilka ale żadne nie pasowały do tego filmu.
|
W banku KUFEREK zasady udzielania kredytów są następujące:
- oprocentowanie w wysokości 14 % pobierane jest od razu - kwotę kredytu spłaca się w równych ratach miesięcznych Oblicz ile pieniędzy wypłaci bank oraz jakiej wysokości będzie każda rata, jeżeli zaciągniemy w tym banku kredyt w wysokości: a) 60 000 zł na 4 lata. Jakby ktoś mógł pomóc rozwiązać zadanko byłbym wdzięczny, może być PRIV. |
Cytat:
Nie nic Ci sie nie stanie, to nie jest antybiotyk. Znam ludzi ktorzy zeby sie dobrze czuc po imprezie przed snem lykaja aspiryne i rano sa jak nowo narodzeni a wypijaja znaczne ilosci alkoholu. |
Cytat:
|
Cytat:
Ściągnij sobie program "napi projekt"!! wtedy tylko klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonce z filmem, naciskasz "znajdz napisy", a program sam Ci odnajduje napisy!! |
Jeśli dokupię sobie nowy dysk to on będzie podzielony na partycję czy będzie jedna całość?Jeśli całość to mam pytanie czy da się na nowym dysku zrobić partycje bez formatowania i instalowania od nowa windowsa?
|
R= 20000* (1,0075)48( potęga)
----------------------------------------- = 497,70 (1,0075)48(potęga)- 1 Kto mi powie jakim sposobem wyszło z tego 497,70 bo za nic w świecie nie może mi to wyjść. |
sorki ! czy ma ktoś z was TELEWIZJE NA KARTĘ jak tak to czy mieliście dziś problem z kanałami tzn. czy pisało wam >kodowane< POMOCY
|
kiedy są jakieś zawody sportów walki na Wiśle? (np boks) gdzie można coś takiego sprawdzić w ogóle?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
sorki ! czy ma ktoś z was TELEWIZJE NA KARTĘ jak tak to czy mieliście dziś problem z kanałami tzn. czy pisało wam >kodowane< POMOCY
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl