![]() |
a coś takiego??
WHITE STAR ??http://maci0s.republika.pl/propozycja.jpg sorry za jakoś ale mam zwichnięty nadgarstek a lewą ani tyle nie narysuje;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem za tym by były to niebieskie krzesełka. Najlepiej identyczny wygląd całej trybuny jak na E.
|
przestancie - to ma byc stadion, darujcie sobie te kolorki i napisy bo to smiech na sali.
|
wszystko najważniejsze już jest czyli Biała Gwiazda i napis Wisła Kraków i jedyną opcją godną uwagi jest ta szachownica
Cytat:
ale to już trzeba sprawdzić na wizualizacjach |
Najlepiej jakby wzór zostawić dla przyszłego sponsora stadionu, któremu opłacałoby się bardziej i za większą forse jakby miał napis z krzesełek na stadionie ;) taki napis PEPSI ARENA fajnie by wyglądał :D
Najlepiej jakby Miasto ogłosiło jak najszybciej konkurs na nazwę nowego obiektu, bo szczerze to Stadion Miejski to tak sobie brzmi ;/ Najlepiej jak byłoby Orlen Arena :) Idealnie pasowałoby do trybuny |
A może by tak na nowym AiB podobnie jak na C zamiast WISŁA to KRAKÓW, zamiast 1906 obecny rok 2010. Tylko z tym że co roku trzeba by było zmienić datę. Fajne by było nawiązanie że Wisłą Kraków trwa nieprzerwanie. A zmiana cyfry to chyba najwyżej jeden dzień roboczy.
|
"Kraków" można by napisać, ale te cyfry daty to raczej średni pomysł ;)
|
a przypadkiem trybuna VIP nie będzie przeszkadzać ?
tzn chyba nie będzie dało sie dać jakiegoś napisu czy nawet symetrycznej szachownicy zrobić skoro na środku będzie odgrodzona trybuna z innymi krzesełkami niż na całym stadionie |
A po cholere robić tam jakikolwiek napis, szachownicę lub coś w tym stylu?! To będzie trybuna na której będą siedzieć dziennikarze, VIP-y i pewnie większa część dawnych bywalców sektorów A i B. Trybuna raczej rzadko będzie pokazywana w TV, a jeśli już to częściej z perspektywy pawilonu medialnego niż przeciwległej trybuny. Mam nadzieję, że ten stadion który zawsze będzie najpiękniejszym na świecie nie będzie przypominał domku z klocków ułożonym przez tatę 3 letniego chłopca. Tak żeby na siłę było jak najbardziej kolorowo...
|
No weźcie jeszcze k...wa barierki girlandami obwieście a pod dachem zamocujcie baloniki. Koniecznie w trzech kolorach. A jak komuś mało, to jeszcze proponuje dołożyć oświetlenie choinkowe. Będzie jak na wiejskim weselu.
U siebie w pokoju też macie takie disco-polo?! Żadnych napisów. W ostateczności szachownica. |
Też uważam że żadnych napisów. Nie ma co przesadzać i popadać w "barok" jakiś:)
|
http://wt02.wrzuc.to/obrazek/Ss8RTFqtP/jklu.png
Pamietacie jeszcze ten projekt. Był na prima aprilis, ale moze pójść w to żeby zrobić jakiś rysunek a nie pisać słów |
Cytat:
|
Ludzie rzucają pomysły trafione albo nietrafione a tu od razu krytyka, lepiej sami coś wymyślcie ... a jak już krytykujecie to przynajmniej podawajcie rzeczowe argumenty (a nie hasła: "bez sensu", "grzeje Ci").
Dla mnie bardzo ciekawym pomysłem jest twarz Henryka Reymana (bardzo trudna do wykonania), w końcu nie zapominajmy, że stadion nosi jego imię i nazwisko, więc jest to jak najbardziej na miejscu. Niewątpliwie, byłby to oryginalny pomysł bo z tego co kojarzę, żaden stadion w PL nie czegoś podobnego. * co do zarzutu, że się siedzi na twarzy Reymana : no to co mamy powiedzieć ? nie róbmy w ogóle wzorów, bo siedzimy na BG, bo siedzimy na dacie powstania Naszego Klubu ... wg mnie argument bezzasadny Lepiej rzucać pomysłami może któryś będzie dobry, albo się go odpowiednio zmodyfikuje tyle ode mnie :) |
Cytat:
|
Czy tylko ja uważam, że najlepiej byłoby gdyby trybuna ab była poprostu niebieska jak "E"?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moze panorama Krakowa a w zamian niech miasto spusci z cenny za wynajem obiektu poniewaz beda miali reklame miasta w tv w internecie
|
panowie i panie najlepiej jak będzie trybuna bez żadnych rysunków tylko jednolity kolor niebieski...
|
jak dla mnie szachownica bez napisów (chyba, że technicznie będzie kiepsko wyglądało bo loże itd itp to wtedy niebieskie krzesłka)
|
Cytat:
Ja bym nawet powiedział że oryginalny na skalę światową. I tych wszystkich oryginalności na tym stadionie już nam wystarczy. Ale jak już ktoś wspomniał niewykonalna biorąc pod uwagę jakość wykonania napisu. Niektórzy widzę nie potrafią zrozumieć, że na trybunie piętrowej żadne takie pomysłowości jakie niektórym się nasuwają na myśl są niewykonalne i to jeszcze przy tak niewielkiej ilości krzesełek Cytat:
Niektóre pomysły to się nadają jedynie do forumowego łapu-capu |
A może jednak zrobimy na zachodniej śnieg, jak na Legii? Wtedy nasz stadion rzeczywiście byłby ewenementem na skalę światową - każda trybuna w 100% inna. Turyści by go odwiedzali żeby mieć z czego się śmiać i jeszcze byśmy zarobili:rotfl:
A tak poważnie to tylko szachownica bez napisów, żeby choć trochę porządku i logiki tam było. Jak będą same niebieskie krzesełka to też wyjdzie dziwny twór, więc jedyne logiczne rozwiązanie to odbicie lustrzane wschodniej bez napisów. |
Nie chce mi się szukać, ale jak były budowane E i D to wszyscy płakali, że nie ma żadnych napisów, tylko jednolite kolory. Teraz jak są napisy, to płaczecie, że nie ma jednolitego koloru. ZAWSZE jest źle. Zróbcie to głosowanie, wybierzcie i mam nadzieję, że jedyny raz kiedy ten układ zobaczę, to tylko na zdjęciu po założeniu wszystkich krzesełek. Dziękuję, dobranoc.
|
jak tak czytam te wasze propozycje to juz wiem kto maluje te domy na zielono jak jade przez wsie pod krakowem pozdro600
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl