![]() |
A mnie ciekawi, czy na mitycznym C:
a) frekwencja przekroczy 2000 b) średnia wieku przekroczy 15 lat Do dzieła! |
Będzie dobra gra to będzie frekwencja. Oczywiscie jakis piz.dy niską frekwencję będa tłumaczyć pseudo protestem z powodu slonska i Lechii choć w rzeczywistości głównym powodem będą wyniki.
A małolatów na sektorze C jak najwięcej, gdy dorosną będą walić w mordy. I od łebka muszą być wychowywani w nienawiści do Cracovii |
kupić bilet i na meczu podyskutujcie!!!
Najpierw jesteście kibicami Wisły. Kibicami zgód jesteśmy / byliśmy z przyzwyczajenia i kurtuazji. Sam mam znajomych w GDA i WRO, ale do mord sobie nie skaczemy - ot zmieniło się otoczenie, ale serca dalej pompują tą samą krew. Klub już 2 sezon potrzebuje kibiców jak tlenu. Ni bądźcie cioty tylko kasować się i do soboty!!! |
Ciekawe czemu przy zakupie biletu nie mozna było wybrac na akademie. Jeszcze nie dodali a moze zapomnieli
|
|
to pewnie robota pewnego "hamulcowego"...
|
To bardzo wygodne dla klubu, możemy nic nie robić, bo kibice i tak będą myśleć, że to wina Gaszyńskiego. Nie zapominajmy, że nawet jeśli byłby to on, to ktoś mu na to pozwala.
|
Nie spodziewałem się, że na sektor G1 tak szybko będą schodzić bilety, myślę, że w piątek uda się otworzyć G2 i w końcu będzie dobry doping na dwie strony z "zielonym sektorem".
|
Z tego co widzę, to jest dramat ....a z biletami :/
|
Cytat:
|
Pytanie. czy mogę kupić przez internet w sprzedaży online bilet dla kogoś kto nie posiada karty kibica Wisły? Ja kartę posiadam tylko czy mogę kupić komuś kto nie posiada?? Pozdrawiam
|
Cytat:
Niestety nie. |
Cytat:
ale c1 i c5 także Trwa zacieta rywalizacja miedzy C3 a G1. Minimalnie prowadzi C3. |
G2 i G3 wykupione czy po prostu zamknięte? Bo to różnica.
|
G2, G3, C4, C5 nie są dostępne do sprzedaży
|
dobra taki zart
|
a C1 i C 5 są faktycznie zamknięte, czy poszły na karnety ?
|
Cytat:
|
No to na C będzie piękny pogrom...
|
Przecież wakacje są, ludzie na urlopach, uczelnie zamknięte więc studentów nie ma, także nie wiem czego się spodziewaliście.
Do tego Wolskiego nie ma a zgoda ze Śląskiem i Lechią zerwana, każdy może znaleźć jakąś wymówkę żeby nie pójść na mecz... |
I dobrze. Kto ma przyjść niech przyjdzie.
Takie mecze też mają swój klimat. |
Dokładnie, szczególnie gdy istnieje zagrożenie, że gości będzie więcej niż naszych na C.
Poza tym, to racja. Jeszcze sobie przypomną o Wiśle wszyscy, gdy uda się wygrać kilka meczów z rzędu. |
Szkoda ze na pierwszy mecz nie bedzie nawet 10 tys. Oby udalo sie dobrze wystartowac grac ladna pilke dla oka to frekwencja bedzie duzo lepsza. Do zobaczenia na stadionie
|
Cytat:
|
Kto ma być to będzie, już dawno się przestałem tym przejmować. Komu zależy na Wiśle i ma możliwość przyjścia na pewno jutro się na R22 pojawi, a to najważniejsze.
|
Jak na razie słabo to wygląda ale wyczuwam jutro kolejne mega zdziwienie i sporą kolejkę do kas...
|
Cytat:
Zresztą, co pokazał nawet tamten sezon, Wisła ma wiernych 9-10 tysięcy kibiców. Reszta... |
Od jakiej ilosci zaczynali sprzedawac bilety on - line?
Bo teraz jest 8500? |
zaczyna się od około 13,5 tysięcy dostępnych biletów
|
Tak się zastanawiam, czy jest jakiś konkretny powód, dla którego klub nie zezwala na zakup biletu on-line bez karty kibica? Wydaje mi się, że to mogłoby pomóc w zwiększeniu frekwencji, bo kolejki do kas w dniu meczu są masakryczne, a nie każdy chce/może wyrobić wcześniej KK.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl