![]() |
to Bunoza nie podpisal z nikim kontraktu?
|
może by wreszcie spróbować mitycznego Milinkovica?
http://www.transfermarkt.de/marko-mi.../spieler/74918 |
Misiek też z nikim nie podpisał...
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego? Był taki moment że Buchalik juz był u nas, i ta oferta była Miśkiewiczowi przedstawiona, czyli chcielismy ich obu na takich warunkach. Jeśli by wrócił to ciekawa rywalizacja w bramce by była. Ja bym nie płakał. |
Jeśli nie ma kasy na nowych zawodników, to wydaje mi się, że priorytetem powinno być przedłużenie umowy ze Stilicem. Jeśli nie zrobimy tego teraz, to mamy go z głowy, bo za 4 miechy będzie mógł podpisać kontrakt z innym klubem.
|
Jeszcze lysy sie wypowiadal z tego co pamietam ze Stilic ma wpisana opcje przedluzenia kontraktu.
|
Cytat:
|
Ja bym nie podpisywał Miśka - za głupotę. Jakby tu na prawdę chciał zostać to ostatecznie by się zgodził zostać.
Tak to menago przewrócił mu w głowie i tak to się skończyło. Jeśli chciałby wrócić to na warunkach jakie miał, gdy pierwszy raz przychodził do Wisły - Mogłeś myśleć, zaczynasz od nowa. |
Za głupotę to powinni Ciebie z tego forum eksmitować.
Dobrze, że jutro 1 września. |
Misiek po prostu poparł protest i stwierdził, że on nie podpisze nic wspólnie z Bednarzem.
|
Dobrze byłoby kupic do jutra jakiegoś obrońcę przynajmniej...
|
Musimy grać tym co mamy, modlić się o brak kontuzji oraz o kolejne odkrycia wśród wychowanków. Ciekawe czy jest szansa na powrót Stjepanovicia w tym sezonie? A Jovanovicia w ogóle do sportu.
|
Pomijając aspekt obrońcy to ciekaw jestem kiedy szanse w lepszym zespole dostanie Chmiel z Bielska. Już któryś raz pokazuje niezły poziom.
|
Cytat:
|
Dobrze, że już wiesz, co z nim będzie. Jakbyś mógł jeszcze wyniki następnej kolejki podać, to zagram u buka.
|
A czego można się spodziewać po 27-letnim skrzydłowym, który zaczął grać regularnie w Ekstraklasie dwa lata temu? Oczywiście jest szansa, że dwa lata będzie rzucał piłki Lewandowskiemu w Bayernie, ale bliżej mu do kopania się po czole w Podbeskidziu do końca kariery.
|
Manipulacja tak ambitna, że aż żal odpisywać. Pomijam wielość przykładów, gdy zawodnicy w nie-juniorskim wieku rozpoczynali kariery w poważnej piłce. Nikt od niego nie oczekuje, by dorzucał piłki Lewandowskiemu i grał w Bayernie. Natomiast widać w nim nieraz jakość, stąd jestem ciekaw jak radziłby sobie w lepszym zespole, co napisałem już wcześniej. Jeśli nie masz nic mądrego po raz kolejny do napisania, to zapraszam na PW, by nie zaśmiecać forum. Bez odbioru.
|
Cytat:
|
Cytat:
Może dla niektórych to jest kontrowersyjne, ale cóż poradzić. Ja natomiast nie mam chcęci zaglądania w twoją metrykę. |
Cytat:
Czyli Twoim zdaniem w tym temacie powinniśmy wierzyć informacjom puszczanym do mediów przez Bednarza? |
Cytat:
|
Albo wystraszył się konkurencji.
Gdyby babcia miała wąsy... |
buchalik lepiej gra nogami prznajmiej.
|
Buchalik pomalutku coraz bardziej przekonuje. Ma fajne wyjścia niczym Neuer i nie musimy bać się podania do bramkarza, bo mi serce za każdym razem biło szybciej gdy widziałem podanie do Miśka..
Jak na nasze finanse, możliwości itd. to na naszą ligę ''Buchal'' jest solidny i w dodatku jeszcze młody. |
a to wszystko po 7 kolejkach...
|
Godziny mijają a tutaj absolutna cisza, już chyba można się pogodzić z tym, że żaden obrońca już do nas nie przyjdzie w tym okienku... Serce będzie drżało przy każdym grymasie na twarzy Dudki albo Głowy i przy każdej kartce :P
|
Miłą niespodzianką byłby ten Węgier. Stopera potrzebujemy najbardziej za Jovę, a gość młody, grał w Championship i Eredivse. Ligi o niczym nie świaczą, ale lepsze to niż jakiś No-Name z Afryki.
|
Węgier byłby spoko...
|
Przydałby się obrońca który mógłby grać na każdej pozycji w obronie bo obecna obrona prezentuje się bardzo dobrze i każdy z tych piłkarzy jest mocnym punktem ale przytrafi się jedna kontuzja bądź pauza za kartki i będzie duży kłopot .
|
Cytat:
Przecież dla nas to i tak nie ma żadnego znaczenia czy jest okienko czy nie. I tak bierzemy tylko za darmo, z karta na ręku, a takich o ile sie nie myle mozna brac zawsze. |
Szkoda, bo przydałoby się jeszcze jedno wypożyczenie. Choćby i półroczne. Nasz sprzedajny Żuraw mógłby kontakty uruchomić lub ktokolwiek. Stoper by się przydał, bo skoro nie mamy kasy na kupno, z kartą w ręku są nie pewni, to można pokusić się o właśnie np. półroczne wypożyczenie starego wyjadacza, który nie gra w klubie lub kogoś młodszego. Pół roku to nie dużo, a jesli faktycznie ktoś ma te wspomnaine ''kontakty'' to była by szansa na sprowadzenie ciekawego grajka na przetrzymanie jesli chodzi o tę(tą?) pozycję przynajmniej do zimy.
|
Clebera z emerytury :D
A tak poważnie, może pokombinują w przerwie rep. w sprawie graczy z kartą w ręku (jak Bunoza) |
Szkoda trochę, że w związku ze zmianą prezesa w klubie transfery zeszły na dalszy plan... Gdyby łysy wyleciał kilka dni wcześniej dziś myślę, że zameldowałby się u nas jeszcze jakiś obrońca :/
|
A może kilka dni później? :>
|
Brak transferów wynika z braku kasy. Tylko wywalenie Bednarza na początku rundy dawałoby szansę na transfery . Mielibyśmy zwyczajnie więcej kasy.
|
Tamas Kadar chyba opuścił wczoraj swój klub, tylko nie moge znalezc gdzie poszedł ....
|
Nie ma żadnej informacji o tym, by opuścił klub, ja przynajmniej nie znalazłem niczego takiego w węgierskich mediach (a węgierski znam)...
Update: Wisły nie stać na Kádára, bo średnia pensja to u nas poniżej 10 000 euro miesięcznie, więc tym się go nie skusi... http://www.nemzetisport.hu/labdarugo...slanak-2360293 |
|
Cytat:
Ale za czasow lysego przewinela się informacja ze zarobki piłkarza nie mogą przekraczać 180 tys Euro rocznie... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl