![]() |
Najpierw otwierasz zakładkę, a potem wpisujesz adres.
A nową zakładkę robisz wciskając Ctrl+T. Wszystko pod warunkiem, że masz IE8 (nie pamiętam czy IE7 też...) |
mam prosbe ,podłączyłem właśnie nowy monitor 22' moze ktos z własnego doświadczenia z takim monitorem podrzucic poradę jak go najlepiej poustawiać tz.rozdzielczość i kolory z własciwości rozmia rdpi , JEST TAM JESZCZE ''CZĘSTOTLIWOŚC ODSWIEZANIA ja mam 60 hz czy to ok?
przy okazji to SAMSUNG SYNCOMASTER226BW |
Cytat:
|
Cytat:
Rozdzielczość: 1680x1050 Zobacz w instrukcji czy jest jakaś częstotliwość odświeżania zalecana. Podobno przy monitorach LCD nie ma co dawać powyżej 60 Hz - żre tylko niepotrzebnie prąd a mrugania i tak nie ma. Więc jak nie znajdziesz nic w instrukcji, a nie chce Ci się czytać - zostaw 60. Co do innych ustawień, np. kolory - otwórz sobie jakiś znany Ci obrazek i ustaw tak, żeby wyglądał tak, że uznasz, że najwierniej oddaje kolory. |
Ma ktoś linka do sondtracku IronMan 2 do pobrania?
|
Orientuje się ktoś gdzie jest jakiś porządny salon Cyfrowego Polsatu? Taki żeby oddać dekoder na gwarancje i dostać jakiś na zamiane?
|
Gdzie w Krakowie mozna kupic zamienniki pilotow TV ? Gielda RTV odpada
|
Cytat:
chodzi ci o piloty uniwersalne? jesli tak to mediamarkty, saturn chociaz ja z doswiadczenia z takimi rzeczami, polecę ci coś z ...Lidla nalepszy, najmniej nerwow stracilem i co najwazniejsze, działał bez zarzutu cos takiego http://www.allegro.pl/item1058676913..._lcd_10w1.html ja polecam tego silvercresta, bo podejdzie do kazdego tivika, no ale jak Ci potrzeba na teraz, to moze idz na plac ibramowski, tam stoja i sprzedaja za grosze jakies zamienniki, tyle ze wiem jak z ich uzytecznoscia. |
Cytat:
|
Kto ma prawa autorskie do nieistniejącego już dziennika Tempo?
|
Przegląd Sportowy. Tzn Axel Springer.
W piątki wychodzi "Tempo" jak dodatek do PS. |
|
Cytat:
|
Czy to prawda, że Cupiał był kontaktem operacyjnym SB?
|
Cytat:
:) |
Dziwne i głupie pytanie czy 2 volty są bezpieczne dla człowieka?Pytam, bo kupiłem sobie łapkę na komary elektryczną, a chciałem sprawdzić czy działa i mnie popieściło a teraz się czuje pobudzony :lol: :lol:
|
Cytat:
|
http://poznanskirap.com/pliki/aktual...dyzor_duze.jpg
Posiada ktoś taką tapetę w dużej rozdzielczości, taką żeby była dobra na pulpit ? ; ] |
co związenego z Turcją można znaleźć w Krakowie?
chodzi mi o takie rzeczy jak zabytki czy nawet kebab |
psiarnia zatrzymała mi dowód rejestracyjny za rozbitą przednią lampę. Żeby go odzyskać muszę zrobić przegląd całego auta czy tylko diagnosta mi musi zobaczyć nową lampę? Najpierw odbieram dowód z urzędu i idę do diagnosty czy ide do diagnosty, on mi wystawia jakiś papierek i z tym mogę odebrać dowód rejestracyjny? z góry dzięki.
|
Mam pytanko apropo mandatow drogowych.
Gdy sie NIE ZAPŁACI mandatu za radar, czy do domu przychodzi list- - z wezwaniem do zaplaty tzn. kwota podana itp., czy list z prośbą o zgloszenie się osobiście na Mogilską , pokoj 103 ;] , i tam dopiero informują o niezapłaceniu. tylko bez pisania idź sprawdź . |
Polecicie jakies dobre (tanie) urzadzenie wielofunkcyjne, tanie w eksploatacji (np tanie zamienniki)?
|
Cytat:
|
Cytat:
Turcy mają w Krakowie jeszcze kilka spółek. Wszystkie są zadłużone (pod koniec zeszłego roku sama PEH była winna ponad 3 mln zł za surowce, ... GRODZKA 45 jedzenie tureckie chyba CAPRICCIOSA czy jakoś tak no zabytki to mamy krakowskie , no chyba ze na wawelu jest troche akcentow tureckich takich jak zbroje tureckie ,czy klejnoty , kebab podobno najlepszy na rogu GRODZKIEJ ..ale czy ma cos wspólnego z TURCJA zapytaj kogoś kto tam był |
Cytat:
bo pare lat temu mialem jedna ale wogole to nie dzialalo :/ tylko ladnie 'swieciło' |
Cytat:
|
Widzę, że nawet nie muszę pisać a już się odpowiedzi pojawiają na moje pytanie :-D Również chciałbym wiedzieć, czy takie lampy działają. Komarów będzie pewnie dużo, a przy zamkniętym oknie w upał (marzenie ?) nie lubię spać. A tu, od taką lampkę http://allegro.pl/item1065491503_sku..._4w_gw_fv.html postawiłbym na parapecie. Warto ?
|
Cytat:
|
od kilku dni noszę się z zamiarem kupna jakiejś konsoli.
Co kupić? PS3, xboxa czy jeszcze coś innego? dla mnie najważniejszym kryterium przy wyborze konsoli jest ilość (i jakość) gier wydawanych na tę konsolę oraz "przyszłość" tej konsoli, tzn żeby kolejne gry wydawane były na nią przez następnych kilka lat (żebym po dwóch latach nie musiał kupować następnej konsolki, bo zaprzestano wydawania gier na tę którą posiadam). pozdrawiam |
Mam pytanie odnośnie tych miłych reklam co wyskakują na tej stronie po każdym wejściu. Da się coś z tym zrobić? bo przy otwieraniu kilku kart to mi reklamami caly monitor zasyfia;)
Ja rozumiem że twórcy strony chcą zarabiać ale od pewnego czasu to gruubo przesadzaja!! |
Cytat:
Według mnie lepszym rozwiązaniem będzie PS3 głównie ze względu na Blue-Ray i jakość. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A przy napięciu stałym bezpieczne jest nawet 100V |
1.Od czego zależy wytężenie elementu zginanego
2.Podstawowe założenia przy projektowaniu elementów żelbetowych 3.Co to jest przebicie, kiedy występuje i jak się przed nim zabezpieczyć 4.Od czego zależy wrażliwość konstrukcji na nierównomierne osiadania 5.Na co wpływa wartość kąta rozchodzenia się naprężeń w fundamentach 6.Czym różni się belka fundamentowa od ławy fundamentowej 7.Kiedy ława fundamentowa jest zbrojona podłużnie 8.Jakie warunki muszą być spełnione, aby fundament był efektywnie zaprojektowany 9.Jak kształtuje się geometrię fundamentu przy obciążeniu mimośrodowym jeżeli ktoś znał odpowiedzi na któreś z tych pytan, to proszę o p.w. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaka stacja bedzie transmitowała mistrzostwa świata ??
|
Cytat:
http://media2.pl/media/64826-mundial...nternecie.html |
Witam! Orientuje się ktoś z was gdzie można przerobić PSP (Slim)? Jestem z Nowej Huty...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl