![]() |
Cytat:
|
Dość ciekawy wywiad z Bitonem w SE
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/p...em_198408.html |
Niestety potwierdziła się informacja o kontuzji Maora Meliksona.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...Litexu//50494/ Całe szczęście nasz zawodnik przed rewanżowym meczem z Liteksem nauczył się lewitować >.< i jeszcze fragment z wywiadu z Bitonem : - Czyli teraz w Wiśle gotuje ci Melikson? - Nie, on jest równie marnym kucharzem jak ja (śmiech). Ale jadamy razem, bo mieszkamy w tym samym budynku i wyskakujemy do galerii handlowej, która jest blisko nas. a później wielki szok na forum że ktoś codziennie siedzi w galerii bo na pewno się lansuje i pstryka fotki na FB ^^ @Titto sorry musiałem, po tej durnej plotce przynajmniej doszliśmy do wniosku że jeżeli jesienią Gargułą nie rozegra się na miarę oczekiwań to potrzebujemy playmakera z prawdziwego zdarzenia bo nie wierze, że Maor grając tak dalej, za rok o tej porze będzie z nami. |
Cytat:
|
Nie ty jeden Titto :D Garguła chyba jednak się rozegra,ponieważ z każdym występem pokazuje,że warto na niego stawiac,wprowadza ożywienie i gra bardzo dobrze,jak ten guła z kadry i Gksu,szkoda,że gramy jak gramy i RM nie widzi miejsca na boisku jednocześnie dla Guły i Moara.
|
A moim zdaniem w lidze można by śmiało grać tak i nic by się nie stało. Trochę ofensywniej:
Pareiko Lamey Jaliens Chavez Paljić Sobolewski Garguła Melikson Małecki----------------- Iliev Biton |
No ja się zgadzam i uważam,że tak powinniśmy grac,tyle,że RM ma inne zdanie na ten temat ;)
|
Na puchary to zgodzę sie - za ofensywnie ale w lidze ? Czemu by nie ?
|
Snilo mi sie ze Biton 1 sklad i 2 gole dzis wiec oby oby ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Michał Chrapek w Kolejarzu
Cytat:
|
Cytat:
Oj niemów niestety :P zobaczycie dziś! |
Też bym chciał, żeby Genkov się wreszcie przełamał. Niestety w pełni podzielam opinię Andrzeja Iwana, że w pucharach Cwetan nie zrobi sztycha.
P.S. Oby dziś wieczorem moje słowa w g***o się obróciły. |
Melikson powołany do kadry narodowej Izraela.
Cytat:
|
Melikson - Powodzenia w kadrze!
|
Tak właśnie się zastanawiałem rano (jeszcze przed przeczytaniem info o Chrapku), czy nie powinniśmy chłopaka gdzieś wypożyczyć. :-)
No cóż, mam nadzieje, że w Kolejarzu dostanie trochę więcej szans, niż dostał Kamil Rado i się pokaże z dobrej strony :-) |
Dzieki skeba
|
Cytat:
Przepraszam za OT. |
Pareiko udziela właśnie wywiad dla Polsatu Sport w języku...polskim :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Właśnie się zastanawiałem po meczu co to za czarną koszulkę ma Milan i tu takie miłe zaskoczenie. Naprawde, duży plus! :D
|
Milan miazdzy, zajebisty gosc jest
|
Super! Pierwszego września Wisła gra sparing w Częstochowie z Rakowem z okazji 90-lecia RKS. :-)
|
Dzisiaj zawodnicy byli w Parku Jordana, a Pareiko trzymał za rękę jakiegoś chłopczyka. To jego syn czy jak? ;P
|
Cytat:
Pewnie, że jego syn. Fety ze stadionu nie oglądałeś/ nie byłeś :P ? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl